Европейските русофоби изпаднаха в депресия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Безкомпромисен
- Контакти:
Re: Европейските русофоби изпаднаха в депресия
Нормално е да не обичам Русия(СССР) , кочято е чужда и враждебна на България страна и от нея не е дошло нищо добро!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
- Неутрален58
- Контакти:
Аз Русия не я харесвам катто държава, тъй като тя за мен е лъжеосвободителка, тоест , освобождава ни с цел да има влияние над нас! Руски агенти и рубладжии убиват великият български държавник Стефан Стамболов , защото се противопоставя на руските интереси и налагането на руска воля, и на първо място са българските интереси!Насърчава силно българското производство!При Стамболов на първо място стои националната независимост на България!Така че аз Русия не я уважавам, защото тя стои зад смъртта на най-великият български държавник след Освобождението - Стефан Стамболов!
Неутрален58 написа:Аз Русия не я харесвам катто държава, тъй като тя за мен е лъжеосвободителка, тоест , освобождава ни с цел да има влияние над нас! Руски агенти и рубладжии убиват великият български държавник Стефан Стамболов , защото се противопоставя на руските интереси и налагането на руска воля, и на първо място са българските интереси!Насърчава силно българското производство!При Стамболов на първо място стои националната независимост на България!Така че аз Русия не я уважавам, защото тя стои зад смъртта на най-великият български държавник след Освобождението - Стефан Стамболов!
Който докарва най-великият княз, а после и цар на България, открит във виенските вариетета и докарал държавата до 2 катастрофи за 5 години!
Не знаех, че македонските разбойници са били рубладжии! Ти имаш ли доказателства за това, или просто е модерно?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Andrew Eldritch
Кашчей написа:Неутрален58 написа:Аз Русия не я харесвам катто държава, тъй като тя за мен е лъжеосвободителка, тоест , освобождава ни с цел да има влияние над нас! Руски агенти и рубладжии убиват великият български държавник Стефан Стамболов , защото се противопоставя на руските интереси и налагането на руска воля, и на първо място са българските интереси!Насърчава силно българското производство!При Стамболов на първо място стои националната независимост на България!Така че аз Русия не я уважавам, защото тя стои зад смъртта на най-великият български държавник след Освобождението - Стефан Стамболов!
Който докарва най-великият княз, а после и цар на България, открит във виенските вариетета и докарал държавата до 2 катастрофи за 5 години!
Не знаех, че македонските разбойници са били рубладжии! Ти имаш ли доказателства за това, или просто е модерно?!?
А ти какви доказателства имаш, че не са били рубладжии. Я помисли (ако можеш) кой е имал интерес от отстраняването на Стамболов. Ще ти дам джокер, не са ескимосите. И аборигените не са.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
I'd buy another if I had
Back
What I paid
Неутрален58 написа:Аз Русия не я харесвам катто държава, тъй като тя за мен е лъжеосвободителка, тоест , освобождава ни с цел да има влияние над нас! Руски агенти и рубладжии убиват великият български държавник Стефан Стамболов , защото се противопоставя на руските интереси и налагането на руска воля, и на първо място са българските интереси!Насърчава силно българското производство!При Стамболов на първо място стои националната независимост на България!Така че аз Русия не я уважавам, защото тя стои зад смъртта на най-великият български държавник след Освобождението - Стефан Стамболов!
А Англия и Франция харесваш ли ги като държави? Държави, които заради своите икономически интереси са воювали против нашето освобождение по време на Кримската война, наредили са жестокото потушаване на Априлското въстание, хвърляли са бомби над София по време на двете световни войни, икономически са ни унищожили с Берлинския и Ньойския договор, и до ден днешен ни мразят и ни имат за втора категория хора. Каква работа имаме изобщо с тях, за да им бъдем съюзници?!!
Последна промяна от doktora25 на 24 дек 2013 11:13, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- Andrew Eldritch
doktora25 написа:Неутрален58 написа:Аз Русия не я харесвам катто държава, тъй като тя за мен е лъжеосвободителка, тоест , освобождава ни с цел да има влияние над нас! Руски агенти и рубладжии убиват великият български държавник Стефан Стамболов , защото се противопоставя на руските интереси и налагането на руска воля, и на първо място са българските интереси!Насърчава силно българското производство!При Стамболов на първо място стои националната независимост на България!Така че аз Русия не я уважавам, защото тя стои зад смъртта на най-великият български държавник след Освобождението - Стефан Стамболов!
А Англия и Франция харесваш ли ги като държави? Държави, които заради своите икономически интереси са воювали против нашето освобождение по време на Кримската война, наредили са жестокото потушаване на Априлското въстание, хвърляли са бомби над София по време на двете световни войни, икономически са ни унищожили с Берлинския и Ньойския договор, и до ден днешен ни мразят. Каква работа имаме изобщо с тях, за да им бъдем съюзници?!!
А защо трябва да харесваш Русия, Англия, Франция, САЩ или която и да било друга държава?
I'd buy another if I had
Back
What I paid
I'd buy another if I had
Back
What I paid
Andrew Eldritch написа:doktora25 написа:Неутрален58 написа:Аз Русия не я харесвам катто държава, тъй като тя за мен е лъжеосвободителка, тоест , освобождава ни с цел да има влияние над нас! Руски агенти и рубладжии убиват великият български държавник Стефан Стамболов , защото се противопоставя на руските интереси и налагането на руска воля, и на първо място са българските интереси!Насърчава силно българското производство!При Стамболов на първо място стои националната независимост на България!Така че аз Русия не я уважавам, защото тя стои зад смъртта на най-великият български държавник след Освобождението - Стефан Стамболов!
