30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Можем да мечтаем за нещо повече в този мач, пък каквото ще да става. Щом Брьондби може да ги бие 2:0 там, защо и ние да не измъкнем нещо? То е ясно, че Спортинг са по-добри от нас и шансовете ни са малки, но все пак ги има!
TPAKTOP написа:Смятам че ще ви бият! Стига сте имали тоя късмет с подобни обрати!
Абе разбирам че на повечето чорбари ви е доста трудно след победите на Левски,но трябва да се примирите.Левски играе добре,доста добър футбол и побеждава съперниците си с футболни аргументи,а късмета е част от футбола.
И пък точно вие да ми говорите за късмет....

И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
- bluegabrovo
- Контакти:
Ако направим един Х ще е добре за нас .Вярвам в момчетата че могат да постигнат и повече от Х но и това ще равно на победа в Лисабон.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
- BLUE_CHAMPIONS
Мача е твърда 2-ка откъдето и да го погледнеш. Ще се обоснова! Този сезон Спортинг имат изиграни 3 мача в Лисабон. От тези мачове имат отбелязани... 1 гол !!!
съперниците са Брьондби,Маритимо и Оланензе,всичките са по-слаби от Калмар,да не казвам малко по-добри от Дъндолк. Ясно е че Спортинг не се чувстват комфортно на своя си стадион,карък ли,що ли не знам. Те си постигнаха целта:победа над прекия съперник Лил във Франция,сега имат мач за 1-вото място с "онези страшилища от Балканите"
Повече от ясно е че на каръшкия стадион ще заложат на сигурноста и ще излязат за X ! Какво мислят в ЛЕВСКИ обаче?!...Яската е тарикатче,всички тези неща са му ясни и именно заради това ще изкара отбора с изключително мощна и агресивна схема от самото начало и няма да бъде никаква изненада ако се получи резултат с разлика в полза на ЛЕВСКИ. Така хем ще си осигурят излизане от групата отначалото,хем ще си осигурят по-голямо спокойствие и повече концентрация във вътрешното първенство където ни чакат и купа на България и шампионска титла. Така, че... Лисабон ли казахте?! - твърда 2ка

Последна промяна от BLUE_CHAMPIONS на 18 сеп 2010 20:26, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
BLUE_CHAMPIONS написа:Мача е твърда 2-ка откъдето и да го погледнеш. Ще се обоснова! Този сезон Спортинг имат изиграни 3 мача в Лисабон. От тези мачове имат отбелязани... 1 гол !!!съперниците са Брьондби,Маритимо и Оланензе,всичките са по-слаби от Калмар,да не казвам малко по-добри от Дъндолк. Ясно е че Спортинг не се чувстват конфортно на своя си стадион,карък ли,що ли не знам. Те си постигнаха целта:победа над прекия съперник Лил във Франция,сега имат мач за 1-вото място с "онези страшилища от Балканите"
Повече от ясно е че на каръшкия стадион ще заложат на сигурноста и ще излязат за X ! Какво мислят в ЛЕВСКИ обаче?!...Яската е тарикатче,всички тези неща са му ясни и именно заради това ще изкара отбора с изключително мощна и агресивна схема от самото начало и няма да бъде никаква изненада ако се получи резултат с разлика в полза на ЛЕВСКИ. Така хем ще си осигурят класиране в ЛЕ отначалото,хем ще си осигурят по-голямо спокойствие и повече концентрация във вътрешното първенство където ни чакат и купа на България и шампионска титла. Така, че... Лисабон ли казахте?! - твърда 2ка
![]()
По-надъхващ коментар не съм чел от много време

- BLUE_CHAMPIONS
Така ще бъде отсега нататък

-
- Контакти:
bojiTHEmaster написа:BLUE_CHAMPIONS написа:Мача е твърда 2-ка откъдето и да го погледнеш. Ще се обоснова! Този сезон Спортинг имат изиграни 3 мача в Лисабон. От тези мачове имат отбелязани... 1 гол !!!съперниците са Брьондби,Маритимо и Оланензе,всичките са по-слаби от Калмар,да не казвам малко по-добри от Дъндолк. Ясно е че Спортинг не се чувстват конфортно на своя си стадион,карък ли,що ли не знам. Те си постигнаха целта:победа над прекия съперник Лил във Франция,сега имат мач за 1-вото място с "онези страшилища от Балканите"
Повече от ясно е че на каръшкия стадион ще заложат на сигурноста и ще излязат за X ! Какво мислят в ЛЕВСКИ обаче?!...Яската е тарикатче,всички тези неща са му ясни и именно заради това ще изкара отбора с изключително мощна и агресивна схема от самото начало и няма да бъде никаква изненада ако се получи резултат с разлика в полза на ЛЕВСКИ. Така хем ще си осигурят класиране в ЛЕ отначалото,хем ще си осигурят по-голямо спокойствие и повече концентрация във вътрешното първенство където ни чакат и купа на България и шампионска титла. Така, че... Лисабон ли казахте?! - твърда 2ка
![]()
И аз, но дано това да се случи!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Взимаме си точка от Лисабон бием после в София Лил 

BLUE_CHAMPIONS написа:Мача е твърда 2-ка откъдето и да го погледнеш. Ще се обоснова! Този сезон Спортинг имат изиграни 3 мача в Лисабон. От тези мачове имат отбелязани... 1 гол !!!съперниците са Брьондби,Маритимо и Оланензе,всичките са по-слаби от Калмар,да не казвам малко по-добри от Дъндолк. Ясно е че Спортинг не се чувстват комфортно на своя си стадион,карък ли,що ли не знам. Те си постигнаха целта:победа над прекия съперник Лил във Франция,сега имат мач за 1-вото място с "онези страшилища от Балканите"
Повече от ясно е че на каръшкия стадион ще заложат на сигурноста и ще излязат за X ! Какво мислят в ЛЕВСКИ обаче?!...Яската е тарикатче,всички тези неща са му ясни и именно заради това ще изкара отбора с изключително мощна и агресивна схема от самото начало и няма да бъде никаква изненада ако се получи резултат с разлика в полза на ЛЕВСКИ. Така хем ще си осигурят излизане от групата отначалото,хем ще си осигурят по-голямо спокойствие и повече концентрация във вътрешното първенство където ни чакат и купа на България и шампионска титла. Така, че... Лисабон ли казахте?! - твърда 2ка
![]()
Тая версия много радва

- JackPackage
- Контакти:
Спортинг са фаворити с мача им с нас (60:25:15 някъде са шансовете, според мен)
Иначе след победата на Спортинг, те ще играят по-спокойно след победата във Франция и може да ни подценят (надявам се
)
Играят доста трудно като домакини и можем да се възползваме от това, но дори да загубим няма какво да правим трагедии, всичко което вземем от този мач ще е бонус за нас
За другия мач в групата имам 2 предпочитани развоя:
1. Гент и Лил правят хикс, двата отбора са с по една точка, на минимум 2 зад нас
2. Гент бие, Лил е с 2 загуби, с оглед не особено доброто им представяне във Франция, 2 тежки гостувания в ЛЕ в Лисабон и София, където шанса им за 3 т е малък, може да "отпишат" ЛЕ и да пускат малко по-различен от титулярния си състав
Освен това Лил е доста по-слаб отбор като гост.....

Иначе след победата на Спортинг, те ще играят по-спокойно след победата във Франция и може да ни подценят (надявам се

Играят доста трудно като домакини и можем да се възползваме от това, но дори да загубим няма какво да правим трагедии, всичко което вземем от този мач ще е бонус за нас

За другия мач в групата имам 2 предпочитани развоя:
1. Гент и Лил правят хикс, двата отбора са с по една точка, на минимум 2 зад нас
2. Гент бие, Лил е с 2 загуби, с оглед не особено доброто им представяне във Франция, 2 тежки гостувания в ЛЕ в Лисабон и София, където шанса им за 3 т е малък, може да "отпишат" ЛЕ и да пускат малко по-различен от титулярния си състав

Освен това Лил е доста по-слаб отбор като гост.....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]