THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Мерси!
Няма проблеми ....![]()
Иначе, как мислиш ...... дали тази година, Маса няма да бие твоя Алонсо ? ...![]()
Дано само, спора им да е за 1-2 място ....
Това няма как да се случи!
Нандо ще бъде винаги преди Маса.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Мерси!
Няма проблеми ....![]()
Иначе, как мислиш ...... дали тази година, Маса няма да бие твоя Алонсо ? ...![]()
Дано само, спора им да е за 1-2 място ....
Blue_Girl написа:Това няма как да се случи!
megan fox написа:Blue_Girl написа:Това няма как да се случи!
Дори и в гроба?!Дано!
megan fox написа:Еми след като Алонсо винаги ще е пръв... това, което съм написал също е вярно.
Blue_Girl написа:megan fox написа:Еми след като Алонсо винаги ще е пръв... това, което съм написал също е вярно.
Щом казваш!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center]Испания Рейсинг нямат нов болид за сезон 2011[/center]
Иберийският екип ще ползва подобрена версия на сегашната си кола
Тимът на Испания Рейсинг не разполага с нов болид за 2011 година. Това разкри новият пилот на отбора Нараин Картикеян. За да не отпадне от стартовата решетка, екипът ще използва подобрена версия на миналогодишната кола F110. След като миналата година разтрогнаха договора си с дизайнерите на спортни автомобили Dallara, Испания възнамеряваха да използват ресурсите на оттеглилия се в края на 2009 година екип на Тойота. Този опит също удари на камък и в крайна сметка отборът остана без дизайнер за новия сезон. Според различни източници, за да започнат предсезонната подготовка, Испания ще използва стария болид, но с някои подобрения. Някои дори смятат, че тимът ще продължи да работи по този начин през цялата година. Една от големите новости в болида на Испания се очаква да бъде скоростната кутия на Уилямс, свързана с двигателя на Косуърт.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center]Мерцедес няма да подпишат с Фетел през 2012 година[/center]
Хауг: "Разполагаме с точните пилоти"
Моторпсорт директорът на Мерцедес отрече твърденията на съветника на Хелмут Марко, че тимът от Бракли ще се опита да си осигури услугите на Себастиан Фетел през 2012 година. След като Марко призна тази седмица за интерес към шампиона от страна на Ферари, той допълни, че желание да подпишат с Фетел има и от Мерцедес. Запитан да потвърди тази информация, Норберт Хауг опроверга думите на Марко, като сподели, че отборът му разполага с чудесни пилоти и не смята да се разделя с тях толкова лесно:
"В лицето на Михаел Шумахер и Нико Розберг виждам точно пилотите, които са ни нужни. Всеизвестен факт е, че със Себастиан имаме отлични отношения.Това обаче не дава право на трети хора да спекулират по този начин с тях.", сподели той.
megan fox написа: то ти го каза, че Алонсо винаги ще е преди Маса...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта