Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Делян, че е мастия е вярно. Но все пак ми се струва, че няма как да е по-зле от Цветанов.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
Daniel Levski написа:Сега стана ли на всички ясно, защо се държи така Бюреков, защо ни лъже тв7, нюз 7,кур.а7 и т.н., защо ни облъчваха вестниците на Делянчо и мама, кой направи метежа, кой излъга за бюлетините, кой купи циганите и т.н.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
Viktor4o_Rs написа:Още няколко месеца им давам на комунетата и Олигархски![]()
![]()
Като застудее и пак дойдат сметките на ток, народът ще ги посети директно в парламента
А ако продължават с такива неадекватни и откровено антибългарски назначения на министри, зам.-министри, шефове на институции и областни управители, то 97-ма ще им се види като приятна разходка в парка и тоя път ще има линчувани и бесени по дърветата
onceMORT написа:W84me написа:Делян, че е мастия е вярно. Но все пак ми се струва, че няма как да е по-зле от Цветанов.
Може да ти се струва, но е факт че е без опит в националната сигурност, без никакви реални доходи освен тези от синекурните длъжности на които е бил досега. Освен това нали сега щеше да потече мед и масло от чешмите, всичко щеше да е нормално, да няма назначавания на роднини и наши хора. Волен нямаше да гласува с БСП. Нещо се поосраха ми се струва.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта