Форумен трол на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Перловски

Re: Форумен трол на годината

Мнениеот Перловски » 25 дек 2014 19:19

sandi74 написа:
Перловски написа:
CTAHKO написа:
sandi74 написа:Спосибо,большое спосибо ребята. 8-) Със СТАНКО с радост,достойнство,чест и удоволствие ще пием и пеем за вашето крепко здраве и просперитет.Гласувайте лаици,не всеки ден ви се отдава да гласувате за НАС богоизбраните и богопомазаните.ФАКТ. 8-)

Факти, факти и само факти :!: Заради такива като нас, хората са измисли коледните празници, другарю! Факт :!: Наздраве! Факт!

Само да питам.
Комунистите, и там другите неверници, какво празнувате днес и защо?

За нас богопомазаните и богоизбраните Красноармейци всеки ден е Празник не случайно Слънце е нашата партия а НИЕ сме нейни лъчи.Понял? :!: 8-)

Както казаха вече- не си интересен. :arrow:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 дек 2014 19:22

CTAHKO написа:Ами честно казано, на мен никак не ми се искаше да празнувам и умирах от желание да работя, но уви. Днес отидох до цеха, той затворен, а всички демократи са отишли да празнуват. Безсрамници! А имаме план за изпълнение и приключване на петилетката! Те са прът в колелото на прогреса 8-) Искат да съсипят кариерата ми 8-)

Не ми говори за тези демократи.Тях дори и Титан и фирмите на Румен Вълкът трудно могат да ги съберат и почистят. :!: Факт. 8-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 дек 2014 19:24

CTAHKO написа:Ами честно казано, на мен никак не ми се искаше да празнувам и умирах от желание да работя, но уви. Днес отидох до цеха, той затворен, а всички демократи са отишли да празнуват. Безсрамници! А имаме план за изпълнение и приключване на петилетката! Те са прът в колелото на прогреса 8-) Искат да съсипят кариерата ми 8-)

А може би цеха са го затворили заради вас ,другарю за да не работите , а всъщност работещите са влезли отзад и си работят хората :mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 дек 2014 19:42

Станко
Вальо от Хасково
Другарят Шумкар

Сандито тази година не беше на познатото ниво :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2014 19:48

И ся, ако някой от участвалите в допитването каже що е то трол във форумите-ще го призная за най-добър.
Колкото някоЙ знаят какво е спам и дали има разлика с флуд, толкова и знаят що е то трол. Но бъдете вдъхновени, о вий, чеда на праволинейното и еднообразно мислене, за които проблемът не е във факта, че съществува, а във факта, че някой го отразява!

Напред, каналии!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2014 19:48

ЕМИЛ написа:

А може би цеха са го затворили заради вас ,другарю за да не работите , а всъщност работещите са влезли отзад и си работят хората :mrgreen:

Това можеше да се случи преди 25 години. Тогава от малки ни възпитаваха и учеха на любов към труда и дисциплина на работното място. И за да не бъда голословен, ето едно сърцераздирателно писмо на трудова българка 8-)

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 дек 2014 19:49

bilyaletdinov написа:Станко
Вальо от Хасково
Другарят Шумкар

Сандито тази година не беше на познатото ниво :lol: :lol:

Моя милост няколко години я отнасяше тази престижна и прекрасна награда като пустинен вятър лайнян вестник. 8-)Факт. Нека и други солджъри и солдати я окачат на реверите си и с гордост и чест да я носят.
Последна промяна от sandi74 на 25 дек 2014 19:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 дек 2014 19:49

Кашчей написа:И ся, ако някой от участвалите в допитването каже що е то трол във форумите-ще го призная за най-добър.
Колкото някоЙ знаят какво е спам и дали има разлика с флуд, толкова и знаят що е то трол. Но бъдете вдъхновени, о вий, чеда на праволинейното и еднообразно мислене, за които проблемът не е във факта, че съществува, а във факта, че някой го отразява!

Напред, каналии!

Ето гоо :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 дек 2014 20:00

bilyaletdinov написа:
Кашчей написа:И ся, ако някой от участвалите в допитването каже що е то трол във форумите-ще го призная за най-добър.

Напред, каналии!

Той е! :o
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2014 20:03

GOLEADOR написа:
bilyaletdinov написа:

Напред, каналии!

Той е! :o

Ти ще си с малкият кристален глобус, за трол в темите за Лудогорец :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”