Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот kartago » 16 мар 2010 00:17

cska_90 написа:Айде стига глупости!!!
Най ги обичам такива-Левски са Българи и трябва да се подкрепят в Европа-да бе да!!Ей сега!!Няма такъв филм!!!Истинският фен на ЦСКА не може и няма как да подкрепя Левски-НИКОГА!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) .Уважение -да ,но подкрепа............. :? :?

Вие сте заблудени и си мислите, че сте центъра на света! А има и други отбори в България, има и други фенове! Които, покрай вашата омраза обичат българското! Независимо червено ли е, или синьо! Вие сте болни мозъци и пречите на целия български футбол! Пречите на държавата, да можем да се обединим като патриоти! Вие сте кистата!.........................

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 мар 2010 00:20

kartago написа:
Най ги обичам такива-Левски са Българи и трябва да се подкрепят в Европа-да бе да!!Ей сега!!Няма такъв филм!!!Истинският фен на ЦСКА не може и няма как да подкрепя Левски-НИКОГА!!!!! ;) .Уважение -да ,но подкрепа............. :? :?

Вие сте заблудени и си мислите, че сте центъра на света! А има и други отбори в България, има и други фенове! Които, покрай вашата омраза обичат българското! Независимо червено ли е, или синьо! Вие сте болни мозъци и пречите на целия български футбол! Пречите на държавата, да можем да се обединим като патриоти! Вие сте кистата!.........................

Пичове успокойте топката.Картаго,изтегли си новия албум на Scorpions-уникален е ;) А Димо да си пусне Лепа Брена :lol: ;)
Както ми казваше един човек(лека му прЪст)когато бях малЪк-"Само Левски,Лепа Брена и срЪбска музика" :lol: ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 мар 2010 00:22

kartago написа:
Най ги обичам такива-Левски са Българи и трябва да се подкрепят в Европа-да бе да!!Ей сега!!Няма такъв филм!!!Истинският фен на ЦСКА не може и няма как да подкрепя Левски-НИКОГА!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) .Уважение -да ,но подкрепа............. :? :?

Къде съм казал подобно нещо за центъра на света?????

Каква омраза бе брат,какво българско-не те разбирам честно????Става въпрос за ФУТБОЛ!!!Ако е някаква друга НАЦИОНАЛНА кауза мога да се обединя с всеки!!Но да подкрепям Левски на футболния терен-НЯМА да стане!!С какво точно пречим????Ще ми обясниш ли????

Кое казал ,че няма други фенове???Да си има-нищо не казвам!!

Айде стига все ЦСКА и Левски да са ви виновни за всичко!!

Ти го гледаш от твоя гледна точка-нормално е фен на Нафтекс да подкрепя ЦСКА или Левски в Европа,но фен на ЦСКА да подкрепя Левски-айде стига!!
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 мар 2010 00:24

niki87 написа:
kartago написа:
Най ги обичам такива-Левски са Българи и трябва да се подкрепят в Европа-да бе да!!Ей сега!!Няма такъв филм!!!Истинският фен на ЦСКА не може и няма как да подкрепя Левски-НИКОГА!!!!! ;) .Уважение -да ,но подкрепа............. :? :?

Пичове успокойте топката.Картаго,изтегли си новия албум на Scorpions-уникален е ;) А Димо да си пусне Лепа Брена :lol: ;)
Както ми казваше един човек(лека му прЪст)когато бях малЪк-"Само Левски,Лепа Брена и срЪбска музика" :lol: ;)

А ние които не сме от ЦСКА и от "Левски" да мрем ли?!...................Нищо, че ви подържаме навсякъде!......... Ти определи се, от Монтана ли си, или от "Левски" щото започва да ми става смешно..........., а и ми имаш скайпа!.......................И нито дума за Скорпионите! Щото като ги почнеш да ги свириш като мене, тогава ще си говорим! Ясно?!...............

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 мар 2010 00:25

Левски не може без ЦСКА и ЦСКА не може без Левски.Просто феновете на тези два отбора не могат да изкарат и един ден без да се поинтересуват какво става при съперника,често говорят и пишат повече против него,отколкото за своя отбор.Част от идеологията е насочена срещу врага.В този смисъл ако единият от двата отбора не играе в Европа,другият няма да може да се сравнява с него и това няма да носи достатъчно удоволствие на феновете,дори и успехите да са налице.А и някои хора са прави за омразата,това е уникално жалко чувство,което,за съжаление,е присъщо за всяко човешко същество.Колкото до Купата,ЦСКА да не се надяват,че ще я спечелят,а Левски,че ще играят в Европа като четвърти в първенството,защото Купата е за Берое :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 мар 2010 00:28

acmilan написа:Левски не може без ЦСКА и ЦСКА не може без Левски.Просто феновете на тези два отбора не могат да изкарат и един ден без да се поинтересуват какво става при съперника,често говорят и пишат повече против него,отколкото за своя отбор.Част от идеологията е насочена срещу врага.В този смисъл ако единият от двата отбора не играе в Европа,другият няма да може да се сравнява с него и това няма да носи достатъчно удоволствие на феновете,дори и успехите да са налице.А и някои хора са прави за омразата,това е уникално жалко чувство,което,за съжаление,е присъщо за всяко човешко същество.Колкото до Купата,ЦСКА да не се надяват,че ще я спечелят,а Левски,че ще играят в Европа като четвърти в първенството,защото Купата е за Берое :)

