[quote="Kasperle"]Активно се коментура ЕВЕНТУАЛНОТО отказване на Бербатов по ПРЕДПОЛАГАЕМИ причини...
Иначе аз не виждам, защо му е на Митко да играе в този "национален" отбор - некадърното ръководство на БФС провали няколко квалификации и е напът да провали предстоящите с назначаването на треньори-смешници и допускането на това почти целия състав да е от спуснати по мениджърски канали футболисти. От 10 години национала се крепи на Стилян, Марто и Бербатов и се дърпа надолу от псевдофутбалери и псевдоселекционери. И винаги го отнасят точно тези тримата!? Бербо има 48 гола за национала. 48!
Хехехехех 48! ама срещу кой?!?!
Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
bigbonusprize написа:sir George написа:Идеята ми е,че много хора се надяваха и така да се каже "работиха" да се махне!А алтенатива не се предлага,а и да се предложи такава НЯМА!!!
Какво значи работиха да се махне. Има си треньор, който решава кой ще играе и кой не. Ако Бербатов не е играл на ниво щяха да го махнат и да търсят друга алтернатива. Отказването му от националния на 29 год възраст просто показва, че той не е мъж, нищо друго...
Колега,нека все пак уточним,че след час ще разберем дали наистина Бербатов се отказва

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
garfild8 написа:niki87 написа:POPCORN написа:няма да се откаже, защото там са професионалисти.А националният ни отбор е сформиран от идиоти!Нито тренер имаме нито ръководители нито играчи.Пак казвам в Англия може да го хулят , ама в Англия има много пвоече добри футболисти от него.Докато тука в България имаме 2-3ма и се броят на пръстите на едната ръка , а ние понеже сме завистници и гклупаци само ги псуваме и обиждаме, а не се съборазваме с това че са Българи!Тъпанари сме и това е1
Кво значи:"нямаме треньор"???Стоилов е най-успешния БГ треньор за 21-ви век!...Може би при Стойчо бяхме по-добре(0:6) или при Стоичков...
Ники87,какво значи най-успешния треньор за 21-и век?Добре,постигна изключителни успехи за клубния футбол,но...дотам.А конкретно за националния,от треньор на треньор,ставаме все по-зле и по-зле.
Да,но Стоилов все още не е водил отбора в цял квалификационен цикъл

Ей най накрая един манекен по малко в националния.Браво Митко супер решение си взел ,дано не си като другите иди ми дойди ми.Много такива имаше в национала . 

POPCORN написа:acmilan написа:Попкорн,поне от моите познати и приятели,левскарите повече го харесват,отколкото цесекарите,просто защото не са толкова тесногръди да съдят за някого по клубната му принадлежност и не е задължително да мразят някого,защото преди 10 години е бил в другия отбор или задължително да го обичат,защото е бил при тях.Ама трудно ще го разбереш това...
ми незнам какви цскари познаваш тогава ..аз цскар който в момента не уважава Бербатов , за това което е направил не познавам!Пък ти щом казваш...
Двама от най-близките ми приятели,един от които фен и на Юнайтед,определено не го обичат особено...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Martines написа:Хехехехех 48! ама срещу кой?!?!
Германия, Белгия, Русия, Хърватска, Турция, Мексико, Дания, Чили, Камерун, Литва, Естония, Албания, Унгария, Грузия, Беларус, Словения, Босна, Кипър, Малта, Исландия.......

Предвид мизерията която се изсипа по негов адрес,напълно подкрепям Митко ! Успех в United (макар да съм фен на Chelsea) и докажи,че имаш място в един от най-големите клубове на планетата ! Ако е писано,отново ще облечеш екипа на България !

- bigbonusprize
- Контакти:
acmilan написа:bigbonusprize написа:sir George написа:Идеята ми е,че много хора се надяваха и така да се каже "работиха" да се махне!А алтенатива не се предлага,а и да се предложи такава НЯМА!!!
Какво значи работиха да се махне. Има си треньор, който решава кой ще играе и кой не. Ако Бербатов не е играл на ниво щяха да го махнат и да търсят друга алтернатива. Отказването му от националния на 29 год възраст просто показва, че той не е мъж, нищо друго...
Колега,нека все пак уточним,че след час ще разберем дали наистина Бербатов се отказваА и е несериозно да се говори,че в България имало кампания срещу него,напротив,скоро беше подал на друг футболист на Манчо,който беше спънат за дузпа,мачът завърши 4-0,за нашите медии писаха,че направил уникален мач
В Англия измислиха даже песен срещу него и то феновете на Юнайтед...ама трябва малко от малко да се мисли,преди да се пише,пък макар и в някакъв си форум
Честно казано щом го пише в Гонг значи е на 95% вярно. Но да. Да изчакаме... Аз знам какво ще каже. Давам път на младите ала бала. На 29години ако каже такава простотия направо не знам...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
niki87 написа:POPCORN написа:няма да се откаже, защото там са професионалисти.А националният ни отбор е сформиран от идиоти!Нито тренер имаме нито ръководители нито играчи.Пак казвам в Англия може да го хулят , ама в Англия има много пвоече добри футболисти от него.Докато тука в България имаме 2-3ма и се броят на пръстите на едната ръка , а ние понеже сме завистници и гклупаци само ги псуваме и обиждаме, а не се съборазваме с това че са Българи!Тъпанари сме и това е1
Кво значи:"нямаме треньор"???Стоилов е най-успешния БГ треньор за 21-ви век!...Може би при Стойчо бяхме по-добре(0:6) или при Стоичков...
Ако това го беше казал някъде около 2095-та г., щеше да е супер. От 21-ви век са минали едва 10 г. Сега, ако Червенков вкара Литекс в групите на ШЛ, това ще означава ли, че автоматично той става най-успешен тренер на 21-ви век?
Последна промяна от todorov на 13 май 2010 12:15, променено общо 1 път.
- sir George
- Контакти:
bigbonusprize написа:sir George написа:Идеята ми е,че много хора се надяваха и така да се каже "работиха" да се махне!А алтенатива не се предлага,а и да се предложи такава НЯМА!!!
Не са търсили друга алтернатива,защото е ясно ,че няма да намерят!Истината е ,че не практикуваме модерен футбол,а някаква наша разновидност!Хем искаме да държим топката,хем не правим 3 поредни точни паса,нямаме плеймейкъри.Хем не атакуваме като хората,хем не можем и да се браним!Обобщено-АНТИФУТБОЛ!В тази среда ,никой не би издържал!Меси го критикуват в национала на Аржентина,но едва ли го държат виновен за почти всичко!
според мен в този си вид,националният ни отбор дърпа надолу играчи като Мартин,Стилян,Валери и Бербо!