ЦСКА - Бешикташ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: билети за мача с бешикташ
От твоята уста в запалянковските уши, друго не мога да кажа 

magichko написа:ще го понапълним.. но дано някой колега тук сподели с билетите как е. .
Пич не искам да се заяждам с тебе ама кога сте пълнили стадион Васил Левски, че да казваш "ще го напълним"

дано все пак поне 5-6000 да се съберете

LSFC 1914 написа:magichko написа:ще го понапълним.. но дано някой колега тук сподели с билетите как е. .
Пич не искам да се заяждам с тебе ама кога сте пълнили стадион Васил Левски, че да казваш "ще го напълним"?
дано все пак поне 5-6000 да се съберете
сори че ще разочаровам но до момента са продадени близо 7000 билета.. + над 2000 от турците.. но кфо да говоря... немисля че заслужаваш отговор
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Трябва да се съберем едно 20-25 000 и там още към 3 000 турци и ще стане лудница на стадиона. Бях на предният мач с Бешикташ, на който се събрахме между 10 и 15 000 на Армията и мога да кажа, че това ми е най-хубавият мач, на който съм бил. Тогава се пя през цялото време и за малко да отстраним турците. Надявам се съдбата да се реваншира и сега ние да изхвърлим турците от турнира, което е много трудно. За мен този мач е победа за ЦСКА.
Иначе за билетите, четох една статия, че за намалените билети ти трябва съответния документ при покупката на билета и при влизането на стадиона. Това беше за един от мачовета за шампионата, но предполагам, че и сега може да ги искат за проверка. За всеки случай си ги вземете. Аз лично си купих комбиниран билет за Рапид и Бешикташ. САМО ЦСКА
Иначе за билетите, четох една статия, че за намалените билети ти трябва съответния документ при покупката на билета и при влизането на стадиона. Това беше за един от мачовета за шампионата, но предполагам, че и сега може да ги искат за проверка. За всеки случай си ги вземете. Аз лично си купих комбиниран билет за Рапид и Бешикташ. САМО ЦСКА
Re: ЦСКА - Бешикташ
ВСички на мача!!!
Дано се получи и протеста!!!Това е различен мач-играем с ТУРЦИ-така че мощнооооооо.....!!!!!
Дано се получи и протеста!!!Това е различен мач-играем с ТУРЦИ-така че мощнооооооо.....!!!!!

Allein написа:shumnaliq написа:Аз си купих от Германос.Взеха ми 10 лв ( 9+1 лв ) но не ми искаха нито бележник нито ученическа карта нито нищо , та се чудя трябва ли да си вземам бележника до София че да мина касите или
Ти явно си приличаш на ученик. Студентите сигурно ще е друго. Казах на един колега да си вземе книжката като си купува. Вземи го бележника за всеки случай.
На касите в петък си го купил?
Аз съм от Шумен и няма как да отида до Националния стадион да си го купя

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:Allein написа:shumnaliq написа:Аз си купих от Германос.Взеха ми 10 лв ( 9+1 лв ) но не ми искаха нито бележник нито ученическа карта нито нищо , та се чудя трябва ли да си вземам бележника до София че да мина касите или
Ти явно си приличаш на ученик. Студентите сигурно ще е друго. Казах на един колега да си вземе книжката като си купува. Вземи го бележника за всеки случай.
На касите в петък си го купил?
Аз съм от Шумен и няма как да отида до Националния стадион да си го купя. От Германос си го взех. Влязох и просто питах мога ли да си закупя билет за мача.
мерси мн

[center]
[/center]

Аз ви казвам, че повече от 10 000 няма начин да се съберат (и то ако е вярно, че ще има 2-3 000 турци). И не защото някой бойкотира, а защото хората са отвратени от неделната гнусотия. Аз лично имах купен билет, но след мача го скъсах и изхвърлих. Поне 20 човека около мен, които бяха решили да ходят на мача, се отказаха. И не ми казвайте колко мача подред сме били спечелили - резонна победа с "братския" Миньор, една на мъка с изпадащия Пирин, 3:2 с уникално слабия гост Берое, със случаен гол в последната минута от фал, едно на мъка с "великаните" от Локо Пд и победа след ходене по мъките със Сливен. Велики победи, наистина! Само мача във Виена има някаква стойност и то само за статистика и самочувствие. Ако някой иска да ме убеди, че е нормално да направим равен с кварталния Академик, значи съвсем е забравил от кой отбор е и какъв е този отбор. Това е най-гнусния и позорен мач в историята на ЦСКА за мен. При победна серия, при нормални условия и преди важен мач от турнирите, да се осереш така е престъпление. Това е моето мнение и на още хиляди, които няма да отидат в четвъртък. Този път протеста ще е срещу плазмодиите в червени фланелки, а не ръководството. Нещастници!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
за мен фенове като потребителя реалист не са фенове
няколко причини има за това да си мисля така
първо истинския фен подкрепя безрезервно отбора си и не псува футболистите дори и да паднат и да бият
ходят на мачове и на бойкотират
такива фенове са истинските а не като повечето тук
няколко причини има за това да си мисля така
първо истинския фен подкрепя безрезервно отбора си и не псува футболистите дори и да паднат и да бият
ходят на мачове и на бойкотират
такива фенове са истинските а не като повечето тук
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Емченце, моето момиче, аз съм фен на този отбор откакто се помня и ще съм фен докато дишам. Но ЦСКА не са тези гащници, които в неделя ме накараха да се срамувам. ЦСКА е институция, начин на живот, начин на мислене, ЦСКА е надежда, гордост и вяра. Това че ненавиждам тия безмозъчни момченца не означава, че не обичам ЦСКА. Напротив, точно защото го обичам не мога да търпя някакви никакъвци да петнят и мърсят свещената фланелка. Публиката на ЦСКА освен най-вярна и всеотдайна, винаги е била и най-взискателна. Защото публиката помни велики нощи и не може да се примирява с ролята на средняк, какъвто сме в момента. Ние сме ЦСКА, момиче! Ти като голяма фенка по-добре се спри на Локо Пд, че гледам раздвоение те гони. При тях поне победите и титлите нямат значение. При ЦСКА не само имат значение, а са задължителни, безусловни и са част от същността на този отбор. Пак ще ти кажа защо - защото това е ЦСКА! С такива верни фенове като теб до три години ще бъдем като Славия. Така че не ми говори фен ли съм или не, защото не си дорасла да го правиш.