Този мач не бива да го губим, което означава, че или не трябва да пуснем гол или трябва да вкараме колкото сме получили (или отгоре).
1. Да не получим гол - с тая защита срещу нападението на Литекс е почти невъзможно.
2. Да вкараме колкото противника (или отгоре) - само ако се играе като първите 15-20 минути срещу Берое.
Като цяло, всичко различно от загуба трябва да го броим за добро. Което е жалко за отбор като Левски, но в момента това е реалноста.
Ако успеем някак си да победим (и под "някак си" имам предвид да излъжем Литекс, а не както "декларациите" ще си помислят с подмолни средства), това би следвало да извади отбора от психологическата дупка. Ако днес наистина се обявят сериозни и впечатлителни промени (което мен малко ме съмнява) и с подкрепата на публиката, може да отлепим малко.
Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Литекс - Левски
RIR написа:Този мач не бива да го губим, което означава, че или не трябва да пуснем гол или трябва да вкараме колкото сме получили (или отгоре).
1. Да не получим гол - с тая защита срещу нападението на Литекс е почти невъзможно.
2. Да вкараме колкото противника (или отгоре) - само ако се играе като първите 15-20 минути срещу Берое.
Като цяло, всичко различно от загуба трябва да го броим за добро. Което е жалко за отбор като Левски, но в момента това е реалноста.
Ако успеем някак си да победим (и под "някак си" имам предвид да излъжем Литекс, а не както "декларациите" ще си помислят с подмолни средства), това би следвало да извади отбора от психологическата дупка. Ако днес наистина се обявят сериозни и впечатлителни промени (което мен малко ме съмнява) и с подкрепата на публиката, може да отлепим малко.
Може да играете, като първите 20 минути срещу Берое, ако на десния бек в Литекс играе пак Пламен Крумов и Родригес го разминава, като колче.
Впечатлителните промени ги виждаме, махате единствения си играч в защита, който знае защо е на терена. Пролетта само заради двама играчи стигнахте толкова близо до титлата - Гари и Мюлдер... Да не говорим, че и Мюлдер беше може би най-добрия ви играч в мачовете в Ловеч за купата и първенство.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
MaX написа:ts_levski написа:0:3 и уволнение на србинОТ от Литекс
Те и вие имате сръбски тренер
Е да де, аз затова уточнявам - србинОТ от Литекс

-
- Контакти:
"Ей Богу", ще бием Литекс
А и да не ги бием на терена,ще ги разбием с песни на трибуните!

Левски 1914,West Ham United
-
- Контакти:
Nestor Mahno написа:"Ей Богу", ще бием Литекс![]()
Само дето за това не дават 3т.
Вече започвам да се притеснявам, че може да отидем и на разгром в този мач... 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
След уникалните решения днес мача го губим поне 3-4 гола разлика.
Няма нищо, важното е да пеете по трибуните 

-
Литекс са ни абонати, и често н и реанимират в тежки за нас моменти 

Reckless написа:Няма нищо, важното е да пеете по трибуните

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА.