Смешни ми изглеждат спряганите за трансфер в ЦСКА...
Виждаме какво става с германците в Черноморец.
Нападател от шотландия ми звучи като поредния Гари...
Селекцията за водещ отбор в България беше ясна - Камбуров, Ст. Ангелов, В. Илиев (Ж.Желев) и още 2-3 младоци. Ясно е, че това струва около 40 000 евро на месец заплати, без да броим траншовете по договорите (цитираните играчи са/бяха свободни агенти).
Няма кой да ги извади тия пари, така че да вземат да направят мин. 6 играча в групата за мача да са от школата на клуба и мин.6 играча в групата за мача да са под 23 години и да гледаме интересно и равностойно първенство. Стоичков, Бербатов, Стилян и Мартин ги доведоха когато бяха 17-18 годишни.
Във водещите първенства на Европа се запазиха доста от рестрикциите за външни играчи - само ние изглеьдаме като битак
Така ще се спести истерията "Кой взима по-слаби играчи" и "Кой се представи по-зле в евротурнирите", ще се спре евтиния износ и скъпия внос и ще се насърчат школите.
И ЦСКА и Левски губят идентичност с незнайните чужденци.
Барса и Билбао са еталон като излязат с по 7-8 "рожби на клуба".
Трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери!!!
crap написа:Връщаме си Стоян Колев!!
И за какво точно ни е той?
Не ме е вяечтлил кой знае колко при предишния му престой а и остаря. Безумия гол, който допусна тоя льохман, почти от ъгловия преди 3 години срещу Локо Пд, още не съм го забравил. Мисля, че ще иска повече пари отколкото взимат Караджата и Чавдаров, взети накуп... Да вкарат в групата някой юноша за трети вратар, вместо Колев...
- TPAKTOP
- Контакти:
Абе и на мен ми е антипатичен ама за парите е абсурт! Той няка каво да иска.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
crap написа:Връщаме си Стоян Колев!!
Аз мисля също като 11_best . Не виждам никакъв смисъл Колев да се връща, та той е на 34 години, освен това не блести с кой знае какви качества. По-добре да разчитаме на Караджов, има талант, има качества, а ако не е той, то поне да е Чавдаров, поне в момента си е наш. Ако пък ще купуваме вратар, добре ще да е някой, на който ще разчитаме повече от 1-2 сезона или такъв, който евентуално бихме продали или пласирали в чужбина, тоест перспективен играч.
Защо пишете глупости? Караджов не е добър вратар! Просто е млад. Има рефлекс, но няма грам опит. Нито знае как да излиза, нито знае какво да прави при корнер, нито едно на едно... Няма как да сравняваме вратар на 34 с вратар на 22.
YA GUNNERS YA
crap написа:Защо пишете глупости? Караджов не е добър вратар! Просто е млад. Има рефлекс, но няма грам опит. Нито знае как да излиза, нито знае какво да прави при корнер, нито едно на едно... Няма как да сравняваме вратар на 34 с вратар на 22.
Извинявай, ама нещата, които говориш нямат никакъв смисъл.
Караджов е млад, има време пред него, може да се развива. Все пак опитът се натрупва с мачове, а не със седене на пейката. Това че уж нямал грам опит е повече от несериозно и смешно обвинение, все пак всички са минали по този път.
Засегна излизането при центрирания и корнер - случайно Колев да не би да ги умее тези неща ? Стоян Колев е стар, остават му не повече 2-3 години, освен това не е нищо особено (да не кажа дори слаб).Аз не го искам в ЦСКА, с нищо не може да доприесе за отбора. Дори и да не е Караджов, поне да е някоя друг от школата, някой от който би имало някакъв смисъл да бъде налаган
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
лично като вратар на ЦСКА предпочитам Здравко Чавдаров пред Караджов и е хубаво да имаме и Стоян Колев. Сори но Караджов ще е добре да е вечна резерва.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Гуу написа:crap написа:Защо пишете глупости? Караджов не е добър вратар! Просто е млад. Има рефлекс, но няма грам опит. Нито знае как да излиза, нито знае какво да прави при корнер, нито едно на едно... Няма как да сравняваме вратар на 34 с вратар на 22.
Извинявай, ама нещата, които говориш нямат никакъв смисъл.
Караджов е млад, има време пред него, може да се развива. Все пак опитът се натрупва с мачове, а не със седене на пейката. Това че уж нямал грам опит е повече от несериозно и смешно обвинение, все пак всички са минали по този път.
Засегна излизането при центрирания и корнер - случайно Колев да не би да ги умее тези неща ? Стоян Колев е стар, остават му не повече 2-3 години, освен това не е нищо особено (да не кажа дори слаб).Аз не го искам в ЦСКА, с нищо не може да доприесе за отбора. Дори и да не е Караджов, поне да е някоя друг от школата, някой от който би имало някакъв смисъл да бъде налаган
ЦСКА НЕ Е УЧИЛИЩЕ!!!
YA GUNNERS YA