А Англия и Франция харесваш ли ги като държави? Държави, които заради своите икономически интереси са воювали против нашето освобождение по време на Кримската война, наредили са жестокото потушаване на Априлското въстание, хвърляли са бомби над София по време на двете световни войни, икономически са ни унищожили с Берлинския и Ньойския договор, и до ден днешен ни мразят. Каква работа имаме изобщо с тях, за да им бъдем съюзници?!!
А защо трябва да харесваш Русия, Англия, Франция, САЩ или която и да било друга държава?
Това дали харесваш или не дадена държава е въпрос на личен избор. Но когато въпросът опира до членството в някой военен блок като НАТО вече тези неща имат значение. Защо сме в НАТО питам аз? И не е ли това най-голямото национално предателство от страна на политиците ни и потъпкване на историческата памет?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- Неутрален58
- Контакти:
doktora25 написа:Неутрален58 написа:Аз Русия не я харесвам катто държава, тъй като тя за мен е лъжеосвободителка, тоест , освобождава ни с цел да има влияние над нас! Руски агенти и рубладжии убиват великият български държавник Стефан Стамболов , защото се противопоставя на руските интереси и налагането на руска воля, и на първо място са българските интереси!Насърчава силно българското производство!При Стамболов на първо място стои националната независимост на България!Така че аз Русия не я уважавам, защото тя стои зад смъртта на най-великият български държавник след Освобождението - Стефан Стамболов!
А Англия и Франция харесваш ли ги като държави? Държави, които заради своите икономически интереси са воювали против нашето освобождение по време на Кримската война, наредили са жестокото потушаване на Априлското въстание, хвърляли са бомби над София по време на двете световни войни, икономически са ни унищожили с Берлинския и Ньойския договор, и до ден днешен ни мразят и ни имат за втора категория хора. Каква работа имаме изобщо с тях, за да им бъдем съюзници?!!
И Англия и Фрранция не ги харесвам по същият начин както Русия, защото са срещу България, Русия работи за македонизация на Вардарска Македония , а Англия и Франция също са заставали не веднъж срещу България и българското обединение, Френският министър на вътрешните работи Луи Барту застава зад сърбизацията и срръбското робство над Вардарска Македния и е българомразец, а Чърчил хвърля бомби над София и Англия начело с Дизраели работи срещу Санстефанския мирен договор и няма как да ги харесвам и уважавам и тях ,както и заради Берлинския и Нюойския договор, но това не означава , че ще харесвам и Русия , която също неведнъж застава срещу българските интереси !Аз не съм чуждопоклоник , да се покланям на някоя чужда държава, а съм за независимост на България , а не да сме в Европейския или Евраазийския съюз!Нито ЕС , нито ЕАС!Англия , Франция , Русия и другите така наречели "Велики сили" нямат интерес България да е силна и голяма териториално държава, защото ще засегне силно техните интереси, ако България си имаше териториите от българското си землище пресз 1878г. както са очертани, и беше силна икономически това представляваше сериозна икономическа заплаха за тях!А те не искат конкуренция!Също така не обичам Сърбия , Гърция, Турция и Румъния защото са извършили сериозен геноцид над българите в своите откраднати от България територии със съдействието на Англия , Франция и Русия!
А колкото до аз не го харесвам като поолитик Фердинанд, за мен той е руски агент , който стои зад отстраняването на Стамболов,а Стамболов да бъде отстранен и убит интерес има Царска Русия, защото Стамболов защитава на първо място интересите на България и постига много в икономически план!
Последна промяна от Неутрален58 на 24 дек 2013 11:54, променено общо 1 път.
- Andrew Eldritch
doktora25 написа: Защо сме в НАТО питам аз? И не е ли това най-голямото национално предателство от страна на политиците ни и потъпкване на историческата памет?
Наистина ли питаш защо сме в НАТО? И защо смяташ членството но в НАТО за потъпкване на историческа памет и национално предателство?
I'd buy another if I had
Back
What I paid
I'd buy another if I had
Back
What I paid
Andrew Eldritch написа:Наистина ли питаш защо сме в НАТО? И защо смяташ членството но в НАТО за потъпкване на историческа памет и национално предателство?
На мен ми е ясно защо сме. Защото политиците ни са продажни и работят на първо място за интересите на западните си шефове и против нашите национални. Смятам членството ни в НАТО за потъпкване на историческата памет, защото никога в исторически план не сме видели нещо хубаво от НАТО-вска държава може би с изключение на Германия. Заради всичко което съм изброил по-горе (Берлински, Ньойски договор и т.н.), защото ни имат за втора категория хора, за обслужващ персонал. Някои биха казали, че НАТО ни дава по-голяма сигурност. От къде биха дошли потенциалните заплахи? Аз се сещам за 2 места: Турция и някои арабски страни с радикален ислям. При положение, че в някои турски учебници (а в момента Турция ни е съюзник) днес се появяват "интересни" карти според теб при евентуален конфликт щатите кого биха подкрепили? А и НАТО в добри или в лоши отношения е с повечето арабски страни?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!