Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Холандия-Испания(Финал)

Мнениеот Old_death » 08 юли 2010 18:21

от niki87 на 08 Юли 2010 14:43

Ацмилан-колко голови положения създаде вчера отбора на Испания от комбинации и игра?...Аз се сещам за едно през първото и едно през второто полувреме.Всичко друго беше продължително владеене на топката и безсмислено обикаляне на наказателното поле+един далечен удар за Чави Алонсо...Лично на мен двата отбора ми се виждат равностойни.Както вече казах,холандците винаги са ми били симпатични и се надявам най-после да стана Световни шампиони

Ники,снощи Испания създаде повече положения и вкара повече голове от любимите ти германци.В 70% от мача Германия играеше с 7-8 човека в защита и за това ще гледат финала от далече,докато иберийците ще са участници в мача ;) Чави Алонсо само в рамките на 3 минути отправи 2 удара от далечно разстояние,а не един,както каза ти.Прегледай репортажа от мача,преброй ударите и положенията за гол и тогава спори:

http://gong.bg/direktno_game.php?id=2163
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 юли 2010 18:27

Old_death написа:

Ацмилан-колко голови положения създаде вчера отбора на Испания от комбинации и игра?...Аз се сещам за едно през първото и едно през второто полувреме.Всичко друго беше продължително владеене на топката и безсмислено обикаляне на наказателното поле+един далечен удар за Чави Алонсо...Лично на мен двата отбора ми се виждат равностойни.Както вече казах,холандците винаги са ми били симпатични и се надявам най-после да стана Световни шампиони

Ники,снощи Испания създаде повече положения и вкара повече голове от любимите ти германци.В 70% от мача Германия играеше с 7-8 човека в защита и за това ще гледат финала от далече,докато иберийците ще са участници в мача ;) Чави Алонсо само в рамките на 3 минути отправи 2 удара от далечно разстояние,а не един,както каза ти.Прегледай репортажа от мача,преброй ударите и положенията за гол и тогава спори:

Ама аз не отричам превъзходството на Испания.Напълно заслужено са на финал.Този млад германски отбор не е готов за световна титла.По-скоро очаквам да триумфират на следващите големи форуми.Все пак след две години футболисти като Томас Мюлер и Тони Кроос ще са натрупали още повече опит с екипа на Бундестима и с този на мюнхенския колкос-Байерн.Същото важи и за другите млади момчета в отбора.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 юли 2010 18:29

ДокладвайОтговори с цитатRe: Холандия-Испания(Финал)
от niki87 на 08 Юли 2010 18:27

Old_death написа:

Ники,снощи Испания създаде повече положения и вкара повече голове от любимите ти германци.В 70% от мача Германия играеше с 7-8 човека в защита и за това ще гледат финала от далече,докато иберийците ще са участници в мача Чави Алонсо само в рамките на 3 минути отправи 2 удара от далечно разстояние,а не един,както каза ти.Прегледай репортажа от мача,преброй ударите и положенията за гол и тогава спори:

Ама аз не отричам превъзходството на Испания.Напълно заслужено са на финал.Този млад германски отбор не е готов за световна титла.По-скоро очаквам да триумфират на следващите големи форуми.Все пак след две години футболисти като Томас Мюлер и Тони Кроос ще са натрупали още повече опит с екипа на Бундестима и с този на мюнхенския колкос-Байерн.Същото важи и за другите млади момчета в отбора

Виж,тук съм съгласен с тебе :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 08 юли 2010 18:47

И двата отбора ще потичат малко ще си подават много пасчета а накрая Снайпер ще изстреля отнякъде топката и Холандия ще е шампион.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 08 юли 2010 19:06

buffon написа:И двата отбора ще потичат малко ще си подават много пасчета а накрая Снайпер ще изстреля отнякъде топката и Холандия ще е шампион.

Де да беше толкова лесно :) Запазят ли самочувствието и качеството на игра, Испания няма да срещнат чак такъв отпор ,но смятам че ще бъде много тежък мач и за двата отбора,с непредвидим изход.Очаквам малко голове,и победител Испания :roll: Поне за тях ще викам ! :lol:
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 08 юли 2010 20:13

Molotov написа:
buffon написа:И двата отбора ще потичат малко ще си подават много пасчета а накрая Снайпер ще изстреля отнякъде топката и Холандия ще е шампион.

Де да беше толкова лесно :) Запазят ли самочувствието и качеството на игра, Испания няма да срещнат чак такъв отпор ,но смятам че ще бъде много тежък мач и за двата отбора,с непредвидим изход.Очаквам малко голове,и победител Испания :roll: Поне за тях ще викам ! :lol:

Стига бе чак да не срещнат отпор да не играят срещу Хондурас.За разлика от яловата Испания лалетата не чакат на един футболист всеки в нападението е във форма и е готов да реши мача,даже могат да задържат топката не по лошо от Испания.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 08 юли 2010 22:12

Имах в предвид ако играят както играха срещу немците,надали ще имат отпор. Но няма да играят така,защото надали ще им бъде позволено да си шарят и да правят каквото си искат както срещу Германия ;)
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 юли 2010 22:21

Molotov написа:Имах в предвид ако играят както играха срещу немците,надали ще имат отпор. Но няма да играят така,защото надали ще им бъде позволено да си шарят и да правят каквото си искат както срещу Германия ;)

Немците оставиха иберийците да си играят тяхната игра, като сложим и отсъствието на най-добрия немски играч на турнира в двубоя, мисля,че логичното се случи :geek:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 08 юли 2010 22:22

Напълно съм съгласен с molotov . Ако Холандия повтори тактиката на Германия , значи мача е ясен . Просто германците , които тичаха много и играеха силно в атака се оттеглиха за целия мач в защита . И не само това , те не осъществяха мощна преса в халфовата линия и това реши всичко. Със Холандия нищо не се знае , но като , че ли колкото и да не ми се иска предимството ще имат испанците.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 юли 2010 22:26

Ние вчера точно това си говорихме с приятели, с които гледах мача, че Германия направи една и съща грешка вече втори пореден път. Играта на немците вчера, беше копие от финала на европейското :arrow:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”