Левски в Лига Европа(Статистика, Коментари и Прогнози)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски в Лига Европа(Статистика, Коментари и Прогнози)
То тогава остана само Балтанов за тази позиция. Още немога да си обясня защо Достанич не го пусна в игра срещу Славия за да видим какво е неговото състояние 

Симонович не е дефанзивен халф,Гаджев също не е,но се справя добре и там.Балтанов според мен не е никак лош играч,но не е играл дълго време,няма доверието на треньорите от което и няма необходимото самочувствие да излезе в толкова важен мач.Почти сигурно ще се панира и ще допусне някоя сериозна(и) грешка(и).
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- levski_4_life
- Контакти:
Нека да се подготвим:
http://vbox7.com/play:acdf0482 - Паметния 1/4 финал : )
http://vbox7.com/play:acdf0482 - Паметния 1/4 финал : )
Левски в Лига Европа

Така, първо се извинявам , ясно ми е, че въпросът ми не е точно за тази тема, но мисля, че не си струва да отварям нова.
Става дума за мачовете от Лига Европа и мачовете на Герена по принцип. Искам да заведа малкият ми брат на първият домакински мач в групите с Лацио. Тъй като досега билети съм взимал само за себе си и за приятели и не ми е ясно дали и на него трябва да взема редовен билет или ще го допуснат и без ( на 10 години е ).
Отново се извинявам за глупавия въпрос, но за мачовете в Европа трябва да взема билети отрано и трябва все пак да съм наясно с бройката. Мерси предварително и САМО ЛЕВСКИ !
Става дума за мачовете от Лига Европа и мачовете на Герена по принцип. Искам да заведа малкият ми брат на първият домакински мач в групите с Лацио. Тъй като досега билети съм взимал само за себе си и за приятели и не ми е ясно дали и на него трябва да взема редовен билет или ще го допуснат и без ( на 10 години е ).
Отново се извинявам за глупавия въпрос, но за мачовете в Европа трябва да взема билети отрано и трябва все пак да съм наясно с бройката. Мерси предварително и САМО ЛЕВСКИ !

Kraft написа:Така, първо се извинявам , ясно ми е, че въпросът ми не е точно за тази тема, но мисля, че не си струва да отварям нова.
Аз на тази възраст без билет минавах до колкото си споням - ходих с баща ми на мачове, ама незнам дали ще ти искат. Купи му ако искаш за всеки случай да не ти направят проблеми..

- Делибаш
- Контакти:
DukeUnv написа:Kraft написа:Така, първо се извинявам , ясно ми е, че въпросът ми не е точно за тази тема, но мисля, че не си струва да отварям нова.
Аз на тази възраст без билет минавах до колкото си споням - ходих с баща ми на мачове, ама незнам дали ще ти искат. Купи му ако искаш за всеки случай да не ти направят проблеми..
Едно време влизахме като се молехме на чичковците да влезем с тях /за съжаление мене много отрано ме отрязаха контрольорите щото бях доста висок за годините си/ и влизахме, ама сега има голями катили по входовете, та не знам! Ако е по-дребничък няма да има проблем, предполагам!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
ЛАЦИО БЕЗ ПАНДЕВ И ЛЕДЕСМА СРЕЩУ ЛЕВСКИ
Ръководството на италианския Лацио изпрати в УЕФА списък с 25 футболисти за турнира Лига Европа, но в него не фигурират нападателят Горан Пандев и полузащитникът Кристиан Ледесма. Причината е, че и за двамата е имало доста запитвания и възможности за трансфер през летния период, които обаче така и не са били реализирани, се казва в официално обяснение от клуба по този повод.
Лацио е съперник на Левски в груповата фаза на турнира Лига Европа, като в същия поток са още Виляреал (Испания) и австрийския Ред Бул (Залцбург).
Горан Пандев попадна в открит конфликт с президента на Лацио Клаудио Лотито, след като сам реши, че Лотито му прави спънки за трансфер в Интер. „Всички знаят, че искам да се махна от Лацио”, каза Пандев, който от началото на седмицата тренира с националния отбор на бившата югославска република за предстоящите Световни квалификации. „В момента клубът ми не ме интересува, искам да се концентрирам за мачовете с националния отбор".
Според последните информации, Лацио все пак ще продаде македонеца, но това ще стане през януари. Аржентинецът Ледесма също се надяваше на договор с друг отбор, но има вероятност той да преподпише с клуба. Лацио продаде през лятото защитникът Лоренцо де Силвестри, който миналата седмица подписа с Фиорентина.

А ИкерКасияс от “Реал” (Мадрид) подкрепи индиректно Георги Петков. Капитанът на “Левски” пусна голове отдалеч срещу “Дебрецен” и се оплака от топките за Шампионската лига.
“Изключително различни са - каза еврошампионът с Испания. - Летят ужасно. Това е завършена катастрофа за вратаря...”
Как ще коментирате сега, когато и друг вратар коментира същото, което и Гошо, ама важното беше да го оплюете. Изглежда проблема не е бил в него, а в топките.