Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски договори Мартин Камбуров

Мнениеот bigbonusprize » 17 май 2010 12:00

G0nzi написа:
Ами то такива като тебе докараха отбора до това дередже! Ти сигурно много си харесваш миро антонов, баткоф? Кокала 100% не ти е харесвал!
Камбуров е класа над всички футболисти на ЛЕВСКИ В момента!

Чак пък класа над ВСИЧКИ футболисти на Левски в момента...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 17 май 2010 12:12

bigbonusprize написа:
G0nzi написа:
Ами то такива като тебе докараха отбора до това дередже! Ти сигурно много си харесваш миро антонов, баткоф? Кокала 100% не ти е харесвал!
Камбуров е класа над всички футболисти на ЛЕВСКИ В момента!

Чак пък класа над ВСИЧКИ футболисти на Левски в момента...

Добре кажи кой? Вкарвал бил само на слабите ми ние и сега нямаме кой и на тях да вкарва! Кой може да реализира от статични положения? Кой може д аиграе с глава? Болно си е ама е факт!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 май 2010 12:15

G0nzi написа:
Добре кажи кой? Вкарвал бил само на слабите ми ние и сега нямаме кой и на тях да вкарва! Кой може да реализира от статични положения? Кой може д аиграе с глава? Болно си е ама е факт!

Ако говорим за поста нападател, определено Камбуров е без конкуренция. Но определено имаме млади момчета, които не са за подценяване...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 17 май 2010 12:15

Вие казвате,че вкарва само на слабите. На вас колко гола ви набута последните 2 сезона? С 2 думи си казвате,че сте слаби,защото на Марто сте му,като абонати :mrgreen: :mrgreen: .
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 17 май 2010 12:35

Ако говорим за поста нападател, определено Камбуров е без конкуренция. Но определено имаме млади момчета, които не са за подценяване...[/quote]

Аз не ги подценявам говорим за класни играчи, а не за таланти, но не и таланти като марян огнянов 6-та година талант!
С една дума аз мисля, че ЛЕВСКИ няма да загуби ако привлече Камбуров!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 17 май 2010 13:28

В българското първенство има само един таран с качества и той се казва Мартин Камбуров :!: :!: :!: ....жалко е,че е само той,ама това си е факт!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 17 май 2010 13:29

Martines написа:В българското първенство има само един таран с качества и той се казва Мартин Камбуров :!: :!: :!: ....жалко е,че е само той,ама това си е факт!

П.С. може би и Гарра Дембеле(на мен лично ми харесва,ама има време да се доказва това момче)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 17 май 2010 13:32

Аз също мисля, че ще е добре за Левски да вземат Камбуров. Страх го било, ама не се знае и колко ще му натежи фланелката и на Иса а пък вчера като бях на мача и като гледам сегашната ни 9-ка която се чуди как да се покрие . . . .направо то няма какво да се чудим , стига да е истина :) .

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 май 2010 13:53

Камбуров отказа два пъти на Левски,стига толкова !Още малко ще отидат с букет и бонбони при него,за да му предложат да заиграе за тях.Не е от световна класа,че да му се предлага 15 пъти.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 17 май 2010 14:01

....преди този трансфер внимателно трябва да се следят събитята от последните 20 дни около повиканите в националния отбор(още повече след отказа на Бербатов) и мястото за нападатели в него,и след това всичко да се навържи.......случайно или не...до преди 3 месеца Камбуров твърдеше че докато Мъриньо е треньор на националния отбор няма да го вземат в него,а и Мъри упорито отказваше да коментира темата,сега обаче когато Камбуров е в отбора,.....ще играе в Левски......услуга за услуга,както се казва,безплатни неща в българския футбол няма...особенно ако са в схемата Перуката-Левски-национален отбор-Раев-Мъриньо.

Върни се в “Архив”