doktora25 написа:milen.hristov написа:doktora25 написа:Много по-добре живяхме. И двамата ми родители ходеха на работа тогава. И нямаше от всяко едно приятелско семейство поне по един зад граница. И пенсията на баба ми я увеличаваха всяка година. И не се спираха ключови проекти, осигуряващи по-спокойно бъдеще на страната.
Моля, я пак
Безкрайно точен и ясен бях. А и българският народ се произнесе по въпроса. Унищожаването на втория по значимост отрасъл в страната, разваляне на взаимоотношенията ни с най-големия ни стратегически партньор, социалното унищожение на Белене и региона, замяната на най-евтиния към момента енергиен източник с най-скъпия такъв или внос според теб са по-добри алтернативи ли?
Колега в България ли живееш, колко пъти тази зима и пролет имаше огромен излишък на ел. енергия, разрови се из сайта на дарик ,като и в гугъл като цяло и провери.
Белене означава поне двойно по-скъп ток, за да се избитя разходите за производство и разпределение на енергия, да добавим и за заплати на работниците, също огромни съкращение в Козлодуй и Вецовете. Пък мен не интересуват стратегичските парньори, Русия и Турция и техните интереси особено