Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Пожелавам му успех и да ни донесе незабравими мигове .
milen.hristov написа:ralka_levskarka написа:Защо пък да не останат Мариян и Топчо да надъхват куклите, поне?
А да, този няма да се разбира с тях.
Рали от надъхвачи сме в това положение. Ама какво като Гонзо и Митов са слаби треньори, и дори аз ще се справям по-добре от тях, виж как надъхват отбора да се бори. Тази игра е футбол, не е борба, не става с надъхване, трябват и възможности
За ,Гонзо само добро, а на тоя тепърва ще му гледаме възможностите............че не е Мауриньо все пак.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
Неотдавна СИК и ВИС изхвърляха хора от домовете им. Сега разни пикльовци се опитват да ги имитират. Тая държава е трагедия.
Обърках темата, но не и думите.
Обърках темата, но не и думите.
Новият старши треньор на Левски - Славиша Йоканович е направил значителни отстъпки от финансовите си претенции, за да поеме 100-годишният софийски клуб.
"Истината е, че Йоканович направи компромис относно парите, защото както ние, така и той имаше огромно желание да поеме отбора", заяви спортният директор на сините - Наско Сираков.
"Истината е, че Йоканович направи компромис относно парите, защото както ние, така и той имаше огромно желание да поеме отбора", заяви спортният директор на сините - Наско Сираков.
Поема Левски от другата седмица..... супер тъпо....
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Brannik82 написа:Поема Левски от другата седмица..... супер тъпо....
Има неща които да оправя в Сърбия .. нормално.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Наско на летището го каза много точно. С тази промяна във формата на първенството, една, две издънки в началото няма да са фатални за крайния изход. Така че той много добре си дава сметка, че Ботев са фаворити в момента, но това само може да им изиграе лоша шега. Дано.
Eminem написа:NOMER14 написа:Митов го изгониха след първата загуба, а Славиша колко живота ще има?
Митяф прекалено късно го изгониха. Ако бяха го изритали след мача със Славия този некадърник, сега щяхме да сме във втори кръг.
+1
- bilyaletdinov
- Контакти:
С тея мухи толкова

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Според мен не е добре сега да се бойкотира!Феновете трябва твърдо да си изказват становището и те го направиха,но в мач отборът трябва да се подкрепя!Не са виновни само играчите!Последните четири мача,в които се загуби всичко,загубата фактически е една !За втория мач с Иртиш,мисля,че азиатците в София коварно заблудиха и играчи и треньори в истинските си възможности и с вихрено начало във втория мач постигнаха своето!После "Левски"с 10 души доминираше, но колата се беше обърнала!Колкото и да е хулен/всеки откъдето свърне-хули!/,"Левски"не е слаб и не знам защо си мисля,че мача в Пловдив не е за отписване!Всички ще играят за честта си и за отбора!Напред ,момчета!"Ботев"се помислиха за голямата работа!Не сте по-слаби!Само "Левски"!Играйте и за новия треньор и за 100 годишнината!Само "Левски"!Само "Левски"!Само "Левски"!Голяма грешка е бойкота-не става с "Дай ми парцалките,аз пък няма да играя с тебе!"Точно сега отборът се нуждае от подкрепа!А не когато се клатушка ,да бъде блъскан!