Всичко е зелено :mrgreen: Дано отстраните Цска.ОтборЪт и градЪт ви го заслужават ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 мар 2010 00:31

niki87 написа:
acmilan написа:Левски не може без ЦСКА и ЦСКА не може без Левски.Просто феновете на тези два отбора не могат да изкарат и един ден без да се поинтересуват какво става при съперника,често говорят и пишат повече против него,отколкото за своя отбор.Част от идеологията е насочена срещу врага.В този смисъл ако единият от двата отбора не играе в Европа,другият няма да може да се сравнява с него и това няма да носи достатъчно удоволствие на феновете,дори и успехите да са налице.А и някои хора са прави за омразата,това е уникално жалко чувство,което,за съжаление,е присъщо за всяко човешко същество.Колкото до Купата,ЦСКА да не се надяват,че ще я спечелят,а Левски,че ще играят в Европа като четвърти в първенството,защото Купата е за Берое :)

Всичко е зелено :mrgreen: Дано отстраните Цска.ОтборЪт и градЪт ви го заслужават ;)

Светът е Берое,това е добре известно на всеки :) Не си мислете,че и вас ще пропуснем за първенството,просто тази година Берое се бори срещу всеки докрай и не само се бори,а и играе футбол ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 16 мар 2010 00:39

Обективно погледнато, би трябвало да се подкрепяме в евротурнирите, защото системата в тези състезания е такава, че всяка точка и победа на наш отбор носят по-добър коефициент и са от полза за ВСИЧКИ. Но от чисто фенска гледна точка, такава подкрепа между левскари и цска-ри е трудно постижима. Моите поздравления и уважения към хората от Левски и ЦСКА, които подкрепят взаимно двата отбора в Европа, но аз в повечето случаи не съм измежду тях. Викам яко за Литекс, Локото, Морето и.т.н., но за ЦСКА ми е трудно ;)
А иначе по темата на Пуканката - ако в края на първенството се окаже, че сме твърдо на 4-то място и единственият ни шанс за Европа е ЦСКА - ще се надявам да биете за купата. Аз съм от тия левскари, които искаме да се класираме в евротурнирите есента, дори и от позицията на аутсайдер, считайки от представянето ни тоя сезон.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 мар 2010 00:47

L_Messi написа:Обективно погледнато, би трябвало да се подкрепяме в евротурнирите, защото системата в тези състезания е такава, че всяка точка и победа на наш отбор носят по-добър коефициент и са от полза за ВСИЧКИ. Но от чисто фенска гледна точка, такава подкрепа между левскари и цска-ри е трудно постижима. Моите поздравления и уважения към хората от Левски и ЦСКА, които подкрепят взаимно двата отбора в Европа, но аз в повечето случаи не съм измежду тях. Викам яко за Литекс, Локото, Морето и.т.н., но за ЦСКА ми е трудно ;)
А иначе по темата на Пуканката - ако в края на първенството се окаже, че сме твърдо на 4-то място и единственият ни шанс за Европа е ЦСКА - ще се надявам да биете за купата. Аз съм от тия левскари, които искаме да се класираме в евротурнирите есента, дори и от позицията на аутсайдер, считайки от представянето ни тоя сезон.

И много те разбирам след зарята! Няма такава българска простотия! Има една свиня при червените, който даже тръгна и с турски клубове, с феновете им да се съюзява, ...........сорри, ние сме от морето! Само отчитаме, че няма такава простотия! Вие ревете срещу Гугутката.........., е кво му е на човека?! Взима кинти от Батков, защо да не го защитава?! Няма да мисли за клуба я!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2010 00:57

Готина тема - браво. Това е почти невъзможно, но има и изключения. Имам много добри приятели цесекари. Често се се случвало да гледаме заедно мачовете от Европа, къде на Левски, къде на Цска - тогава за 90 мин. нямаше дразги и плюене. Все пак съответният отбор играеше най-вече за България. Но това мога да го приема само за мачовете от Евротурнирите - иначе винаги ще се хапем и дразним - така е по целия свят, а и все пак сме Българи - то си е народопсихология, особено като става дума за кръвния враг... ;)
Иначе за купата - иска ми се някое по-малко отборче да поднесе изненадата :roll: ... не е много реално - ама защо не Берое да го направят - имат сили момчетата. Освен това ( ако стане по-горният сценарий) ще се подсилят финансово - тогава вече ще бъдат много силен фактор в първенството ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”