Красимир Балъков - треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Обрат в Литекс: Краси Балъков ще е новият треньор

Мнениеот BadBoy » 26 май 2014 23:37

Red Warrior написа:Мислех, че няма по-глупаво решение на Ганчев от това да назначи Йешич, но явно съм грешил. :lol: Хак да му е! Лятото изигра пиеската, че уж ще ни купува и едва не изчезнахме. Сега да си сърба каквото сам си надроби.

Дребния не го мисли, той отдавна си е направил сметката, ако това назначение стане факт де.
Тук ми намирисва на лисабонска връзка

Между другото хасковския с не по-малък бюджет и щеше да остане извън Европа и е там благодарение на моментно състояние на Левски.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 май 2014 23:53

BadBoy написа:
Red Warrior написа:Мислех, че няма по-глупаво решение на Ганчев от това да назначи Йешич, но явно съм грешил. :lol: Хак да му е! Лятото изигра пиеската, че уж ще ни купува и едва не изчезнахме. Сега да си сърба каквото сам си надроби.

Дребния не го мисли, той отдавна си е направил сметката, ако това назначение стане факт де.
Тук ми намирисва на лисабонска връзка

Между другото хасковския с не по-малък бюджет и щеше да остане извън Европа и е там благодарение на моментно състояние на Левски.

Там е благодарение на съдията, който при 0:0 не изгони Иршак второто полувреме (реванша за Купата).
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 27 май 2014 00:26

Само гледам феновете на отбори с перфектните треньори, как ни се присмиват и се чудя, какво да мисля вече !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 май 2014 16:23

Преди Краси Балъков беше новият треньор на Черноморец и след него запчна потъването. Сега е моментът да докаже, че не в него е била вината :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 май 2014 18:02

ogrizko написа:Споко, от достоверни източници знам, че няма шанс това да е вярно :idea:

Просто гонг тръгнаха към жълтините откак смениха визията на сайта - това беше първата крачка. Сега взеха да пишат и непотвърдена информация. Предната новина забележете - Светослав Тодоров в Литекс? ...и след малко - Краси Балъков треньор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аман! Писнало ми е от глупости... :roll:

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/ofic ... eks-279676 :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 май 2014 19:08

Официално: Балъков е новият треньор на Литекс

Изображение

Красимир Балъков е новият старши треньор на Литекс, обявиха от ръководството на ловешкия клуб. Наставникът подписа договор за 2 години с "оранжевите". Легендата на българския футбол ще бъде представен официално на 10-и юни.

Балъков заменя на поста досегашния наставник Миодраг Йешич, чийто договор с Литекс изтече и няма да бъде подновен. От клуба благодариха на сръбския специалист за постигнатата цел с класирането на отбора в евротурнирите и му пожелаха много успехи занапред.

Назначеният днес за старши треньор на Литекс Красимир Балъков изрази задоволството си от това, че поема "оранжевите". Легендата на родния футбол подписа 2-годишен договор с клуба от Ловеч и ще бъде официално представен на 10 юни.

"Потвърждавам информацията, разпространена днес от ПФК Литекс Ловеч. Подписах договор с клуба, който е синоним на модерното мислене, налагането на млади български футболисти и в същото време е сред водещите в българския футбол, както и традиционен участник в Европейските клубни турнири", коментира новината в официалния си сайт Балъков."Надявам се със своята работа да допринеса успехите на Литекс да се затвърдят, за радост на привържениците от Ловеч и цяла България. С уважение: Красимир Балъков", добави бронзовият медалист от САЩ'94.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 май 2014 19:35

ogrizko написа:Споко, от достоверни източници знам, че няма шанс това да е вярно :idea:

Кофти източници. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Официално: Балъков е новият треньор на Литекс

Мнениеот ntodorov » 27 май 2014 19:47

Красимир Балъков е новият старши треньор на Литекс, обявиха официално от ръководството на ловешкия клуб. Наставникът подписа договор за 2 години. Легендата на българския футбол ще бъде представен официално на 10 юни.Името на Балъков в Бургас се свързва с най-голямото харчене на пари в историята на Черноморец и тоталното задлъжняване на клуба. По негово време финнасите на АД-то бяха тотално разсипани. В Черноморец Балъков получаваше 100 хиляди лева месечно плюс солидни бонуси и прекрасни други лични условия. Той обещаваше чудеса в Бургас, но си тръгна при първия финансов проблем.

Балъков заменя на поста досегашния наставник Миодраг Йешич, чийто договор с Литекс изтече и не беше подновен. От клуба благодариха на сръбския специалист за постигнатата цел с класирането на отбора в евротурнирите и му пожелаха много успехи занапред.

48-годишният Балъков беше без работа от лятото на 2012 година. За последно героят от САЩ`94 бе начело на Кайзерслаутерн. В кариерата си като треньор Бала води още Грасхопър, Санкт Гален, Черноморец и Хайдук (Сплит).

Източник: е бургас...
Това е извадка от един бургаски спортен сайт. Не са мои думи...
Гришата е умен човек не вярвам да остави цялата власт в Балъков.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 май 2014 20:04

Red thunderstorm написа:Добре бе, ясно ни стана, че поназнайваш туй-онуй от бургаската кухня, но като чист тъпизъм си звучи това, че цялата тази описана от теб схема е била успешно прокарана и в Швейцария, и то в два клуба :roll: , че и в Кайзерслаутерн, Германия?!? Хайдук няма да ги коментираме - балканци са! Големи балъци ще да са тези западняци, че наш Краси да ги клати както му харесва! ;)

О-оооо не. Не си ме разбрал правилно. Балъков вероятно става за съсипия, но не и за трЕнер. Сигурно са го знаели и заинтересованите. В Сплит го изгониха със същата "поема", като Събевата - "Свиваме бюджета, пътищата ни се разделят"...Значи при свит бюджет Бала първи изчезва. Бааал съм го и тариката Хотнишки. Иначе съм далеч от мисълта, че Балъков харчеше в Черноморец насила. Напротив - даваха му пари, много пари, изключително много пари...Заплата от 50 000 Е ( в предния си поуст съм направил грешка, като съм писал в левове) може да я даде само малоумник на тарикат...Та за това ги писах ония неща. Балъка не е виновен де...Лудия е този, който му дава баницата.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Официално: Балъков е новият треньор на Литекс

Мнениеот Долно уйно » 27 май 2014 20:28

Защо си мислите, че Балъков в Литекс ще има допир до финанси различни от заплатата му, както и това, че той ще прави преговори за нови футболисти?
В Литекс се търсят нови играчи на определени постове, първо гледат в академията и ако там няма Стойчо Стоилов тръгва да търси, намира Х на брой такива и треньора да избира, след като си избере преговорите се правят знаете от кой, поне с това убеждение съм останал през години за начина им на работа.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Архив”