АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: АНКЕТА

Мнениеот vhpvhp » 07 май 2009 09:26

Omynigo написа:
Никога няма да забравя как Тракия ни скачаше на нож а после полягаше на чорбата , но има бог и този продажен отбор си намери подходящия президент .
Локо Пловдив
Този писач ,очевидно лъже. Или пък е на възраст над 50 /петдесет / години ,което ме съмнява. Защото иначе няма как да си спомня Тракия да е "лягала" на ЦСКА. Такива лягания наистина имаше няколко пъти през 70-те години по ведомствена линия. Съответно Левски си го блъскахме като шкембе у дувар , по 4-0 и 4-1... :lol: От началото на 80-те години ,от когато почти не съм изпуснал мач на жълто-черните, ведомствената хватка на Армията охлаби , и канарчетата почнаха да бият и сини и червени в Пловдив. Даже някъде след 1985 годи последва уникална серия от 11 /единадесет/ поредни сезона , в които ЦСКА нямаше победа в Пловдив :!: Съответно БОТЕВ имаше няколко частични и пълни успеха на Армията /два поредни шампионата БОТЕВ победи и на Армията с 1-0 и 3-2... / Така че митовете за това , как "Тракия" полягала на ЦСКА може да ги разказва само фен с много старо ЕГН... :D

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 май 2009 09:33

Ботев "полягаше"на цска когато беше заплашван с разформироване и командироване на титуляри и треньори.Лично стария ми баща ми е разказвал за много такива случаи.Чак след голям скандал през 80-те наглоста на партийните отбори на цска и левски "отслабва"и се почва големия бой.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 07 май 2009 14:10

Тъй де. И аз това обяснявам - 50-те , 60-те години и до 79-80 та.... Ама нека който не е гледал такива мачове да не го разправя от първо лице. :!: Аз си спомням по-скоро обратния случай - някъде в началото на 90-те. :arrow: БОТЕВ бяха четвърти и се бориха за УЕФА. Но в последния кръг трябваше да направят поне равен у дома с ЦСКА ,които вече бяха шампиони и бяха мно-о-ого силни. Супер отбор - Стоичков , Костадинов и т.н... Та ЦСКА не се напъваха много и мачът вървеше 0-1 , 1-1 ... към равен. Тогава някой от звездите им направи някакво феноменално изпълнение и вкараха гол в 87 м. за 1-2... Те много се стрестнаха и изобщо не се зарадваха на гола. ;) Почна една глуха защита ,направо публиката се разсмя. Ванката Кочев почна да играе като крило :lol: ,всички 22 ма играчи застанаха в малкия пенал на ЦСКА... И така лудо шоу докато им набутаме със зор за 2-2. Та по-скоро съм виждал ЦСКА да поляга на БОТЕВ , а не обратното.

kupo
Контакти:

Мнениеот kupo » 07 май 2009 15:29

А когато полегнахме на ЦСКА от 2-0 на полувремето?? Амбарцумян цяло полъвреме ги вадеше едни невероятни после от джумаята му ги вкарваха.. и след този мач всичко тръгна надолу

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 07 май 2009 17:56

Левски били полегнали на Берое.Ами чорбата не полегна ли на Ботев през 86г ?Иначе по темата-имам познати и от двата отбора,ама като че ли Локо ми са малко по-симпатични.Не за друго,ама тия от Ботев са по-големи грандомани,а понякога/в повечето случаи/ без покритие.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 май 2009 18:57

TNT написа:Левски били полегнали на Берое.Ами чорбата не полегна ли на Ботев през 86г ?Иначе по темата-имам познати и от двата отбора,ама като че ли Локо ми са малко по-симпатични.Не за друго,ама тия от Ботев са по-големи грандомани,а понякога/в повечето случаи/ без покритие.

Не ,не е полегнала чорбата на Ботев.А Славия не полегна ли на Берое,насред София?
Можеш да попиташ по старите фенове ,че Ботев беше безспорния шампион тогава,просто софийските тимове се обринват при мисълта за жълто черния отбор.

fleha20
Контакти:

Мнениеот fleha20 » 07 май 2009 18:58

Определено Ботев,след ЦСКА симпатизирам на тях,найстина приятен отбор,с невероятна история,дано най-накрая проблемите им свършат,защото феновете им заслужават да видят един добре комплектован и боеспособен отбор,защото мястото му е сред първите 5,а не борейки се за оцеляване!!!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 08 май 2009 15:14

През 1986 г. чорбата не е полягала на БОТЕВ . Ботев си би и чорбата и говедата без проблем ,защото просто през 1985-1986 г. БОТЕВ си беше най-класният отбор в България. И нямаше нужда някой софийски отбор да му "поляга" ,защото с игра си вземаше мачовете... :!: Само който е гледал тогавашния състав ,знае за какво говоря. Иначе спора с Берое за титлата се реши със срамното полягане на Герена от рогатите. Самите беройци /шампиони !/ ;) бяха размазани на Колежа с 8-1. Аз не знам друг подобен случай , актуалният шампион на една страна да е бил изкъртен през шампионската си година от друг тим с 8-1 :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 фев 2011 11:00

архив
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”