Кашчей написа:Бих започнал с "Пич,...", но ти не заслужаваш това, защото във всеки свой пост към мен се опитваш да ме обидиш.Дори си нямаш представа къде в България има власи.
Таа... гледам милиони се дават за Делев, когото вие не харесвате..вече.Ще го продавате ли?И без това клубът от десетина години се е превърнал в търгашеско дружество;не е важно какви успехи имаме, важното е да има търговия-вземаме го тоя, като обещаваме много, после го шитваме за колкото дадат и пито.. но не и винаги платено.Всеки прозорец вземате(не купувате, щото не плащате истински) десетина играчи, еб..те им родителката и ги шиткате нанякъде.А и те не се дърпат много.Дребни души, с ниски цели, минаващи през отбор - трамплин, чиято цел е само препродажбата-типично по Илиенски.
Не се притеснявай, който трябва да ми вика "пич" съм се погрижил да го прави. Това, което казваш трудно може да се отрече и никой не го харесва, всички се надяваме в бъдеще да се промени. Това обаче не може да бъде причина разни левскари и ентусиасти, като теб да отричат големите успехи постигнати през годините от нашия клуб. Аз лично винаги съм казвал, че Спас Делев е най-перспективния млад играч в България в момента и въпреки, че още не може да се разчита на него като на основен реализатор и постоянен играч трябва да му се дава шанс за изява от време на време и съм сигурен, че другия сезон ще играе доста по-добре. Искрено се надявам да го запазят, но на всички е ясно, че ако дойде добра оферта той ще бъде продаден, както и всеки друг футболист на ЦСКА. Положението в клуба може да не е розово, но на фона на трагичното българско първенство определено е добро. Имайки предвид, че Левски тази година не са ни конкурент за титлата трябваше отбора да води в калсирането поне с 5 точки, той обаче изигра много на брой слаби мачове, загуби много точки и затова беше и уволнен Любо Пенев. На пролет ще се състезаваме, на практика, сами със себе си и само от нас зависи дали ще сме шампиони.