Испанската Ла Лига - 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Испанската Ла Лига - 2024/25

Мнениеот bubka » 30 сеп 2024 10:25

Ако има наказания не искам служебна загуба. Не искам да ни подаряват точки, които не сме спечелили. Но задължително лишаване от домакинство на Атлетико за поне 5-6 срещи, парична глоба и минус 10-15 точки от техния актив, въпреки, че пиша наизуст, тъй като не знам какво предвижда правилникът на Ла Лига.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2024 10:30

:-)

-100 т!
Детска радост шарени бонбонки!

Ето ти как действа ВАР- това за което говорих когато трябва да се даде ЧК на някой от Атлети.
Въпросът е къде беше тоя ВАР когато трябваше да се даде на Ендрик предния мач?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2024 10:35

Дишай.... дишай....дишай!

:-)

Наказание ще има, само искам да ми дадеш пример къде, кога и кой отбор е наказан с отнемане на точки
за хвърлени предмети по терена? Иначе кой го галят се вижда от действията на ВАР, там нещо?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 сеп 2024 11:12

Tук според феновете на Реал цялата Ла Лига ни ляга и никой не скaча срещу нас :D:D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 30 сеп 2024 11:22

От "Атлетико" пуснали заявление - декларация
"Ние работим по случая, разследваме, търсим... вече разпознахме 1 / един / от участниците".
Много трудно разследване! Сега като почне едно разследване, опознаване . . . та чак докато случая се потули.
А просто със силите на seguridad и Guardia Civil отцепват сектор ***** Норте , събират маскираните и в пандиза.
Ако местнине части не могат да се справят да бяха извикали Ertzaintza. Баските са ги създали , те ще ги закрият.
Камерите на стадиона не могли да ги разпознаят. Днес медиите са пълни със снимки на сектора.
Изображение
Явно органите на реда са се притеснявали , че ако арестуват агитката, сутринта ще се провали сметосъбирането на Мадрид.
Миналия път заловените ги наказаха с глоба 6 000 €.
В същото време в Милано има 19 в ареста, 16 в затвора, 3 под домашен арест след Дербито.

Инак е лесно да наказват другите. Валенсия отнесе наказание защото Ваклото агне се оплака , че го обиждали. Преди това имаше наказание за Уомус защото Месито се оплака , че го обиждали а то само ги псувало , милото.
УЕФА е на път да накаже Барса за расистки плакати в Монако , но LFP e в изчакване, снижаване - може и да се размине.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 30 сеп 2024 11:34

Според Разпоредбата се предвижда частично или пълно затваряне на сектора или стадиона за два до четири домакинства.

Според мен няма проблем да затворят стадиона - следващото важно събитие там е чак юли 2025 - концерт на Ед Шийрън.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 сеп 2024 11:35

Pichichi написа::-)

-100 т!
Детска радост шарени бонбонки!

Ето ти как действа ВАР- това за което говорих когато трябва да се даде ЧК на някой от Атлети.
Въпросът е къде беше тоя ВАР когато трябваше да се даде на Ендрик предния мач?

Маркос Йоренте през първото полувреме изрита една топка недоволен от решението на съдията. Той получи ли жълт картон тогава, защото в предишните кръгове на футболисти на Реал им даваха картони като не се съгласяха с реферите?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2024 11:52

ОК но получи ЧК след разглеждане от ВАР, нещо което за Реал М не стана!
Та според теб с кое ти помагат повече? Дали с един пропуснат ЖК или с един пропуснат ЧК?
В смисъл искаш да ми кажеш че съдиите ни помагат от началото на сезона ли?
Ей ти една напълно основателна претенция. 1-ви кръг неотсъдена дузпа с/у Анхелито в края на мача.
Положение което за Реал и Барса се свири че съдята ще си счупи и краката. Реално - 2т.
Пребройте си дузпите първите 5/6 кръга!

А иначе мястото на тези псевдофенове наистина е в затвора а не на стадиона. Но съм убеден че
ще има изцепки и по други стадиони. Да видим ако стане някоя изцепка на Бернабеу какво
ще се пише защото не е невъзножно.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 сеп 2024 12:12

Pichichi написа:ОК но получи ЧК след разглеждане от ВАР, нещо което за Реал М не стана!
Та според теб с кое ти помагат повече? Дали с един пропуснат ЖК или с един пропуснат ЧК?
В смисъл искаш да ми кажеш че съдиите ни помагат от началото на сезона ли?
Ей ти една напълно основателна претенция. 1-ви кръг неотсъдена дузпа с/у Анхелито в края на мача.
Положение което за Реал и Барса се свири че съдята ще си счупи и краката. Реално - 2т.
Пребройте си дузпите първите 5/6 кръга!

ОК но получи ЧК след разглеждане от ВАР, нещо което за Реал М не стана! - Ендрик трябваше да бъде изгонен

Та според теб с кое ти помагат повече? Дали с един пропуснат ЖК или с един пропуснат ЧК? - зависи в коя минута е на мача, този червен беше в края и май свириха края малко след това

В смисъл искаш да ми кажеш че съдиите ни помагат от началото на сезона ли? - не ви помагат, просто сравних ситуации, които коментирахме преди няколко дни

1-ви кръг неотсъдена дузпа с/у Анхелито в края на мача. - не съм гледал, но едва ли си измисляш и най-вероятно биха я свирили за Реал и Барселона

Пребройте си дузпите първите 5/6 кръга! - всяка от дузпите ги имаше

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2024 12:19

Не твърдя обратното!
Обаче ви ги свирят нали?
Като ви пропуснат някоя неотсъдена и изпуснете точки е вой от всички медии да не казвам какви децибели.
Специално снощи пропуснатия ЖК на Йоренте с нищо не промени нещата. Пак щяха да го изгонят в 98-та.

За мача да кажа поне това което гледах аз от него.
Лоши решения на Чоло за титуляри, не съм много доволен! Хубави намеси на Облака.

Върни се в “Архив”