THE G.A.M.E написа:К'во става сега ..... последно - кога ще е мача ?
За сега е на 5-и.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:К'во става сега ..... последно - кога ще е мача ?
zlatan написа:доколкото разбирам Заралии искат мача да е в почивен ден-ок момчета има две дати 11.12.2010г. и 12.12.2010г-изберете си и знайте ще е тази дата която Левски каже Повярвайте ми и поздрави на всички заралийки.
Dani написа:zlatan написа:доколкото разбирам Заралии искат мача да е в почивен ден-ок момчета има две дати 11.12.2010г. и 12.12.2010г-изберете си и знайте ще е тази дата която Левски каже Повярвайте ми и поздрави на всички заралийки.
И как разбра, че ще е когато вие кажете? И въобще какво ви пречи да играете на 5-и - има 4 дни разлика от мача с Гент? Все искате да почивате - е не става така!
acmilan написа:Идваме на Герена за победа,както миналата година.Ако Дембеле не играе,Левски е половин отбор.Можем да се възползваме и от умората след мача ви с Гент.Никакво местене на мача не трябва да има,ако такова бъде поискано.Светът е Берое!
n0_FeArBG написа:acmilan написа:Идваме на Герена за победа,както миналата година.Ако Дембеле не играе,Левски е половин отбор.Можем да се възползваме и от умората след мача ви с Гент.Никакво местене на мача не трябва да има,ако такова бъде поискано.Светът е Берое!
Даа,ама ми намирисва на двоен аршин.Знам,че наще момци са лигльовци и немогат да търпят тоя цикъл,ама я ми кажи,ако вашият отбор играе мач у Европа в четвъртък и после примерно играе за купата в събота,дали щеше да кажеш,че не трябва да има местене?!Светът си е свят,не нито Левски,нито Берое(нищо,че съм Левскар от мозъка,до костите)
Avgusta 1916 написа:n0_FeArBG написа:acmilan написа:Идваме на Герена за победа,както миналата година.Ако Дембеле не играе,Левски е половин отбор.Можем да се възползваме и от умората след мача ви с Гент.Никакво местене на мача не трябва да има,ако такова бъде поискано.Светът е Берое!
Даа,ама ми намирисва на двоен аршин.Знам,че наще момци са лигльовци и немогат да търпят тоя цикъл,ама я ми кажи,ако вашият отбор играе мач у Европа в четвъртък и после примерно играе за купата в събота,дали щеше да кажеш,че не трябва да има местене?!Светът си е свят,не нито Левски,нито Берое(нищо,че съм Левскар от мозъка,до костите)
Пич , ние нали играхме август в този цикъл - и никакъв проблем!Видно е че повечето отбори , които играят в този цикъл записват по-добри резултати.
Айде сега кажи ми какво ще правят двата отбора почти две седмици без официален мач , ако двубоя е на 11 или 12 декември???Контроли ли да правят през това време? Губи се игрови ритъм , а това не го иска никое ръководство.
За нас това е последен мач преди зимната пауза и е нормално футболистите да бъдат разпуснати на време ( всеки си има план за индивидуална подготовка), а не да дремят още една седмица.
Ако чама е в неделя и фенове ще има ,и вие ще сте отпочинали след двубоя ви с Гент, ако е през седмицата в 13 ч. , на стадиото ще има не повече от 500 човека.Е по дяволите , за какво са тези безмислени мачове?Вместо да се кефим и по трибуните и на терена , ако е през седмицата даже и по тв. няма да можем да го гледаме
deepblue1963 написа:
А кой си отложи мача със Сливен?
BAT UGOR написа:deepblue1963 написа:
А кой си отложи мача със Сливен?
29.07 - Берое-Рапид
05.08 - Рапид-Берое
08.08 - Берое-Литекс
11.08 - Литекс-Берое ( супер купа)
15.08 - Славия-Берое
10 дни = 4 мача и като стана дума за отложения мач със Сливен я се опитайте да го вместите в така изиграните мачове (беше насрочен за 02.08)
Проблема на Левски не е ,че нямат време за почивка а че искат да играята мачовете си на 01,08,16 .Ако мача за купата е на 05 то се събират 11 дни до следващия мач и току виж взели че излезли от форма и трябва да си уредят контролка.
Неможе джентълменски двете страни да си стиснат ръцети за датата 05.12 и след 5 минути Гонзо да вика.... Ама чакайте малко дайте да сменим датата.
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 2 госта