Купа на България, 1/8 финал - Левски - Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Купа на България, 1/8 финал - Левски - Берое

Мнениеот Blue_Girl » 26 ное 2010 17:01

THE G.A.M.E написа:К'во става сега ..... последно - кога ще е мача ?

За сега е на 5-и.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 26 ное 2010 21:39

zlatan написа:доколкото разбирам Заралии искат мача да е в почивен ден-ок момчета има две дати 11.12.2010г. и 12.12.2010г-изберете си и знайте ще е тази дата която Левски каже Повярвайте ми и поздрави на всички заралийки.

И как разбра, че ще е когато вие кажете? И въобще какво ви пречи да играете на 5-и - има 4 дни разлика от мача с Гент? Все искате да почивате - е не става така!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 ное 2010 21:41

Dani написа:
zlatan написа:доколкото разбирам Заралии искат мача да е в почивен ден-ок момчета има две дати 11.12.2010г. и 12.12.2010г-изберете си и знайте ще е тази дата която Левски каже Повярвайте ми и поздрави на всички заралийки.

И как разбра, че ще е когато вие кажете? И въобще какво ви пречи да играете на 5-и - има 4 дни разлика от мача с Гент? Все искате да почивате - е не става така!

Ще си покаже кое става и кое не...аз обаче в едно съм сигурен-Левски ще продължи напред независимо кога играем !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 27 ное 2010 02:46

acmilan написа:Идваме на Герена за победа,както миналата година.Ако Дембеле не играе,Левски е половин отбор.Можем да се възползваме и от умората след мача ви с Гент.Никакво местене на мача не трябва да има,ако такова бъде поискано.Светът е Берое!

Даа,ама ми намирисва на двоен аршин.Знам,че наще момци са лигльовци и немогат да търпят тоя цикъл,ама я ми кажи,ако вашият отбор играе мач у Европа в четвъртък и после примерно играе за купата в събота,дали щеше да кажеш,че не трябва да има местене?!Светът си е свят,не нито Левски,нито Берое(нищо,че съм Левскар от мозъка,до костите) ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 27 ное 2010 10:03

n0_FeArBG написа:
acmilan написа:Идваме на Герена за победа,както миналата година.Ако Дембеле не играе,Левски е половин отбор.Можем да се възползваме и от умората след мача ви с Гент.Никакво местене на мача не трябва да има,ако такова бъде поискано.Светът е Берое!

Даа,ама ми намирисва на двоен аршин.Знам,че наще момци са лигльовци и немогат да търпят тоя цикъл,ама я ми кажи,ако вашият отбор играе мач у Европа в четвъртък и после примерно играе за купата в събота,дали щеше да кажеш,че не трябва да има местене?!Светът си е свят,не нито Левски,нито Берое(нищо,че съм Левскар от мозъка,до костите) ;)

Пич , ние нали играхме август в този цикъл - и никакъв проблем!Видно е че повечето отбори , които играят в този цикъл записват по-добри резултати.
Айде сега кажи ми какво ще правят двата отбора почти две седмици без официален мач , ако двубоя е на 11 или 12 декември :geek: ???Контроли ли да правят през това време? Губи се игрови ритъм , а това не го иска никое ръководство.
За нас това е последен мач преди зимната пауза и е нормално футболистите да бъдат разпуснати на време ( всеки си има план за индивидуална подготовка), а не да дремят още една седмица.
Ако чама е в неделя и фенове ще има ,и вие ще сте отпочинали след двубоя ви с Гент, ако е през седмицата в 13 ч. , на стадиото ще има не повече от 500 човека.Е по дяволите , за какво са тези безмислени мачове?Вместо да се кефим и по трибуните и на терена , ако е през седмицата даже и по тв. няма да можем да го гледаме :x
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 ное 2010 12:02

Avgusta 1916 написа:
n0_FeArBG написа:

Пич , ние нали играхме август в този цикъл - и никакъв проблем!Видно е че повечето отбори , които играят в този цикъл записват по-добри резултати.
Айде сега кажи ми какво ще правят двата отбора почти две седмици без официален мач , ако двубоя е на 11 или 12 декември :geek: ???Контроли ли да правят през това време? Губи се игрови ритъм , а това не го иска никое ръководство.
За нас това е последен мач преди зимната пауза и е нормално футболистите да бъдат разпуснати на време ( всеки си има план за индивидуална подготовка), а не да дремят още една седмица.
Ако чама е в неделя и фенове ще има ,и вие ще сте отпочинали след двубоя ви с Гент, ако е през седмицата в 13 ч. , на стадиото ще има не повече от 500 човека.Е по дяволите , за какво са тези безмислени мачове?Вместо да се кефим и по трибуните и на терена , ако е през седмицата даже и по тв. няма да можем да го гледаме :x

А кой си отложи мача със Сливен? :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 ное 2010 13:11

И аз незнам кво толко са уморени. От сряда до неделя е перфектно и както колегата каза, много повече зрители ще има и на трибуните, а и по телевизията. Иначе примерно аз както съм 2ра смяна на даскало пак няма да гледам, щото са мноооого уморени нашите звезди. :evil:
Само Левски!

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Мнениеот BAT UGOR » 29 ное 2010 23:40

deepblue1963 написа:

29.07 - Берое-Рапид
05.08 - Рапид-Берое
08.08 - Берое-Литекс
11.08 - Литекс-Берое ( супер купа)
15.08 - Славия-Берое

10 дни = 4 мача и като стана дума за отложения мач със Сливен я се опитайте да го вместите в така изиграните мачове (беше насрочен за 02.08)
Проблема на Левски не е ,че нямат време за почивка а че искат да играята мачовете си на 01,08,16 .Ако мача за купата е на 05 то се събират 11 дни до следващия мач и току виж взели че излезли от форма и трябва да си уредят контролка.
Неможе джентълменски двете страни да си стиснат ръцети за датата 05.12 и след 5 минути Гонзо да вика.... Ама чакайте малко дайте да сменим датата.
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2010 09:51

BAT UGOR написа:
deepblue1963 написа:

29.07 - Берое-Рапид
05.08 - Рапид-Берое
08.08 - Берое-Литекс
11.08 - Литекс-Берое ( супер купа)
15.08 - Славия-Берое

10 дни = 4 мача и като стана дума за отложения мач със Сливен я се опитайте да го вместите в така изиграните мачове (беше насрочен за 02.08)
Проблема на Левски не е ,че нямат време за почивка а че искат да играята мачовете си на 01,08,16 .Ако мача за купата е на 05 то се събират 11 дни до следващия мач и току виж взели че излезли от форма и трябва да си уредят контролка.
Неможе джентълменски двете страни да си стиснат ръцети за датата 05.12 и след 5 минути Гонзо да вика.... Ама чакайте малко дайте да сменим датата.

29.07-Калмар-Левски
01.08-ЦСКА-Левски
05.08-Левски-Калмар
09.08-Левски-Локо Сф
15.08-Ч-ц-Левски
19.08-АИК-Левски
22.08-Левски-Калиакра
26.08-Левски-АИК
За 27 дена-8 мача.Без нито един отложен!Как ти се струва?
"Проблема на Левски не е ,че нямат време за почивка а че искат да играята мачовете си на 01,08,16 .Ако мача за купата е на 05 то се събират 11 дни до следващия мач и току виж взели че излезли от форма и трябва да си уредят контролка."
Нали не обвиняваш ръководството на Левски,че се грижи за интересите на нашия отбор,а не на Берое?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2010 17:38

Мачът-на 07.12(вторник).Тва е!

Върни се в “Архив”