Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

runnersa
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 13:38

didayyord написа:Миленеее, на протеста в Турция има повече арестувани от колкото в България протестиращи... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5816631

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5816391

Феновете на ГЕРБ да отидат в Истанбул да подкрепят Брата на Бойко че го закъса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юни 2013 13:38

doktora25 написа:
milen.hristov написа:
doktora25 написа:Много по-добре живяхме. И двамата ми родители ходеха на работа тогава. И нямаше от всяко едно приятелско семейство поне по един зад граница. И пенсията на баба ми я увеличаваха всяка година. И не се спираха ключови проекти, осигуряващи по-спокойно бъдеще на страната.

Моля, я пак

Безкрайно точен и ясен бях. А и българският народ се произнесе по въпроса. Унищожаването на втория по значимост отрасъл в страната, разваляне на взаимоотношенията ни с най-големия ни стратегически партньор, социалното унищожение на Белене и региона, замяната на най-евтиния към момента енергиен източник с най-скъпия такъв или внос според теб са по-добри алтернативи ли?

Колега в България ли живееш, колко пъти тази зима и пролет имаше огромен излишък на ел. енергия, разрови се из сайта на дарик ,като и в гугъл като цяло и провери.
Белене означава поне двойно по-скъп ток, за да се избитя разходите за производство и разпределение на енергия, да добавим и за заплати на работниците, също огромни съкращение в Козлодуй и Вецовете. Пък мен не интересуват стратегичските парньори, Русия и Турция и техните интереси особено

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: АНКЕТА: Ще излезете ли на протест ?

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юни 2013 13:39

Ivo-Chernomoretz написа:
za nas e toj religiq написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо? :)

Срещу 20-годишното управление на комунистите , който ни докараха до мизерия - ето срещу това

Не че съм комунист , ама държавата пострада най много при "не комунистическите " правителства на Костов , царя и боко , така че по леко с изсилванията! Нека все пак да видим дали имат желание за работа и тогава да ги съдим ?

Ти трябва да си болен ако дадеш шанс на комунистите ''за нещо по хубаво'''' :) :)

Щом така мислиш

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 02 юни 2013 13:40

Няма да изляза, защото съм мързелив, не ми пука и си живея добре :).

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юни 2013 13:41

FLANKER написа:
milen.hristov написа:
doktora25 написа:
brossy написа:Каква алтернатива са бе! Все комунистите са ни алтернатива.... до кога. Докато Комунистите са във власта,тая държва няма да тръгне да се оправя.Вие явно сте с доста къса памет.Никой ли не усеща какво става в момента,че Октопода се е развихрил с пълна сила.А.П. в момента диктува всичко и прокуратурата и ДАНС само и само да съсипе ГЕРБ.Я сега ми кажете как живеехте преди 4 години?

Много по-добре живяхме. И двамата ми родители ходеха на работа тогава. И нямаше от всяко едно приятелско семейство поне по един зад граница. И пенсията на баба ми я увеличаваха всяка година. И не се спираха ключови проекти, осигуряващи по-спокойно бъдеще на страната.

Моля, я пак

Пак не пак Миленски, така беше.

Сещам, се и за почти всички спряни пари по еврофондовете и проети, поради явна корупция и съмнения за таква

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 02 юни 2013 13:41

Не.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юни 2013 13:42

BLUE CHAMPIONS написа:Ердоган подкрепя Борисов
Премиерът на Турция Реджеп Тайип Ердоган в телефонен разговор е пожелал успех на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на предстоящите избори.
„Ердоган се е обадил на Борисов като приятел. Наричал го е приятелю, братко. Те имат едно обръщение да се наричат „моя брат". Обаждането беше много топло", изтъкна пред "Фокус" екскултурният министър Вежди Рашидов, който е превеждал разговора.

Протести до дупка докато не си върнем "брата" на Ердоган :!: :roll:

Изображение
Последна промяна от гражданин от село на 02 юни 2013 14:03, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юни 2013 13:46

ARSEEENAL написа:Очакваме всеки момент да пристигнат и камионите с прасета за “Арабските страни“(Това го каза лично Тиквата!! :shock: :shock: )
Иначе е наистина много жалка картинка!По канал 3 гледах Гей дружинката на Янка да крещи истерично!Нищо ново под слънцето.
Просто се опитва да привлече разочаровани от Атака националисти!

Наистина не е нормално да искаш оставка на правителство, което е избрано САМО преди 3 дни! :shock: :shock: :shock:

Нямаше да е нормално, ако беше правителство СПЕЧЕЛИЛО изборите, но това правителство ги ЗАГУБИ, при това за пръв път в новата ни история от предходното. На по прост език това е правителство на загубилите

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 02 юни 2013 13:51

И за какво е този протест? Че днес вали или че утре го дават слънчево? Нека се види какво ще направят, да им се дадат 100 дни и след това, ако се наложи, да се излиза. Стига излишни драми и напрежение, без това едвам се държи държавата...

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 02 юни 2013 13:52

Не мога да разбера тези смешници, които протестират срещу правителство, което бе избрано преди 3 дни. Досега 3 години и половина търпяха да ги управлява полуграмотна мутра, днес тръгнали да скачат..Ай сиктир!

Върни се в “Архив”