Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот Karsa Orlong » 14 юни 2013 11:14

Поздрави на всички съфорумци, които се радваха, че на власт идва правителство с БСП като мандатоносител и ПОД КОНТРОЛА на "Атака" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2013 11:15

Още няколко месеца им давам на комунетата и Олигархски :lol: :lol: :lol: Като застудее и пак дойдат сметките на ток, народът ще ги посети директно в парламента :mrgreen: А ако продължават с такива неадекватни и откровено антибългарски назначения на министри, зам.-министри, шефове на институции и областни управители, то 97-ма ще им се види като приятна разходка в парка и тоя път ще има линчувани и бесени по дърветата ;)
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 юни 2013 11:18

Изображение

Изображение
Последна промяна от drughi на 14 юни 2013 11:26, променено общо 1 път.
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 11:18

W84me написа:Делян, че е мастия е вярно. Но все пак ми се струва, че няма как да е по-зле от Цветанов.

Може да ти се струва, но е факт че е без опит в националната сигурност, без никакви реални доходи освен тези от синекурните длъжности на които е бил досега. Освен това нали сега щеше да потече мед и масло от чешмите, всичко щеше да е нормално, да няма назначавания на роднини и наши хора. Волен нямаше да гласува с БСП. Нещо се поосраха ми се струва.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 11:20

Сега стана ли на всички ясно, защо се държи така Бюреков, защо ни лъже тв7, нюз 7,кур.а7 и т.н., защо ни облъчваха вестниците на Делянчо и мама, кой направи метежа, кой излъга за бюлетините, кой купи циганите и т.н.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 11:21

Daniel Levski написа:Сега стана ли на всички ясно, защо се държи така Бюреков, защо ни лъже тв7, нюз 7,кур.а7 и т.н., защо ни облъчваха вестниците на Делянчо и мама, кой направи метежа, кой излъга за бюлетините, кой купи циганите и т.н.

Човек, то да не е х.й да им го набиеш, акъл няма да им дойде.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 11:22

Viktor4o_Rs написа:Още няколко месеца им давам на комунетата и Олигархски :lol: :lol: :lol: Като застудее и пак дойдат сметките на ток, народът ще ги посети директно в парламента :mrgreen: А ако продължават с такива неадекватни и откровено антибългарски назначения на министри, зам.-министри, шефове на институции и областни управители, то 97-ма ще им се види като приятна разходка в парка и тоя път ще има линчувани и бесени по дърветата ;)

Не трябва да се чака зимата, сега трябва да се действа !!!!

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 14 юни 2013 11:23

Узаконяване на циганските гета.Наи голямите общини дадени на ДПС .Земеделието на ДПС ДАНС на ДПС . Да ни е честито

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2013 11:23

onceMORT написа:
W84me написа:Делян, че е мастия е вярно. Но все пак ми се струва, че няма как да е по-зле от Цветанов.

Може да ти се струва, но е факт че е без опит в националната сигурност, без никакви реални доходи освен тези от синекурните длъжности на които е бил досега. Освен това нали сега щеше да потече мед и масло от чешмите, всичко щеше да е нормално, да няма назначавания на роднини и наши хора. Волен нямаше да гласува с БСП. Нещо се поосраха ми се струва.

На пръв поглед наистина това назначение е скандално. Все пак трябва да се даде време на правителството, за да покаже някакви резултати. Досега се внесоха доста интересни неща, като законопроекти. Ако обаче няма постигане на желаните резултати, аз ще съм първият, който ще заплюе това правителство...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”