durex написа:Тва всичкото си е фанатизъм...с две думи няма оправия
Спор няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:Тва всичкото си е фанатизъм...с две думи няма оправия
veni__85 написа:Има го и варианта сърбите да ги извадят от клалификациите и да им забранят да играят международни мачове за някоя друга година....
Madridist написа:veni__85 написа:Има го и варианта сърбите да ги извадят от клалификациите и да им забранят да играят международни мачове за някоя друга година....
И на техно място, да пратят на европейското, източните им съседи
gld_84 написа:Хора, сигурни ли сте, че всичкото това е заради един вратар?!? На мене не ми се вярва чак... Звучи ми идиотско... И ако това е причината, в сръбската агитка няма ли навиячи на Партизан? То би трябвало и те да се млатят по между си... страшна история... Да не би да е заради загубата от Естония преди няколко дена?
dodo7271 написа:gld_84 написа:Хора, сигурни ли сте, че всичкото това е заради един вратар?!? На мене не ми се вярва чак... Звучи ми идиотско... И ако това е причината, в сръбската агитка няма ли навиячи на Партизан? То би трябвало и те да се млатят по между си... страшна история... Да не би да е заради загубата от Естония преди няколко дена?
Само заради Стойкович е. По техните форуми е нещо страшно. Още, когато вратарят подписа с Партизан имаше заплахи към него, жена му, детето му, родителите. Феновете на Партизан също не го обичат, защото е от Звезда. А преди две години, когато Звезда го продаде на Спортинг, каза, че дори и да умира, няма да премине в Партизан. Абе изобщо такава каша, не е истина.
noi написа:Този е направил голяма простотия - бил е член на "Делийе"(най-крайните фенове на Звезда) и след това е преминал в Партизан. Бая силна дрога използва :D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта