Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София
То по-лошото е, че на този етап няма с кого да се смени Белчев.. Балъков? Петев? Абсурдни и неприемливи варианти. Стоев е невъзможен. Остава само чичо Гошо Дерменджиев 

-
- Контакти:
nghcvth написа:peliforewer написа:Ако и на ЦСКА съдията свири както днес в Разград имаме шансове,
Не, шансове имате, ако съдията свири както на мача със Славия. При такъв съдия може и да вържете хикс.peliforewer написа:Колкото до полюциите на новоизлюпените фенове на Разград,вярно е че губим мачовете с Лудогорец,но поне го правим с достойнство...
Наистина, много достойно беше резервите на Лудогорец да ви треснат в София, докато си пазят ключовите играчи за ЕКТ.
Бяxa с резервите защото Сватбата беше съдия и нашари червените с картони рано,а втория жълт на Меркадо беше скандален,след това за Лукоки се направи на разсеян.Фен на Лудогорец да говори за поръчково съдийство е кощунство,снощи освиркаxте съдията който отмина абсолютен жълт картон на Марселиньо и нещо между жълт и червен на Анисе за умишлен удар в лицето на футболист от Левски.ЦСКА този сезон е много повече ощетяван,отколкото подкрепян от съдиите.Да припомням ли как се свиреше на ЦСКА когато бяxа първи ,сега след няколкото слаби мача и загубата на точки съдиите се успокоиxа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Нещо нямате търпение, много рано сте пуснали темичка, първо е Брага 

висша математика:31 ≠ 4 

- trokadero_
- Контакти:
Време е за победа на ЦСКА . Да видим - интересно ще е .
Колкото до Белчев - няма никакъв смисъл да се сменя , освен ако не дойде Любо Пенев.
Колкото до Белчев - няма никакъв смисъл да се сменя , освен ако не дойде Любо Пенев.
-
- Контакти:
ELFen написа:Нещо нямате търпение, много рано сте пуснали темичка, първо е Брага
За Брага си пишете във вашия форум,тук пишем за следващия мач на ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
За съжаление не са много поводите за оптимизъм преди този мач. Лудогорец се намира в най-добрата си форма от началото на първенството, а при ЦСКА е точно обратното. Единственият вариант да стигнем поне до хикс, е умората от мача с Брага, която неминуемо ще я има при домакините.
vayk написа:За съжаление не са много поводите за оптимизъм преди този мач. Лудогорец се намира в най-добрата си форма от началото на първенството, а при ЦСКА е точно обратното. Единственият вариант да стигнем поне до хикс, е умората от мача с Брага, която неминуемо ще я има при домакините.
Аз също не съм оптимист, като сравня мъката ни срещу Славия и съответно разходката на Лудогорец срещу динамовци. Умора може и да има, но отчитайки какви резерви имат, не мисля, че това ще ни улесни много.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
djd написа:Teo написа:Обясни ми как и защо връща отбора всеки път като поведем в резултата??
Има два варианта:
- връщането да е тактически прийом
Ако е така, то целта е ясна - да се пусне противникът да излезе напред и с контраатаки да се вкара още един гол. Това се получаваше преди, но сега нещо не става.
- връщането да е поради изчерпване на силите
Това за мен е по-вероятната причина, защото във всички мачове последно време отборът го няма никакъв второто полувреме, при какъвто и да е развой на мача. За мен има спад във физическата форма на всички футболисти. Дали са вземали нещо преди това и сега да се чистят, дали нещо друго, не знам.
Сигурно има и други варианти - тото, титла срещу бази и т.н., но те са твърде конспиративни.
Не може обаче при първите проблеми да се пищи за смяна на треньора, а обратно - да се помогне на треньора и футболистите да преодолеят трудностите.
И аз смятам, че връщането на отбора се дължи поради изчерпани сили, което не е добре!
Ако е накрая на сезона ще се съглася, че са изморени, а то още не е дошла зимната пауза и почва да се говори за физическа умора.
Играем 1 път в седмицата, а не повече, за да има някакво основание, за това.

Левски завинаги в моето сърце
Левски завинаги в моето сърце
Прогнозата ми е 2:0 за армейците ...
Напред армейски лъвове ....32-та зове!