Кои да махне Андоне?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venom

Re: Кои да махне Андоне?

Мнениеот venom » 07 фев 2010 22:45

Кашчей написа:Бих започнал с "Пич,...", но ти не заслужаваш това, защото във всеки свой пост към мен се опитваш да ме обидиш.Дори си нямаш представа къде в България има власи.

Таа... гледам милиони се дават за Делев, когото вие не харесвате..вече.Ще го продавате ли?И без това клубът от десетина години се е превърнал в търгашеско дружество;не е важно какви успехи имаме, важното е да има търговия-вземаме го тоя, като обещаваме много, после го шитваме за колкото дадат и пито.. но не и винаги платено.Всеки прозорец вземате(не купувате, щото не плащате истински) десетина играчи, еб..те им родителката и ги шиткате нанякъде.А и те не се дърпат много.Дребни души, с ниски цели, минаващи през отбор - трамплин, чиято цел е само препродажбата-типично по Илиенски.

Не се притеснявай, който трябва да ми вика "пич" съм се погрижил да го прави. Това, което казваш трудно може да се отрече и никой не го харесва, всички се надяваме в бъдеще да се промени. Това обаче не може да бъде причина разни левскари и ентусиасти, като теб да отричат големите успехи постигнати през годините от нашия клуб. Аз лично винаги съм казвал, че Спас Делев е най-перспективния млад играч в България в момента и въпреки, че още не може да се разчита на него като на основен реализатор и постоянен играч трябва да му се дава шанс за изява от време на време и съм сигурен, че другия сезон ще играе доста по-добре. Искрено се надявам да го запазят, но на всички е ясно, че ако дойде добра оферта той ще бъде продаден, както и всеки друг футболист на ЦСКА. Положението в клуба може да не е розово, но на фона на трагичното българско първенство определено е добро. Имайки предвид, че Левски тази година не са ни конкурент за титлата трябваше отбора да води в калсирането поне с 5 точки, той обаче изигра много на брой слаби мачове, загуби много точки и затова беше и уволнен Любо Пенев. На пролет ще се състезаваме, на практика, сами със себе си и само от нас зависи дали ще сме шампиони.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 фев 2010 22:51

До Кашчей
Няма да се обръщам към теб с обръщение, защото и ти не го заслужаваш! Първо от твоя поуст започна изкривяване на темата, която е за освобождаване на ненужните футболисти от ЦСКА на тоя етап, а не кой на кого е юноша ( толкова ли е трудно да премълчиш, когато няма какво да кажеш по самата тема). След това напълно демонстративно нападаш клуба за трансферна политика, за която нямаш абсалютно никакво право да говориш, след като не те интересува (сам си казвал не един път, че не се интересуваш от Левски и ЦСКА).Ти ли си най-големия капацитет по определяне за това , кой отбор в какво се е превърнал, или знаеш само да плюваш. Още малко и ще направиш бизнес план на Титаните , как да си харчат парите. Щом като си такъв специалист по откриване на кусури, защо не си създадеш собствен отбор и да го управляваш по твоите критерии. Но явно ти липсват някой възможности. И когато сам не можеш, започваш да злословиш по другите. Напълно в стила на бездарните: “Я не сакам аз да съм добре, я сакам Вуте да е зле”.
Дали някога в тоя форум, ще срещна твое позитивно мнение, където поне през зъби да похвалиш някого или нещо, че е направено както трябва?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2010 23:28

msm написа:До Кашчей
Няма да се обръщам към теб с обръщение, защото и ти не го заслужаваш! Първо от твоя поуст започна изкривяване на темата, която е за освобождаване на ненужните футболисти от ЦСКА на тоя етап, а не кой на кого е юноша ( толкова ли е трудно да премълчиш, когато няма какво да кажеш по самата тема). След това напълно демонстративно нападаш клуба за трансферна политика, за която нямаш абсалютно никакво право да говориш, след като не те интересува (сам си казвал не един път, че не се интересуваш от Левски и ЦСКА).Ти ли си най-големия капацитет по определяне за това , кой отбор в какво се е превърнал, или знаеш само да плюваш. Още малко и ще направиш бизнес план на Титаните , как да си харчат парите. Щом като си такъв специалист по откриване на кусури, защо не си създадеш собствен отбор и да го управляваш по твоите критерии. Но явно ти липсват някой възможности. И когато сам не можеш, започваш да злословиш по другите. Напълно в стила на бездарните: “Я не сакам аз да съм добре, я сакам Вуте да е зле”.
Дали някога в тоя форум, ще срещна твое позитивно мнение, където поне през зъби да похвалиш някого или нещо, че е направено както трябва?

Тръгнах да ти отговарям, но прецених, че не си струва.
Никога няма да постигнем дори лека стиковка в мненията си.

Както казва един мой приятел:Аз съм от ЦСКА, защото искам да съм от отбор, който побеждава.За софиянец ми е пределно ясно защо е от ЦСКА, Левски, Локо или Славия.Не го разбирам за жител на друг град.

Бъдете здрави и все такава чудна трансферна политика да имате, а после да се оплаквате от мениджъри , които си търсят правата по подписани договори.Вземайте по 10-12 играча на сезон, после им търсете отбори, защото само след 3-4 месеца и вече не са достойни за ЦСКА.Сменяйте треньора си всяка година-това е толкова естествено за един велик клуб... и продължавайте да плюете по БФС и всички, които са имали наглостта да не харесват този клуб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

venom

Мнениеот venom » 07 фев 2010 23:45

Какво значение има от кой град си бе Каше? Всеки има право да обича ЦСКА, даже и власите. :lol:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 фев 2010 01:36

Кашчей написа:

Както казва един мой приятел:Аз съм от ЦСКА, защото искам да съм от отбор, който побеждава.За софиянец ми е пределно ясно защо е от ЦСКА, Левски, Локо или Славия.Не го разбирам за жител на друг град.

Бъдете здрави и все такава чудна трансферна политика да имате, а после да се оплаквате от мениджъри , които си търсят правата по подписани договори.Вземайте по 10-12 играча на сезон, после им търсете отбори, защото само след 3-4 месеца и вече не са достойни за ЦСКА.Сменяйте треньора си всяка година-това е толкова естествено за един велик клуб... и продължавайте да плюете по БФС и всички, които са имали наглостта да не харесват този клуб!

За обичта граници няма , както е казал поета. Това, че ти не го разбираш, не означава, че не съществува. Но, аз не мога да разбера, как някой хора могат само да мразят и постоянно да изливат злобата си за неща, които изобщо не ги интересува? Още повече пък да се бъркат в работата на другите и да и казват, кое е правилно и кое не. Дали, изобщо такива хора знаят, що е то обич?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 фев 2010 19:08

msm написа:
Кашчей написа:

За обичта граници няма , както е казал поета. Това, че ти не го разбираш, не означава, че не съществува. Но, аз не мога да разбера, как някой хора могат само да мразят и постоянно да изливат злобата си за неща, които изобщо не ги интересува? Още повече пък да се бъркат в работата на другите и да и казват, кое е правилно и кое не. Дали, изобщо такива хора знаят, що е то обич?

Разбира се, че не знаят какво е обич :mrgreen:
Много съм любознателен, какво разбираш под термина "злоба"?Ти винаги ли си съгласен с това, което се прави в нашата държава, и ако не си, то злобен ли си?Когато някой има преференции, които са само на основата на местоположение и някаква стара слава, това добре ли е?
Никога няма да разбера мисленето на тези, които забраняват на инакомислещите да имат мнение по въпроси, касаещи нещо публично, каквото е един футболен клуб, който дори е с претенции за "гранд"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 фев 2010 21:02

Кашчей написа:Разбира се, че не знаят какво е обич :mrgreen:
Много съм любознателен, какво разбираш под термина "злоба"?Ти винаги ли си съгласен с това, което се прави в нашата държава, и ако не си, то злобен ли си?Когато някой има преференции, които са само на основата на местоположение и някаква стара слава, това добре ли е?
Никога няма да разбера мисленето на тези, които забраняват на инакомислещите да имат мнение по въпроси, касаещи нещо публично, каквото е един футболен клуб, който дори е с претенции за "гранд"!

Както винаги си прочел само това което то изнася, защото в противен случай щеше да видиш, че вече има отговорите на твоите въпроси в предишните ми мнения. И за да не се повтарям, само ще ти ги копирам и дано тоя път ги възприемеш.

Ето, това за мен е злоба! Никаква позитивност, винаги в опозиция и системни нападки за точно определен отбор.
Първо от твоя поуст започна изкривяване на темата, която е за освобождаване на ненужните футболисти от ЦСКА на тоя етап, а не кой на кого е юноша ( толкова ли е трудно да премълчиш, когато няма какво да кажеш по самата тема).

Някъде да съм ти забранил да имаш мнение по някакъв въпрос? Просто те попитах, толкова ли трудно да напишеш нещо по самата тема, а трябваше да я изопачиш в удобен за теб сценарии в който да излееш негативизма си.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 фев 2010 15:52

Бая хора трябва да махне. Мен ме притеснява обаче главно смяната на треньорите. Според мен, на футболистите не им е никак лесно като се сменят треньор. Ето за пример Саидходжа: Любо го ненавиждаше, Андоне го харесва. В това изкривяване от този футболист какво ще излезе? Човека може да е много талантлив ама Любо като го е пренебрегнал психиката му е отишла. Макар пак повтарям че страшно уважавам Любо. Това го дадох за пример само защото исках да кажа че поради постоянната треньорска рокада футболистите психически са сринати. Ето го наш Данчо искаме да го продаден от много време и какво? Той знае че не е искан и знае че и от Европа не го искат. Каквито и футболни качества да е имал вече ги няма. Ако постоянно се сменят треньори не виждам бъдеще. Ще си останем тука само на национално ниво. Ни Европа ни Шенген :) За пример преди години се заяждахме кой продавал играчи в Търция, Гърция и т.н. а сега дори и оттам не ни искат. Там вече търсят доказани хора(бойци). Ето един Роберто Карлош играе в Турция. Сега масово продаваме в Русия ама като гледам скоро и там няма да ни искат. Ако темата примерно беше кои НЕ трябваше да взема ЦСКА смятам че това би бил онова франсе Гранден. Още от началото го представяха за проблемен футболис(скандалджия). А сега си представете какво ще стане като изкара някой друг месец тука! Тоя и той ако се пропие ще бъде някаква комбинация между Рабех и Ивановците. Примерно заглавие на вестник: "Пиян футболист наръга човек при маневра с кола" :) Надявам се нищо от това което писах да се случи освен прекратяването на треньорските рокади!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 фев 2010 18:32

По всичко личи, че Иван Иванов, Борис Галчев и Димитър Илиев ще си стегнат куфарите първи! Идва си Вальо Илиев и всичко е наред! Дано да стане!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 11 фев 2010 21:54

Като гледам сте готови и Иван Стоянов да продадете... На вас няма да ви се отрази добре, но явно титаните купуват и продават футболисти на килограм :?

Върни се в “Архив”