ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Re: билети за мача с бешикташ

Мнениеот Allein » 29 ное 2010 11:37

От твоята уста в запалянковските уши, друго не мога да кажа :!:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 29 ное 2010 11:40

magichko написа:ще го понапълним.. но дано някой колега тук сподели с билетите как е. .

Пич не искам да се заяждам с тебе ама кога сте пълнили стадион Васил Левски, че да казваш "ще го напълним" :lol: ?
дано все пак поне 5-6000 да се съберете :)

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 29 ное 2010 11:49

LSFC 1914 написа:
magichko написа:ще го понапълним.. но дано някой колега тук сподели с билетите как е. .

Пич не искам да се заяждам с тебе ама кога сте пълнили стадион Васил Левски, че да казваш "ще го напълним" :lol: ?
дано все пак поне 5-6000 да се съберете :)

сори че ще разочаровам но до момента са продадени близо 7000 билета.. + над 2000 от турците.. но кфо да говоря... немисля че заслужаваш отговор
[center]Изображение[/center]

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 29 ное 2010 12:04

Трябва да се съберем едно 20-25 000 и там още към 3 000 турци и ще стане лудница на стадиона. Бях на предният мач с Бешикташ, на който се събрахме между 10 и 15 000 на Армията и мога да кажа, че това ми е най-хубавият мач, на който съм бил. Тогава се пя през цялото време и за малко да отстраним турците. Надявам се съдбата да се реваншира и сега ние да изхвърлим турците от турнира, което е много трудно. За мен този мач е победа за ЦСКА.

Иначе за билетите, четох една статия, че за намалените билети ти трябва съответния документ при покупката на билета и при влизането на стадиона. Това беше за един от мачовета за шампионата, но предполагам, че и сега може да ги искат за проверка. За всеки случай си ги вземете. Аз лично си купих комбиниран билет за Рапид и Бешикташ. САМО ЦСКА

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот cska_90 » 29 ное 2010 12:06

ВСички на мача!!!
Дано се получи и протеста!!!Това е различен мач-играем с ТУРЦИ-така че мощнооооооо.....!!!!!

Изображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 29 ное 2010 12:14

Allein написа:
shumnaliq написа:Аз си купих от Германос.Взеха ми 10 лв ( 9+1 лв ) но не ми искаха нито бележник нито ученическа карта нито нищо , та се чудя трябва ли да си вземам бележника до София че да мина касите или :?

Ти явно си приличаш на ученик :) . Студентите сигурно ще е друго. Казах на един колега да си вземе книжката като си купува. Вземи го бележника за всеки случай.

На касите в петък си го купил?

Аз съм от Шумен и няма как да отида до Националния стадион да си го купя :) . От Германос си го взех. Влязох и просто питах мога ли да си закупя билет за мача.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 29 ное 2010 12:16

shumnaliq написа:
Allein написа:
shumnaliq написа:Аз си купих от Германос.Взеха ми 10 лв ( 9+1 лв ) но не ми искаха нито бележник нито ученическа карта нито нищо , та се чудя трябва ли да си вземам бележника до София че да мина касите или :?

Ти явно си приличаш на ученик :) . Студентите сигурно ще е друго. Казах на един колега да си вземе книжката като си купува. Вземи го бележника за всеки случай.

На касите в петък си го купил?

Аз съм от Шумен и няма как да отида до Националния стадион да си го купя :) . От Германос си го взех. Влязох и просто питах мога ли да си закупя билет за мача.

мерси мн :) аз карах приятелка ми да пита в пикадили мин. седмица че е до тях и там се бяха напраивли на луди и незнаеха за никво намаление :)
[center]Изображение[/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 29 ное 2010 15:01

Аз ви казвам, че повече от 10 000 няма начин да се съберат (и то ако е вярно, че ще има 2-3 000 турци). И не защото някой бойкотира, а защото хората са отвратени от неделната гнусотия. Аз лично имах купен билет, но след мача го скъсах и изхвърлих. Поне 20 човека около мен, които бяха решили да ходят на мача, се отказаха. И не ми казвайте колко мача подред сме били спечелили - резонна победа с "братския" Миньор, една на мъка с изпадащия Пирин, 3:2 с уникално слабия гост Берое, със случаен гол в последната минута от фал, едно на мъка с "великаните" от Локо Пд и победа след ходене по мъките със Сливен. Велики победи, наистина! Само мача във Виена има някаква стойност и то само за статистика и самочувствие. Ако някой иска да ме убеди, че е нормално да направим равен с кварталния Академик, значи съвсем е забравил от кой отбор е и какъв е този отбор. Това е най-гнусния и позорен мач в историята на ЦСКА за мен. При победна серия, при нормални условия и преди важен мач от турнирите, да се осереш така е престъпление. Това е моето мнение и на още хиляди, които няма да отидат в четвъртък. Този път протеста ще е срещу плазмодиите в червени фланелки, а не ръководството. Нещастници!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 29 ное 2010 16:09

за мен фенове като потребителя реалист не са фенове
няколко причини има за това да си мисля така
първо истинския фен подкрепя безрезервно отбора си и не псува футболистите дори и да паднат и да бият
ходят на мачове и на бойкотират
такива фенове са истинските а не като повечето тук
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 29 ное 2010 16:18

Емченце, моето момиче, аз съм фен на този отбор откакто се помня и ще съм фен докато дишам. Но ЦСКА не са тези гащници, които в неделя ме накараха да се срамувам. ЦСКА е институция, начин на живот, начин на мислене, ЦСКА е надежда, гордост и вяра. Това че ненавиждам тия безмозъчни момченца не означава, че не обичам ЦСКА. Напротив, точно защото го обичам не мога да търпя някакви никакъвци да петнят и мърсят свещената фланелка. Публиката на ЦСКА освен най-вярна и всеотдайна, винаги е била и най-взискателна. Защото публиката помни велики нощи и не може да се примирява с ролята на средняк, какъвто сме в момента. Ние сме ЦСКА, момиче! Ти като голяма фенка по-добре се спри на Локо Пд, че гледам раздвоение те гони. При тях поне победите и титлите нямат значение. При ЦСКА не само имат значение, а са задължителни, безусловни и са част от същността на този отбор. Пак ще ти кажа защо - защото това е ЦСКА! С такива верни фенове като теб до три години ще бъдем като Славия. Така че не ми говори фен ли съм или не, защото не си дорасла да го правиш.

Върни се в “Архив”