Трансфери:Лято 2013 Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Трансфери:Лято 2013 Европа
Разочарован съм ,че двама от най-добрите нападатели в света ,няма да играят в европейски грандове и в най-силните лиги - Англия,Испания ,Италия ,а във Франция 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:rhaegar написа:shotgun blues написа:Шаби Алонсо има още 1 година договор,беше много слаб миналата година и не на последно място е контузен за началото на сезона .Кедира си е лимитиран играч.....много желание,но малко технически възможности,в големите мачове издиша .И остава Модрич .Според мен,ако го купят - в началото на сезона халфовата линия на РЕАЛ М ще е - Илараменди и Модрич в центъра (Кедира за резерва ,а когато АЛОНСО се оправи от операцията - ще има ротации) .
И от къде място и за Иско, Ди Мария, Йозил, Кака (все пак е човек на Анчелоти), Коентрао, Роналдо, евентуално Кайехон, някъде тука трябва да се вмъкне и един нападател.....трябва или да шитнат поне двама, или да натрупат пак 15 непотребници.
Кайехон си заминава,КАКА се надявам най-накрая да се разкара ,а дори и да остане - няма да играе според менКоентрао е ляв бек
![]()
Да де, поне двама да се махнат

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

shotgun blues написа:Разочарован съм ,че двама от най-добрите нападатели в света ,няма да играят в европейски грандове и в най-силните лиги - Англия,Испания ,Италия ,а във Франция
Няма лошо колкото повече силни отбори и силни първенство толкова по добре не трябва най-добрите футболисти и най-добрите отбори да са само в 3,4 първенство.
Спечелилият си правото да участва в Лига Европа през новия сезон като представител на Испания Бетис привлече аржентинския вратар Гийермо Сара от Атлетико (Рафаела).
Тимът от Севиля ще плати 800 000 евро трансферна сума за 25-годишния страж, който ще се присъедини към новите си съотборници в най-скоро време.
Преди този трансфер Бетис вратарят на националния отбор на Дания Стефан Андерсен и младия страж Хави Монтоя.
Добър трансфер Сара е стабилен вратар и един от най-добрите в Аржентина.
Тимът от Севиля ще плати 800 000 евро трансферна сума за 25-годишния страж, който ще се присъедини към новите си съотборници в най-скоро време.
Преди този трансфер Бетис вратарят на националния отбор на Дания Стефан Андерсен и младия страж Хави Монтоя.
Добър трансфер Сара е стабилен вратар и един от най-добрите в Аржентина.

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
shotgun blues написа:Разочарован съм ,че двама от най-добрите нападатели в света ,няма да играят в европейски грандове и в най-силните лиги - Англия,Испания ,Италия ,а във Франция
Най- силните лиги....
Парите също са важни.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:shotgun blues написа:Разочарован съм ,че двама от най-добрите нападатели в света ,няма да играят в европейски грандове и в най-силните лиги - Англия,Испания ,Италия ,а във Франция
Най- силните лиги....
Парите също са важни.
Те пък щото в Сити,Реал и Челси нямаше да им дават такива пари....

[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]
^^^
Да ги бяха поискали
Да ги бяха поискали

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Lyon have signed right-back Miguel Lopes on a season-long loan from Sporting Lisbon. He will now join the Ligue 1 side until summer 2014 with a view to a permanent transfer.