ПП:Здрав съм като бик,от 4 години ни вест ни кост от джипито
ЦСКА - Рапид 21.10 / 20:00 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Professore
Re: Мишел Платини се разболя, пропуска мача с Рапид
Болен е,колкото и аз съм болен!
- Boksiorcheto
Professore написа:Болен е,колкото и аз съм болен!
Дано още 50 години да си все така
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Re: ЦСКА - Рапид
Тиеро, Трекаричи и Румбата трябва да са на пейката заземени за този мач според мен:!:
Румен като си върне формата а другите двама като започнат да показват за какво са взети в ЦСКА - тогава пак да напират за титуляри
Добре, че Коце Стоянов се е оправил и ще излезе вероятно титуляр, но заради поредната травма на Грило вместо да играе в двойка в центъра на защитата с Акуаро, ще трябва да е на фланга, което вещае отново някоя глупост от Виданов като централен защитник
За мен титулярите трябва да са тези:
...........................Шеридън................................
......Нелсън................Марко..................Тонев......
...............Галчев............Янчев...........................
...К.Стоянов.........Виданов.....Акуаро........Минев.......
..............................Мболи.................................
Дано няма повече контузии
САМО ЦСКА
Румен като си върне формата а другите двама като започнат да показват за какво са взети в ЦСКА - тогава пак да напират за титуляри
Добре, че Коце Стоянов се е оправил и ще излезе вероятно титуляр, но заради поредната травма на Грило вместо да играе в двойка в центъра на защитата с Акуаро, ще трябва да е на фланга, което вещае отново някоя глупост от Виданов като централен защитник
За мен титулярите трябва да са тези:
...........................Шеридън................................
......Нелсън................Марко..................Тонев......
...............Галчев............Янчев...........................
...К.Стоянов.........Виданов.....Акуаро........Минев.......
..............................Мболи.................................
Дано няма повече контузии
САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
И с него и без него- все тая.
Стадион няма, публика няма- сега е момента да ударим ЦСКА- Ние сме Rapid и идваме да мачкаме
Хахаха- ше ми мачкакат белия ***, с извинения.
Стадион няма, публика няма- сега е момента да ударим ЦСКА- Ние сме Rapid и идваме да мачкаме
Хахаха- ше ми мачкакат белия ***, с извинения.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-Ivan- написа:Абе,хора за пореден път се убеждавам,че в тоя форум има доста "червени" и "сини" фенове,които грам не я разбират тая игра футбола!!! Какви ви Митко Илиев и Муши та половината отбори в България си имат по-добри напрадатели от тях.Въпреки,че имах аз лично големи надежди за двамата особено за Митко,виждасе,че просто не стават.А сега за Платини.В момента колкото и да не ви се вярва и да се смеете на тва каде сам написал,той е най-добрия нападател в ЦСКА въпреки пропуските и слабите мачове просто е с една класа над тия двамата та даже и от колебливия Шеридан и трагичния Тибони!!!
хахахаха колко си смешен
Платини имал класа , и за каде я пази тази класа ? Може би за плажовете или за Playstation-а . Това е можеби единствения " най- класния " , които си крие класата .
- mistreated
- Контакти:
Дано Маркиньос е на кеф да играе тая вечер, че напоследък само вдига ръце към съдията и разкарва тениската. Тонев няма да е титуляр според мен. Надявам се да се съберем повечко хора на стадиона, защото е срамно на мач от ЕКТ да има 5000 души.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Успех на Цска мисля че сега е момента да вземете първа победа в групите.Прогноза 1-0.

Не ми е много интересен този мач. Кво да ги гледам ебаси простотията. Щом евромачовете на ЦСКА вече не будят особен интерес в мен, то представете си докъде сме я докарали. Хич не сме и за Европа, ама да и се порадваме, щото с тва ръководство другата година Европа ще я гледаме през крив макарон. И тогава ще дойдете на мойта свирка и на cska_90. Жалка работа, не вижда никой на къде отиват нещата.

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- TPAKTOP
- Контакти:
danko_sot написа:Не ми е много интересен този мач. Кво да ги гледам ебаси простотията. Щом евромачовете на ЦСКА вече не будят особен интерес в мен, то представете си докъде сме я докарали. Хич не сме и за Европа, ама да и се порадваме, щото с тва ръководство другата година Европа ще я гледаме през крив макарон. И тогава ще дойдете на мойта свирка и на cska_90. Жалка работа, не вижда никой на къде отиват нещата.![]()
Не сте само вие! Има и други на които им писна!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата