[13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: [13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк
Доволна съм, че все пак ще изиграем контрола утре. Нищо, че ще бъде с клубен тим, а не с национален отбор. Сигурно украинците ще излязат с повечето си резерви, ако не е някаква стратегия заради утрешната приятелска среща с нас. жалко, че и ние няма да можем да разчитаме на контузените ни футболисти. Мисля, че имаме шанс да победим шахтьор Донецк. Прогнозата ми е: 1 или 2:0 за българите.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Ще го предават ли мача някъде ?
Гледахте ли вчера Юлий Москов по Ринг какво каза за Мърльо и националния отбор, напълно го подкрепям
San-Jose написа:Гледахте ли вчера Юлий Москов по Ринг какво каза за Мърльо и националния отбор, напълно го подкрепям
Не, цитирай.
YA GUNNERS YA
Чудя се дали поне в някой сайт няма да има картина от мача?Ако някой намери нещо,ще се радвам да го постне в тази тема 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Съставът на България: Иванков, Бандаловски, Минев, Ангелов, Миланов, Телкийски, Петров, Янков, Сърмов, Георгиев, Рангелов
Така моята прогноза е 5:1 / 6:1 !
Просто жадните да се докажат украинци ще ни разчекнат !
Ами Шахтьор са с резервите,както и ние,така че мачът ще е равностоен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
crap написа:San-Jose написа:Гледахте ли вчера Юлий Москов по Ринг какво каза за Мърльо и националния отбор, напълно го подкрепям
Не, цитирай.
За много проблеми във футболна ни говореше, най-много ме изкефи, където каза, че на България и трябва треньор, а не плямпало