YoTheReal написа:Изгубихте последния си добър треньор.posting.php?mode=quote&f=2&p=560885#
Ако сега не дойде Стойчо Младенов пускайте песента 2, 3, 4.
хахахахахах Айде във Син Сити със Стойчо и компания : ) Да празнуваме победата над СлаБия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
YoTheReal написа:Изгубихте последния си добър треньор.posting.php?mode=quote&f=2&p=560885#
Ако сега не дойде Стойчо Младенов пускайте песента 2, 3, 4.
dodo7271 написа:Flash1912 написа:Ако се махне от ЦСКА - искам го на националите !!!! Такъв ни трябва, а не послушници като Мърльо...
Тоя пък се скъса от злоба. Къде Любо Пенев, къде Мъри Стоилов. Къде видя връзката? Ебати компликсите, ебати чудото.
redrOck написа:delqnski47 написа:Ае ако заради тия лешници Любо си тръгне аз НА АРМИЯТА НЕ ГИ ИСКАМ!Малки пуберчета,пияници-предатели това са ТЕ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Това ще е много ама много зле за нас!Изобщо не трябва да ни се сменя треньора!Никой освен Любо аз не искам!Дори и Стойчо
+1![]()
![]()
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
bk109 написа:Pro-European написа:Напълно нормално е един мениджър да напусне, когато Изп.Директори отменят решенията му!
Прав или неправ в преценката си, Любо взе решение да накаже деветимата. Отмяната на това решение е недопустимо, но това според мен е нормално за такива тикви, каквито изглеждат шефовете на Титан. Е не че нашия Батков е по-добър)
И не само той... Май само Черноморец за момента разполага с нормално ръководство...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта