Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Любо Пенев подал оставка ?

Мнениеот aloha^guy » 06 ное 2009 18:30

YoTheReal написа:Изгубихте последния си добър треньор.posting.php?mode=quote&f=2&p=560885#

Ако сега не дойде Стойчо Младенов пускайте песента 2, 3, 4.

хахахахахах Айде във Син Сити със Стойчо и компания : ) Да празнуваме победата над СлаБия :lol: :lol: :lol:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЛЮБО ОСТАНИ!

Мнениеот POPCORN » 06 ное 2009 18:30

офф очкавано.писна ми всяка година с неудачите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Официално! ЦСКА остана без треньор

Мнениеот samolitex » 06 ное 2009 18:31

Любослав Пенев вече не е треньор на ЦСКА, съобщи самият той чрез изявление пред БТА. Той изтъква като причина за това несъгласие с управлението в клуба. По този начин Любо запазва достойнството си. Пенев не преглътна обидата от страна на "червените" шефове, които върнаха изгонените от него футболисти. Треньорът не води и следобедната тренировка на отбора. Тепърва ръководството на "червените" ше реши дали да приеме оставката на специалиста. Президентът на ЦСКА Димитър Борисов е изключил телефона си.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 06 ное 2009 18:32

Аре титанчета сега за ръчичка и след Любо.Поне сте много отворени сами си го набутахте.Имам чувството,че сме магнит за такива некадърни безхаберници.
ЗАПОМНЕТЕ!Земете си Батков,Сельо,чичо Венци и многото други като вас и напуснете футбола!!
Това е велика игра,не я петнете с мошенническите си напъни!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 ное 2009 18:32

dodo7271 написа:
Flash1912 написа:Ако се махне от ЦСКА - искам го на националите !!!! Такъв ни трябва, а не послушници като Мърльо...

Тоя пък се скъса от злоба. Къде Любо Пенев, къде Мъри Стоилов. Къде видя връзката? Ебати компликсите, ебати чудото.

Ква злоба ?!?! Ква връзка ?!?! Както виждаш съм от Ботев Пловдив. Но ми харесва, че Любо е човек с принципи и не слуша нареждания отгоре. Нещо, което не може да се каже за хасковското костюмарче.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЛЮБО ОСТАНИ!

Мнениеот ЕМИЛ » 06 ное 2009 18:32

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 ное 2009 18:32

redrOck написа:
delqnski47 написа:Ае ако заради тия лешници Любо си тръгне аз НА АРМИЯТА НЕ ГИ ИСКАМ!Малки пуберчета,пияници-предатели това са ТЕ!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Това ще е много ама много зле за нас!Изобщо не трябва да ни се сменя треньора!Никой освен Любо аз не искам!Дори и Стойчо

+1 :!: :!: :!:

Задължително следващият домакински мач, привържениците на ЦСКА трябва да покажат на наркоманчетата с червени екипи, че никой, ама абсолютно никой не е над ЦСКА.
Жалката българска действителност е такава, че името футболистчетата махат треньори, сега обаче идва ред на цесекарите да покажат кой командва парада.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 06 ное 2009 18:33

Любо доказа ,че е мъжкар !!! Достойно и принципно поведение. Жалко , когато Котката я няма мишките пируват.
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 06 ное 2009 18:34

bk109 написа:
Pro-European написа:Напълно нормално е един мениджър да напусне, когато Изп.Директори отменят решенията му!

Прав или неправ в преценката си, Любо взе решение да накаже деветимата. Отмяната на това решение е недопустимо, но това според мен е нормално за такива тикви, каквито изглеждат шефовете на Титан. Е не че нашия Батков е по-добър ;))

И не само той... Май само Черноморец за момента разполага с нормално ръководство...

Дано да е така и там Бала да има условия да работи.

Не че съм голям фен на Пенев, ама много жалко е поради такива причини - елементарни собственици,
които се намесват грубо в оперативните решения /същата стока е и Батков/, да си тръгват треньори.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 06 ное 2009 18:34

Борисов!!!
- може да разбираш от бизнес?
- може да си любител на футбола?
- но си пълен "лаик" след като посегна на поредната червена ЛЕГЕНДА!!!
Недей да смяташ че ЦСКА е Левски и Титан и може да си правиш каквото поискаш без да се съобразяваш с общественоста.Армията изгони Мултигруп и Божков,идвай твой ред ако не разбереш че ЦСКА е религия и ТИ не си от БОГОвете които почитаме за сметка на Любо Пенев!!!
You`re My Wicked Live

Върни се в “Архив”