Локо СФ-ЦСКА 04.10. 21.00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Re: Състава на ЦСКА срещу Локо СФ

Мнениеот mon1nho » 03 окт 2010 20:43

Мболи
Минев-Виданов-Акуаро-Трифонов
Тиеро-Маркиньос-Янчев-Делев
Шеридън-Платини

Мисля че платини ще е титуляр заради пропуска му с/у порто. и ако ще се разчита на него това е правилното решение. няма треньор в света който заради 1 пропуск да не пусне на следващия мач нападателия си. напротив ще го пусне да играе за да не му стъпче самочувствието. айде дано пак им вкара но този път да ги биеме заразлика от онова 2-2. все пак мболи ще пази : )

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Локо СФ-ЦСКА

Мнениеот deepblue1963 » 03 окт 2010 20:45

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:На Мболи в България няма кой да му вкара-на тея нема им се верва-мощно 3-0 за ЦСКА. Пеем за ЦСКА :)

"мощно 3-0 за ЦСКА..."
За нулата-М'Боли,ама за тройката... :?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Състава на ЦСКА срещу Локо СФ

Мнениеот mironi88 » 03 окт 2010 20:48

С това безумно налагане на Платини, Трифонов и Виданов без значение във форма ли са нищо чудно да извъртим някой хикс.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Съставът на ЦСКА днес?!

Мнениеот danko_sot » 04 окт 2010 09:42

Традиционно вече ви питам какъв според вас ще е най-добрият състав на ЦСКА днес срещу Локо Сф, тактика и т.н.
В защита изборът на Гьоре е ограничен. Централни защитници почти сигурно ще са Акуаро и Виданов. Между другото това изглежда оптималната централна двойка в защита до момента. Припомням, че и Дочев залагаше ана тази двойка още в Германия на подготовката. Добрата новина за червените е завръщането на Йордан Минев в състава. Той ще играе, но въпросът е на коя позиция. Може да е в ляво или в дясно. Същото се отнася и за Дечев. Другият вариант е Трифонов да е в ляво, а пък един от Дечев и Минев в дясно. В халфовата линия като опорен халф твърд е Янчев. Кой да му е партньор обаче? Тиеро както каза Паро Никодимов видяхме срещу Порто само че има голям задник. Галчев и той не е от най-стабилните напоследък. Вариант е и Маркиньос да действа до Янчев в средата. Делев трябва да играе на едното крило. Това е моето мнение. Но дали Гьоре мисли така, не се знае. На другото крило може да е Трифонов, който срещу Порто не игра лошо. Там може и да е Маркиньос. За Трекаричи едва ли. В медиите пише, че Гьоре ще продължи да залага твърдо на Платини и съответно на двойка нападатели в атака Шеридън-Платини. Друг е въпросът дали тази схема(4-4-2) е най-ефикасната, особено срещу стабилен отбор като Локо Сф. Трудно е да се каже, но за този мач и аз клоня към 4-4-2, макар и слабата форма на Платини. В стратегически план за състава на ЦСКА е много важно какво ще стане с вратаря М Боли след изтичане на договора му декември месец, ако не се лъжа. Ако успеят да се договорят със Славия да остане до лятото, ще е добре. Но след това отново оставаме без вратар. това е почти сигурно. На мен ми се иска ЦСКА да привлече Пламен Илиев от Видима, дори и да не заиграе веднага като титуляр. Той е най-добрият млад вратар в Б-я. Или Левски ще го дръпнат лятото или ние. Дано ги изпреварим. Но дори и да го вземем най-добре да се купи и още един опитен вратар. Може би Стоян Колев, който лъска пейката в Бургас. Ако вземем тези двамата спокойно можем да продадем Чавдаров и Караджов. Между другото днес чета интервю на Мадански, в което казва, че Сашо Тонев е щял да бъде повикан в националния, ако не е била контузията. Аз казах ли ви, че Тонев има голям напредък този сезон и е най-стабилното ни крило. Съставът според мен може да бъде нещо такова:

---------------------------М Боли----------------------------

-Минев---------Виданов-----------Акуаро----------Трифонов

-Делев-----------Янчев------------Тиеро-----------Маркиньос

-------------------Платини---------Шеридън--------------------

П.П. Последен шанс за Тиеро да се докаже. Другият вариант е Дечев като бек. Трифонов минава на крилото на мястото на Делев, а пък Маркиньос на другото крило.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 10:00

Не смятам че трябва да излизаме с двама нападатели! За какво са ни и Платини и Шеридън едновременно? Така или иначе няма да ги бием с много. Трябва да излезем с малко по-дефанзивна тактика. Иначе най-сигурния титуляр е М'Боли! Честно казано ми писна след всеки мач вратарския ни пост да е най-стабилен! Дано покажем добра игра и да се надяваме през зимната пауза Гьоре да изгради отбор а не само отделни играчи. За мен в момента няма значение кой и как ще играе а важното в случая е да бием(дори и с грозна игра)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 окт 2010 10:27

