Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2016 14:17

Пишете ПО ТЕМАТА!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2016 00:09

MAXIMUS написа:Трябва ни млад и много добър халф. Такъв е Серкан Юсеин от Ботев. Има бъдеще в него, ако попадне на правилния колектив и треньор. В Ботев с тези ежемесечни рокади на всички постове, ще го затрият.

Ние си имаме Якут. :lol: В интерес на истината много перспективно момче.Гледам, че ще играе в Б отбора, там поне ще е титуляр и ще натрупа опит практика.След година дано се докаже и да попълни А отборът.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 07 юни 2016 08:31

Мощната селекция в ЦСКА продължава! След като на „Българска армия“ акостира талант №1 на вратарския пост у нас Георги Китанов и са уредени Пламен Гълъбов, Кирил Десподов и Кристиян Малинов от Литекс, следващото ново име при „червените“ може да е това на Милен Гамаков!
Според „Тема спорт“ талантливият халф окончателно е отказал да подпише нов договор с досегашния си клуб Ботев Пловдив и ЦСКА е опция за продължаване на кариерата му. Другият вариант пред Гамаков е отбор в чужбина, като най-вероятно това е Аустрия Виена.
Милен Гамаков е капитан на младежкия национален отбор на България, а в края на миналата година получи и повиквателна от Ивайло Петев за представителния тим.

Добре се оформят нещата !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 09:38

Трите момчета от Литекс не са нови, те си имат отдавна договори с клуба и си играят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 07 юни 2016 23:15

Който и да дойде в ЦСКА ще го посрещнем с овации. Надявам се на сериозни трансфери, които обаче да са в пъти по-добри от сегашните ни играчи. Нямаме нужда от чужденци за цвят и пълнеж. Изминалия сезон доказа, че отборът ни може да побеждава и само с българи. Абсолютно съм против момчетата взели Купата да се изгонят за сметка на някакви парашутисти. Китанов и футболистите от Литекс са българи, млади, надъхани, а и имат стаж във А група. Те ще са звеното нужно за надграждане на сегашния тим. Другото много важно послание е оставането на Хр. Янев. Той доказа, че може да се справи, бъдещето е пред него, играчите му вярват и най-важното гори в играта и знае, какво е ЦСКА. Успя да прехвърли своята победна амбиция върху играчите и те не го подведоха. Отписани лица, като Преслав, Маламов, Цветанов, Грънчов и Галчев изригнаха, а младите се утвърдиха покрай тях. Какво по-хубаво от това!ЦСКА - 90% български, но борещ се за всички отличия. Последните години дори не съм си го мечтал. Това е пътя зя целия български футбол иначе 7:2 и 4:0 от анонимници. Затова с трепет чакам 10 август и мачът за Супер купата, защото ще се изправят два отбора с различна постройка и нагласа. Лудогорец със скъпите наемници, големите заплати и претенциите за нова титла срещу българския ЦСКА с наши момчета, но готови за полет! За, кой ще бъдат неутралните фенове във Бургас, изберете сами?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 08 юни 2016 10:55

Трансферните бомби не спират да падат една след друга на „Българска армия“. След като ЦСКА подписа с младежкия национал Георги Китанов и през офиса на Гриша Ганчев мина Николай Бодуров, „червените“ са набелязали още трима от селекцията на трикольорите – Станислав Манолев, Илиян Мицански и Тони Тасев. Първите двама са свободни агенти, а Тасев е собственост на родния и на тримата Пирин Благоевград. Към него интерес има и Левски.
По информация на „Тема спорт“ ЦСКА ще представи всички нови попълнения на 14 юни в 9:30 часа.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2016 12:37

Чужденци сигурно ще има, най-вероятно някое и друго латиносче.Все пак трябва да има и приходи в отбора, а латиноамериканците се котират в Европа от прилични до доста високи цени.Жужето има не малък опит с подобни трансфери.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 юни 2016 13:24

В пресата се говори за трима чужденци от Литекс. Нунеш, Перес и Йонсен не съм ги гледал внимателно и нямам мнение за качествата им. Може ли някой да каже, дали заслужават да дойдат в ЦСКА. Ясно е, че няма, как да се мине без чужденци, но се надявам, че Гришата ще избере играчи, които да вдигнат нивото на отбора. Не, като тези на Стойчо и Лупи дето, като се махнаха от ЦСКА никой не ги иска или подритват в долните дивизии. В Ловеч последните години отцелваха с латиноамериканците и това не е случайно. Все пак предпочитам двама или трима най.много.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 14:51

angelofdeath написа:В пресата се говори за трима чужденци от Литекс. Нунеш, Перес и Йонсен не съм ги гледал внимателно и нямам мнение за качествата им. Може ли някой да каже, дали заслужават да дойдат в ЦСКА. Ясно е, че няма, как да се мине без чужденци, но се надявам, че Гришата ще избере играчи, които да вдигнат нивото на отбора. Не, като тези на Стойчо и Лупи дето, като се махнаха от ЦСКА никой не ги иска или подритват в долните дивизии. В Ловеч последните години отцелваха с латиноамериканците и това не е случайно. Все пак предпочитам двама или трима най.много.

Ми не знам,тоя Йонсен в началото ме впечатли с физика и голов нюх,мачкаше в наказателното поле(хеттрик срещу Л-ц :idea: ),после нещо го замразиха на пейката,не знам защо...Иначе много ме кефеше Асприля и ако намерят някой като него ще е невероятно :!:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 09 юни 2016 10:53

Станислав Манолев може да е следващото ударно попълнение в лятната селекция на ЦСКА. 30-годишният флангови футболист игра през миналия сезон за Кубан Краснодар, а преди това носеше екипите на Динамо Москва, Фулъм и ПСВ Айндховен. Благоевградчанинът е в плановете на Христо Янев и почти сигурно ще носи червената фланелка през новия сезон. ЦСКА стяга шампионска селекция, като вече подписа договор с вратаря Георги Китанов, който бе привлечен от Черно море.

Според информация на „ТемаСпорт“ шансовете Манолев да заиграе на „Армията“ през новия сезон са над 90 %.

В същото време сигурни за червените вече са 8 футболисти от Литекс. Това са Йонсен, Рафа Перес, Арсенио, Недялков, Малинов, Гълъбов, Десподов и 18-годишният суперталант Александър Георгиев.

Върни се в “Архив”