NBA Regular Season 20-21

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Булс

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2020 13:58

Pichichi написа:Тука си продължава същия филм!
И какво от това че Айзея казал нещо си и Детроит победили Чикаго?

Пак ще го повторя, това са болни мозъци, които са за много сериозни медикаменти. И между другото тоя филм "Последен танц" се цитира тук сигурно около 4000 пъти, все едно става дума "Изкуплението Шоушенк", "Пилето" или "Пълно бойно снаряжение". Изобщо няма смисъл, да споменаваме за хора, които никога ама НИКОГА не са гледали и един мач на Майкъл Джордън, а го боготворят и дори стигат до там, да го сравняват със Спасителят. Фенове-еднодневки им викам аз, до преди пет години изобщо не са и чували за 23, вече са великите блюстители на истината.
Колкото до самият бийф между Айзея и Майкъл, абсолютно нищо кой знае какво не виждам аз. И двамата са били част от велики шампионски тимове, единият го бие редовно в три поредни години, после сменят правилата нарочно за да ударят неговият отбор и нещата се обръщат на 180 градуса. Как някакви хора стигнаха до извода, че Томас се "комплексирал" от Джордън ми е огромен Х... Бахти деградиралата държава !

Ела тук...
https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=208330

и тук...
https://forum.gong.bg/gong/viewtopic.ph ... start=3130
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2021

Мнениеот pill » 04 ное 2020 14:12

С две думи, Козела умира на мъка, че Майкъл Джордан е приет за най-великият от мнозинството баскетболни фенове, а неговия Леброн винаги ще бъде най-оплюваният. На него му се иска да е обратното и затова си избива комплексите като пуска такива хапливи коментарчета през ден. Все пак баща на три деца, има свободно време в изобилие.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2020 14:16

Той може и да е приет от "мнозинството", но не и от теб, понеже ти никога не си го гледал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: Айзея Томас

Мнениеот Buck32 » 04 ное 2020 14:18

Ми да отговоря.
"А ти как си обясняваш факта" - обяснавам си го с падналото ниво на форума там (между другото една от причините е липсата на модераторя който да пресече безкрайните ви разправии с ССС, сега с апчето). Това паднало ниво води и до появата на (псевдо)фенове, които смятат, че за да похвалят/издигнат любимеца си е най-добре да оплюят всички на близко до неговото ниво, може да ти е странно, но има такива хора :lol:. Айзея като играч доста го уважавам - човекът ме накара да треперя 1988, когато със зверски обърнат глезен ни набута 25 точки за 1 четвърт. В другите му роли обаче - коментатор, треньор, президент, не е на това ниво. Виж само какво говори в същото интервю за Бърд, оставиха му отбор играл финал с Лейкърс, при него имаха 3 отпадания в първи кръг, но 2004 щели да станат шампиони :) Освен това по повод Джордън става въпрос за лични взаимоотношения, а там емоциите често вземат връх над разума.

п.п. Апче, наскоро гледах интервю с Коби при Патрик-Бет Дейвид и Коби разказа как веднъж тренирал с Филаделфия и споменал Майкъл. Един от Фили го попитал "за Блек Джизъс ли говориш?", Коби му вика "Каквоо?", пичът продължава "ами ние го наричаме Блек Джизъс, но може и Блек Кет", Коби казал "Аз ще го наричам Майкъл, защото това е шибаното му име" :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Най-големият

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2020 14:21

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Никс

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2020 14:23

Бък, той между другото, когато беше треньор на Никс, доста глупости изприказва, много голям го вадеше, ама се провали тотално...
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: Никс

Мнениеот Buck32 » 04 ное 2020 14:27

Като ГМ още повече :) , но ми е симпатичен

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ЦСКА

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2020 14:34

Е, малко са тези в световният спорт, които са били страхотни играчи и после продължат по същият начин и в треньорството, макар че винаги съм смятал Ицо за добър треньор. Виж, какво направи с децата на Литекс. С тия, дето още не ползваха бикче биеше и Левски, и ЦСКА, и Луноходец Разлог. Йохан Кройф е другият пример. Пената...
САФ като футболист също не е бил нещо кой знае какво. От НБА примерно Пат Райли също не е бил с особено впечатляваща кариера. Фил Джаксън бих добавил в списъка...
Изображение

pill
Контакти:

Козела

Мнениеот pill » 04 ное 2020 14:47

Че то и ти не си живял по комунизма, но го боготвориш. Обаче комунизма е едно, Майкъл Джордан друго. Всичко е документирано. Няма значение кой какво мисли. Общо прието е, че Джордан е най-велик, а ти се задавяй, колкото искаш. Миналата година, когато 75% от действащите играчи гласуваха за Джордан, че е the GOAT, колко си мислиш го бяха гледали на живо? Айде живей с тая мисъл. Тоя мизерник Айзея ви е една от последните надежди на вас, бронсексуалните изроди. Стар бил, когато Джордан му прекрати кариерата, контузен бил, правилата били променили, не се бил наял, запек имал.... Типичните за вас дамски извинения.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

1944

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2020 14:56

Аз за пореден път ти пиша, че си тотално болен мозък, ти имаш изключително много проблеми и само много тежки медикаменти могат да ти помогнат. Какво общо намираш между комунизма и твоята огромна любов към някакъв тотално непознат играч за теб ? Пич, ти дори не знаеш, кога има крачки и кога - не, какво си тръгнал да коментираш някакви играчи от осемдесетте години ? Говориш ми за някакви пиЛотиращи крака, някакви въртящи крака, щял да ме изпитва и тем-подобни глупости.
Ония е гледал два-три мача на Джордън и обяснява на мало и голямо как Майкъл бил истинският бог. ХААХХАХАХАХХАХАХХХХАХХХХАХХХХХ !
Колкото до комунизма, аз любов нямам. Имам право да направя своята преценка, която съм изградил на базата на прочетените документи, книги и един тон архиви по тази тема. Няма нужда да ти обяснявам неща, които няма как да разбереш.
А относно "дамските" извинения, ми то точно ти си по тях. Нали ти четох ревящите постове по време на последните финали. Първо Веждата бил мъкнал ЛеБрон на гръб - това не мина. После излезе, че защитата на Веждата и клъч стрелбата му срещу Денвър била достатъчна за "МВП на финалите"... и това не мина. После от нема и къде намеси и рейтинги и гледаемост, само и само за да изкараш твоят толкова омразен ЛеБрон Джеймс виновен за нещо.

П.С.
Нямам какво повече да си пиша с теб. Не желая да получа бан от Регър-а, понеже се занимавам с идиоти. Айде със здраве !
Изображение

Върни се в “Архив”