26.09. 21:00 Левски - Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bluegabrovo
- Контакти:
Re: 26.09. 21:00 Левски - Берое
2:1 победа за сините.Няма да е лек мача с оглед на предстоящият двубой за ЛЕ.Играчите на ЛЕВСКИтрябва да се пазят от контузии и пренатоварване.Затова аз мисля че мача ще е 2:1.Берое играе грамотен футбол имат сплотен колектив .
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
2-0 бием и се се надявам да се съберем поне 10-12хил щото момчетата го заслужават
- evgenimilenov
- Контакти:
FCBeroe1916 написа:deepblue1963 написа:Бих казал,още в 21.45ч. Нали не си мислиш,че ще удържите цяло полувреме?
Нищо особено не сте,просто ви върви,не сте Барса запомнете го,да няма после пак сълзи и война срещу Батков ? До оня ден го псувахте ся свирки му правите,яко...
Абе момче ..... не си намерил точния отбор , с който да се заяждаш ! Вие сте моментно на 6-то място ....... това ви е много ..... колкото по-рано го разбереш толкова по-добре за теб самия . Черноморец са същите ... само че те играят малко по-добре от вас ! Ако си мислиш , че можеш да си го мериш със Левски - е не можеш . Не се надъхвай много , защото файда няма ....... не ми обяснявай на кого съм правил свирки и т.н. ами гледа твоя си отбор , защото ви видяхме и вие от провинцията ( аз съм си също от провинцията , но в града в който живея няма отбор в Б , камо ли в А група ) как постоянно викахте ние ако играем в Европа ще бием , ще громим и т.н. Е не успяхте да биете слабите Рапид Виена .......... за какво ми говориш тогава ? 2-ка за лошо поведение ? 2-ката ви я писаха Миньоро ...... а тия знаеш ли кои са ? Точно тези които преди вашия мач играха срещу нашия отбор и той реши да им играе 1 полувреме (направихме ги чавдарчета) .. защото познай какво - имахме мач в Европа. Айде до тук ..... че вече вземам да ти падам на нивото .
- FCBeroe1916
- Контакти:
Haha,ясно ми е..
Ние играем само с момчета от България,момчета от "Б","В" група и се радвате,че биете и сте тръгнали шампиони да ставате,ако не помниш преди да играем срещу Рапид дойдохме "Б" група..Ама кво ли обяснявам...
За 6 мача имате 4-ри дузпи и това ли ще е шампионът на България,пак купени съдии...
Ние играем само с момчета от България,момчета от "Б","В" група и се радвате,че биете и сте тръгнали шампиони да ставате,ако не помниш преди да играем срещу Рапид дойдохме "Б" група..Ама кво ли обяснявам...
За 6 мача имате 4-ри дузпи и това ли ще е шампионът на България,пак купени съдии...

- SLAVMASTER
- Контакти:
надявам се гочетата да ви подготвят с загуба,да сте пресни за другата седмица........
FCBeroe1916 написа:Haha,ясно ми е..
E като има дузпи се свирят, ако ще за 4 мача 10 да са. Или има някаква формула за съотношение мачове-дузпи?
Аз съм сигурен, че не си видял повече от 1 от тия дузпи, ама важното е да си говориш така да си уплатняваш времето.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Този мач е ясен отвсякъде...победа За Левски 1,2 или 3 на 0, в зависимост колко прибрани назад ще играят берое. Берое са си домакински отбор и както се вижда с 2-та по-сериозни отбора който играха до сега като гости Рапид и ЛокоС отнесоха по едно 3:0. На И.Илиев му е ясно че няма как да се надиграват с ЛЕВСКИ и ще приложи тактиката от миналта година - яко окопаване отзад и ако нещо влезе от статично положение или контра добре. Разликата е, че тази година ЛЕВСКИ не прощава в нападение!!!
FCBeroe1916 написа:.....
Е като има дузпи да не ги дават ли... да не говорим, че три дузпи са в мачове, които са вече предрешени и тези дузпи нищо не променят... да ти серем и на логиката тъпа !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- -Blue Mind-
Дано ги бием по инерция и да се запазим за Спортинг 

Всички, които реват за дузпите свирени за Левски да гледат мача Тотнъм-Арсенал и тогава да се обаждат. Две за три минути в продължението. И то какви дузпи само. Ако това се свири в България не ми се мисли какво ще стане. Но в Англия даже и и грачите не протестираха!
Предлагам за да са спокойни феновете на Берое, ( а и тези на чорбаспор ) от днес дузпите за Левски да се изпълняват от центъра и ако ги бие Дембеле да му пазят двама вратари! Пълни смешници сте!!! Днес бием с 4 на 0! МИНИМУМ!!!
Предлагам за да са спокойни феновете на Берое, ( а и тези на чорбаспор ) от днес дузпите за Левски да се изпълняват от центъра и ако ги бие Дембеле да му пазят двама вратари! Пълни смешници сте!!! Днес бием с 4 на 0! МИНИМУМ!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3