Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cvetan
Контакти:

Re: Белгия - България

Мнениеот cvetan » 18 май 2010 20:02

Roger_Federer написа:1:1 незнам кой ще вкара за нас.

съдиата

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 18 май 2010 20:04

ros написа:3-1 ще е резултатът според мен. Трудно ще е да постигнем нещо без ясна визия за това какво искаме да постигнем. И наистина не е важен резултата в този мач. Идея за бъдещето искам да видя. За съжаление от близо година такава според мен няма. Извъртяха се 40 футболисти, а резултатите все същите.

Защо ти е визия? това да не ти еевровизия - слушай Мъри и се кефи. Кво друго ти остава

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 май 2010 20:09

Вратари: Байи (Борусия М), Жилет (Бари), Прото (Андерлехт)
Защитници: Алдервейрелд (Аякс), Симан (Кортрайк), Дешахт (Андерлехт), Компани (Ман Сити), Ломбертс (Зенит), Ван Дам (Андерлехт)
Халфове: Буфел (Генк), Гонсалес (Стандарт), Де Брюн (Генк), Дефур (Стандарт), Азар (Лил), Легеар (Андерлехт), Льопоан (Ла Гантоаз), Тайс (Ла Гантоаз), Вертонген (Аякс)
Нападатели: Бентеке (Кортрай), Дембеле (Алкмаар), Лукаку (Андерлехт), Мирала (Сент Етиен)

Ето групата на Белгия ,незнам защо някой от Вас твърдят ,че нямат силни играчи ,изглежда говорят наизуст.Забележете Белгия са без Ван Буйтен (Байерн Мюнхен) ,Вермалеен (Арсенал) и Алекс Витзел (Стандарт Лиеж).Аве къде слагате наште шушумиги ,начело с Мъри и Наско ,играчите от смешното ни първенство ,лично аз не виждам друг освен Стилян ще опонира в средата на терена срещу Белгия.Сърмов ли? :) :) :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 май 2010 20:14

pumpo написа:Вратари: Байи (Борусия М), Жилет (Бари), Прото (Андерлехт)
Защитници: Алдервейрелд (Аякс), Симан (Кортрайк), Дешахт (Андерлехт), Компани (Ман Сити), Ломбертс (Зенит), Ван Дам (Андерлехт)
Халфове: Буфел (Генк), Гонсалес (Стандарт), Де Брюн (Генк), Дефур (Стандарт), Азар (Лил), Легеар (Андерлехт), Льопоан (Ла Гантоаз), Тайс (Ла Гантоаз), Вертонген (Аякс)
Нападатели: Бентеке (Кортрай), Дембеле (Алкмаар), Лукаку (Андерлехт), Мирала (Сент Етиен)

Ето групата на Белгия ,незнам защо някой от Вас твърдят ,че нямат силни играчи ,изглежда говорят наизуст.Забележете Белгия са без Ван Буйтен (Байерн Мюнхен) ,Вермалеен (Арсенал) и Алекс Витзел (Стандарт Лиеж).Аве къде слагате наште шушумиги ,начело с Мъри и Наско ,играчите от смешното ни първенство ,лично аз не виждам друг освен Стилян ще опонира в средата на терена срещу Белгия.Сърмов ли? :) :) :)

И хубаво,ти като не си шушумига,кажи кои са толкова големите звезди на Белгия,че аз нещо не ги виждам :roll: А и не е зле да кажеш шушумигите кого да пуснат,защото и аз имам забележки към състава,който е обявен в Гонг,ако трябва да съм точен са 3.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 май 2010 22:32

Националният селекционер Станимир Стоилов обяви на пресконференция състава на българския национален отбор по футбол за приятелския мач с Белгия, който ще се играе утре от 21:45 часа българско време на стадион "Роа Бодуен" в Брюксел.
Освен това Мъри потвърди, че капитан на националния ни отбор ще бъде Стилиян Петров.
"Капитан е Стилиян Петров. Днес нямахме време да говорим за това, защото се бяхме фокусирали върху играта на противниците от Белгия и с други наши задачи.
Все пак разбрах мнението на някои от момчетата и на този етап всички са съгласни - Стилиян ще е капитан”, каза Стоилов.
Ето и стартовият състав на България в утрешната среща:
На вратата Георги Петков. В защита Станислав Манолев, Живко Миланов, Станислав Ангелов и Иван Иванов.
Халфове: Георги Пеев, Стилян Петров, Чавдар Янков, Благой Георгиев.
На върха на атаката ще се намират Валери Божинов и Ивелин Попов.
Съгласно регламента за приятелски мачове са разрешени по 6 смени в двата състава.

Потребителски аватар
BULGAR
Контакти:

Мнениеот BULGAR » 19 май 2010 07:37

2:1 за Белгия :)
2 Лукаку 1 Божинов

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2010 11:40

За мен лично .....с доста странен състав излизаме.
Каквото и да си говорим ....."Пелето" не трябва да е централен защитник !
Ще видим ....какво ще се получи .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 май 2010 14:49

1-0 за белгийците...ранен гол на оня 17-годишния и докрая игра в центъра на терена :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Нещо интересно преди мача Белгия-България

Мнениеот Deluxx » 19 май 2010 17:00

Бръкнах се в уикипедията и исках да видя колко е средната възраст на 11-те срещу Белгия и ето годините на всичките титуляри.

Ники Михайлов-22
Станислав Манолев-25
Иван Иванов-22
Станислав Ангелов-32
Живко Миланов-26
Стилиян Петров-31
Чавдар Янков-26
Георги Пеев-31
Благой Георгиев-29
Ивелин Попов-23
Валери Божинов-24

И получих,че е 26 години :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Нещо интересно преди мача Белгия-България

Мнениеот crap » 19 май 2010 17:02

Не е зле! Само на Зетя мястото му не е там, т.е в национала ;) Иначе не се и съмнявам, че ще започне титуляр, нали и той агент храни :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Върни се в “Архив”