TPAKTOP написа:Не смятам че трябва да излизаме с двама нападатели! За какво са ни и Платини и Шеридън едновременно? Така или иначе няма да ги бием с много. Трябва да излезем с малко по-дефанзивна тактика. Иначе най-сигурния титуляр е М'Боли! Честно казано ми писна след всеки мач вратарския ни пост да е най-стабилен! Дано покажем добра игра и да се надяваме през зимната пауза Гьоре да изгради отбор а не само отделни играчи. За мен в момента няма значение кой и как ще играе а важното в случая е да бием(дори и с грозна игра)

Прав си донякъде. Важното е да вземем трите точки. А Гьорето дано наистина изгради Отбор. Само че е малко трудно, ако нещата в организацията, съблекалнята, парите не са в ред. нали се сещаш. А Титаните се дънят доста в тва отношение ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 10:43

danko_sot написа:
TPAKTOP написа:Не смятам че трябва да излизаме с двама нападатели! За какво са ни и Платини и Шеридън едновременно? Така или иначе няма да ги бием с много. Трябва да излезем с малко по-дефанзивна тактика. Иначе най-сигурния титуляр е М'Боли! Честно казано ми писна след всеки мач вратарския ни пост да е най-стабилен! Дано покажем добра игра и да се надяваме през зимната пауза Гьоре да изгради отбор а не само отделни играчи. За мен в момента няма значение кой и как ще играе а важното в случая е да бием(дори и с грозна игра)

Прав си донякъде. Важното е да вземем трите точки. А Гьорето дано наистина изгради Отбор. Само че е малко трудно, ако нещата в организацията, съблекалнята, парите не са в ред. нали се сещаш. А Титаните се дънят доста в тва отношение ;)

Да но пък има и друго! Много пъти съм го казвал но ще го кажа отново! Хората докато градиха отбор лятото ние купувахме контузени футболисти които по никакъв начин не можеха да се обиграят с ядрото на отбора. Сега за това берем ядове и сме на незавидната 9 позиция. парите са важен фактор но проблема не е само в тях! До ден днешен не мога да разбера как пазарувахме футболисти по ДВД? :shock: М'Боли дойде но при него разликата е че вратарския пост е малко по самостоятелен. При него се вижда че има много завидни качества. Докато примерно защитата не помня кога не сме имали проблеми с някой контузен. Почти всеки мач излизаме с различни играчи в защита. Как да се сработят да играят един с друг? Така не става сега за мача на националите трябва да се направят дори ако може 2 контроли да се види кой как се е сработил с екипа. Но наистина и парите са много важни! Не че футболистите ще умрат от глад но когато не ти плащат за свършената работа нямаш стимул да работиш и да даваш всичко от себе си! Иначе друг е вапросът колко са си свършили работата! :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 окт 2010 13:49

TPAKTOP написа:
danko_sot написа:

Да но пък има и друго! Много пъти съм го казвал но ще го кажа отново! Хората докато градиха отбор лятото ние купувахме контузени футболисти които по никакъв начин не можеха да се обиграят с ядрото на отбора. Сега за това берем ядове и сме на незавидната 9 позиция. парите са важен фактор но проблема не е само в тях! До ден днешен не мога да разбера как пазарувахме футболисти по ДВД? :shock: М'Боли дойде но при него разликата е че вратарския пост е малко по самостоятелен. При него се вижда че има много завидни качества. Докато примерно защитата не помня кога не сме имали проблеми с някой контузен. Почти всеки мач излизаме с различни играчи в защита. Как да се сработят да играят един с друг? Така не става сега за мача на националите трябва да се направят дори ако може 2 контроли да се види кой как се е сработил с екипа. Но наистина и парите са много важни! Не че футболистите ще умрат от глад но когато не ти плащат за свършената работа нямаш стимул да работиш и да даваш всичко от себе си! Иначе друг е вапросът колко са си свършили работата! :evil:

[offtopic]В кой сектор ще ходиш довечера?[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 13:56

cska_90 написа:[offtopic]В кой сектор ще ходиш довечера?[/offtopic]

[offtopic]А познай? :mrgreen: То все още не е много сигурно дали ще сваря да отида до стадиона защото поех ангажимент към един съфорумник да му помогна да пренесем някакви багажи ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 окт 2010 13:58

TPAKTOP написа:
cska_90 написа:[offtopic]В кой сектор ще ходиш довечера?[/offtopic]

[offtopic]А познай? :mrgreen: То все още не е много сигурно дали ще сваря да отида до стадиона защото поех ангажимент към един съфорумник да му помогна да пренесем някакви багажи ;)[/offtopic]

[offtopic]Не бе питам те-щот довечера ще се събираме във В-доколкото разбрах! ;) ;) ;)[/offtopic]
Изображение

Върни се в “Архив”