Срамна загуба за Шалке 04 днес, не знам как ще се вдигнат за следващите мачове.
Леверкузен с първа победа, като тя беше и убедителна, но двама от играчите им си изкараха червени картони, след като водеха с 0:3. Това за мен е много странно.
Дортмунд издържа този път, можеше и да победи по-убедително.
Първа Бундеслига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига (сезон 2022/2023)
Огромен мач на Ян Зомер.
Не ми хареса играта, но това ще е начинът да се вземат точки от Байерн. В другите мачове е важно представянето.
Не ми хареса играта, но това ще е начинът да се вземат точки от Байерн. В другите мачове е важно представянето.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ходил съм в Гелзеркирхен, на стадиона, на базата. Страхтно футболен град, знамена и рисунки по блоковете на емблемата и титлите на отбора.
Все пак голям регрес при тях. Май взеха купата последно с Раул през 2012-та.
Все пак голям регрес при тях. Май взеха купата последно с Раул през 2012-та.
РБ Лайпциг са един разграден двор от началото на сезона, Тедеско тотално ги е изпуснал и в момента не виждам как ще успеят да излезнат от тази ситуация. Имат една победа и тя е над 16-ия Волфсбург.
Леверкузен са другият такъв отбор, днес записаха загуба и от Фрайбург. Аспирините и биковете си приличат по това, че се класираха за ШЛ, а от началото на новата кампания единствено разочароват своите привърженици.
Леверкузен са другият такъв отбор, днес записаха загуба и от Фрайбург. Аспирините и биковете си приличат по това, че се класираха за ШЛ, а от началото на новата кампания единствено разочароват своите привърженици.
-
Хубаво е за интригата Байерн да греши по-честичко...друг е въпроса има ли кой да се възползва ?
След вчерашното катастрофално поражение от Шахтьор в първия кръг на Шампионска лига, РБ Лайпциг взе решение да смени треньора си Доменико Тедеско и да назначи Марко Розе за негов заместник. Решението трябва да бъде потвърдено още днес, когато ще има среща с германския тим.
Лайпциг допусна невероятните осем гола в последните два мача. В събота те загубиха от Айнтрахт с 0:4, а във вторник вечер паднаха от Шахтьор с 1:4.
Марко Розе ще трябва да наследи Тедеско. Розе е без работа, след като беше уволнен от Борусия Дортмунд в края на миналия сезон. Преди това той беше треньор на Борусия Мьонхенгладбах и РБ Залцбург.
“РБ Лайпциг се раздели с Доменико Тедеско с незабавен ефект. Помощник-треньорите Андреас Хинкел и Макс Урвански също напуснаха клуба. РБ Лайпциг ще обяви неговия наследник своевременно”, се казва в официалното съобщение на клуба.
Лайпциг допусна невероятните осем гола в последните два мача. В събота те загубиха от Айнтрахт с 0:4, а във вторник вечер паднаха от Шахтьор с 1:4.
Марко Розе ще трябва да наследи Тедеско. Розе е без работа, след като беше уволнен от Борусия Дортмунд в края на миналия сезон. Преди това той беше треньор на Борусия Мьонхенгладбах и РБ Залцбург.
“РБ Лайпциг се раздели с Доменико Тедеско с незабавен ефект. Помощник-треньорите Андреас Хинкел и Макс Урвански също напуснаха клуба. РБ Лайпциг ще обяви неговия наследник своевременно”, се казва в официалното съобщение на клуба.
Очаквано РБ Лайпциг назначи Марко Розе за нов старши треньор на тима. Специалистът подписа договор за два сезона до 2024-а година. Той заменя на поста Доменико Тедеско, който беше освободен преди около 24 часа.
Розе за последно води Борусия Дортмунд, но беше уволнен през май. От тогава е без работа. Любопитното е, че официалният дебют на Марко Розе начело на Лайпциг ще е именно срещу „жълто-черните“. В събота двата отбора се изправят един срещу друг в двубой от Бундеслигата.
Марко Розе е добре запознат с проекта „Ред Бул“, тъй като преди време беше начело на РБ Залцбург. С австрийците спечели шампионската титла в два последователни сезона – през 2018 и 2019-а година.
Розе за последно води Борусия Дортмунд, но беше уволнен през май. От тогава е без работа. Любопитното е, че официалният дебют на Марко Розе начело на Лайпциг ще е именно срещу „жълто-черните“. В събота двата отбора се изправят един срещу друг в двубой от Бундеслигата.
Марко Розе е добре запознат с проекта „Ред Бул“, тъй като преди време беше начело на РБ Залцбург. С австрийците спечели шампионската титла в два последователни сезона – през 2018 и 2019-а година.
https://twitter.com/ESPNPlus/status/1568340603766976512
Вратарчето Гикиевич имаше късмет, че не го направи това някъде тук, иначе щеше да бяга бързо към съблекалните.
Вратарчето Гикиевич имаше късмет, че не го направи това някъде тук, иначе щеше да бяга бързо към съблекалните.
Де Лихт прави дузпи от нищото :D
Да направиш три поредни равенства при тази конкуренция в първенството и с оглед на селекцията от лятото си е направо смешно.
РБ Лайпциг съсипа Дортмунд, така Марко Розе стартира успешно начело на ''биковете''.
Да направиш три поредни равенства при тази конкуренция в първенството и с оглед на селекцията от лятото си е направо смешно.
РБ Лайпциг съсипа Дортмунд, така Марко Розе стартира успешно начело на ''биковете''.