Ла Лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Ла Лига (сезон 2023/2024)
Не, те са ми симпатяги принципно, макар че постепенно феновете им ми стават доста противни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Furious_Monk
Udoji90 написа:Извинявай много, ама след първото изречение спрях да ти чета коментара. Хетафе потенциално пак ги виждам като конкурент на моите хора за оцеляване, така че всъщност съм много доволен, че загубиха. А коментарът ми беше към RMCF - ти си се вмъкнал в последния момент преди мен, затова става объркване, че е към теб.Харесвам Примера и испанския футбол и почти не мразя испански отбори. Ненавиждам само 1-2, но не са Реал и Барса, колкото и странно да звучи.
Няма проблеми, знам че когато ме провокират, хейта ми става нетърпим и жесток към миролюбивите хора, но ако с този Хетафе имате сериозен проблем, тогава нещата са много извратени.
В Испания, Стоук стила върви само заради липсата на умения при дадени клубове, но вие винаги сте се целили в млади, работливи и най-вече умели с топката играчи.
Хетафе и Майорка са по-слаби отбори от вас. Ще ми е забавно на самия мен, ако тази година не сте пред Хетафе... вероятно това би ме научило на някой друг урок, но в момента не вярвам на такава прогноза.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Udoji90
- Контакти:
Майорка не са по-слаби от нас, даже взеха някои прилични нови играчи. За Хетафе не мога да преценя, но Бордалас е кадърен треньор и по-опитен от Бараха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Furious_Monk
По принцип Бордалас го харесвам, вероятно резултатите са причина за уволнението му, тъй като ви бе треньор и на вас, но не бих залагал на един треньор толкова много.
Колкото за Майорка, и в двата мача миналата година, играхте по-качествен футбол от тях, когато гледах мачовете ни с вас и с тях...но и ти си прав, много подли и мръсни копелета са събрали на едно място, може и този опит да е от голямо значение.
Колкото за Майорка, и в двата мача миналата година, играхте по-качествен футбол от тях, когато гледах мачовете ни с вас и с тях...но и ти си прав, много подли и мръсни копелета са събрали на едно място, може и този опит да е от голямо значение.
Анчелоти.
Анчелоти.
Голям Белингам. Момчето си е направо нов Роналдо засега, почти сам/с основна заслуга/ докара Реал до 4 победи.
Майорка за разлика от Валенсия имат май доста по читави чужденци за собственици. Американци нещо покрай НБА. Уж движат добре засега отбора им. За крайно класиране и кой пред кой мисля е доста рано.
Майорка за разлика от Валенсия имат май доста по читави чужденци за собственици. Американци нещо покрай НБА. Уж движат добре засега отбора им. За крайно класиране и кой пред кой мисля е доста рано.
Жалко че отложиха мача със Севиля. Те са в дупка и с доста кадрови проблеми в момента и не се знае датата на която ще се играе. Тогава положението може да е обратно на сегашното. При игра днес бяхме явен фаворит в мача.
- Furious_Monk
За мен е жалко, защото ми се гледаше футбол ,който държи на контрола на топката.
Атлетико- Севилия щеше да е много приятен за гледане сблъсък... но каквото е, такова....
Атлетико- Севилия щеше да е много приятен за гледане сблъсък... но каквото е, такова....
Анчелоти.
Анчелоти.
Никога няма да разбера защо има ВАР като се свирят подобни дузпи. Не стига, че се губят излишни минути след всеки гол, ами и често се взима грешното решение.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Пак ли е? Даже + червен.