Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия
Най-твърдата единица в шампионата.Ако има залог кое е по-вероятно Левски да победи Славия или чичо Венци да роди бих заложил на първото,защото змае ли човек какво се крие в това огромно шкембе. Това развитие на шампионата и този мач са невероятен шанс чичо Венци да изръси още някой лаф,който медиите да излъчат, а Овчата глава да изиграе поредното си сиртаки на тъчлинията сниман от няколко камери.
Принципно си прав. А заради читавите червени фенове, заради историята , ако щеш заради дядо ми( лека му пръст), за който ЦДНА беше нещо свещено( той не приемаше абревиатурата ЦСКА), и който ме заведе за ръчица за пръв път на Дербито-пука ми! Но нищо не мога да направя, явно и вие...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Славия с тези футболисти може да се противопостави на всеки от силните,видя се с Лудите,Ловеч,Ботев
обаче защо срещу софийските нещят, чакам това от толкова години.За това не искам такъв отбор в Агрупа,такъв беше и Марек и се зарадвах че изпадна.До кога ще чакам да се случи и със Славия,Локото е по справедливо да останат видя че не са такъв отбор от мачовете с Левски
Вън на дарителите 
Последна промяна от ivan40 на 20 май 2013 22:33, променено общо 1 път.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
delqnski47 написа:Есиенчо написа:delqnski47 написа:Предвид невероятната еуфория след мача с Лудогорец,някак си не бих приел масови самоубийства при евентуално решаване на титлата в този мач чрез победа на Славия!Просто като си представя ква мъка ще е,чак на мене ми става гадно...
Така че нека ''Левски'' победи!
И мен ми е гадно и ми е жал за вас като ви гледам колко сте отчаяни от очертаващата ни се титла,но какво да се прави живота е радост и тъга,така че не си го задувайте много не си заслужава да се самоубивате само заради 27-та синя титла.И без това Майкъла сам каза,че почти нямате фенове!
То и Тонев много неща каза като направихте цял месец без победа....е всъщност той каза едно нещо кратко и ясно(та да се разбере от всички) и много съществено!Така че не ми говори на тема ''кой кво казал''!
Тонев откакто напусна Локото,тия започнаха да изпадат(защо ли?)!Така че той ви е най-важният играч в отбора,така че му целувайте ръцете,краката....и т.н.!
![]()
Колкото до ЦСКА...нас не ни мислете и не ни слушайте!Както каза един колега в една тема.....''Не е нужно да ни слушате......достатъчно е да вярвате на Тонев''Тъй че честита ви титла и весело прекарване!
Продава се! Щом е толкова добър в това, ето ви решението, не купувате никакви футбалетисти, давате ни една чанта пари за Тонев и догодина сте шампиони
За мача, аз си мисля, че ще е решаващ! Ботев ще си запази титулярите за решителния "сблъсък" с Етър и в Разград няма да играе нищо, за да може в последния мач да бие с 3;0
ПО случай 100 годишнината на Славия, след като Левски вдигне титлата, и Славия да си направят една снимчица с трофея като за спомен!
-
allez_les_blues
- Контакти:
tsonpen написа:Този мач трябва да се следи под лупа от сътоветните органи. Убедеността на "Левски", че са шампиони и маневрите на Славия и "Ботев" Враца са достатъчно доказателство за това този мач да се разследва. Защото Славия е доказвала, че може да бъде опасна. Този "Левски", който е безкрайно привлечен от равенства със слаби отбори въобще не може да бъде сигурен победител срещу една честно играеща за победа и мотивирана Славия.
А убедеността на Лудогорец че ще бие Ботев, за да разчита после на Славия?!...че Ботев в момента е по-добър отбор от Славия, а никой изобщо не поставя под съмнение победата на Лудогорец в тоя мач-не виждам теми, обсъждане, нищо!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Славия въобще няма и да се напъва, цяла България е наясно с това.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
0-18 за Славия и ''бяла тишина'' на герена

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
allez_les_blues написа:tsonpen написа:Този мач трябва да се следи под лупа от сътоветните органи. Убедеността на "Левски", че са шампиони и маневрите на Славия и "Ботев" Враца са достатъчно доказателство за това този мач да се разследва. Защото Славия е доказвала, че може да бъде опасна. Този "Левски", който е безкрайно привлечен от равенства със слаби отбори въобще не може да бъде сигурен победител срещу една честно играеща за победа и мотивирана Славия.
А убедеността на Лудогорец че ще бие Ботев, за да разчита после на Славия?!...че Ботев в момента е по-добър отбор от Славия, а никой изобщо не поставя под съмнение победата на Лудогорец в тоя мач-не виждам теми, обсъждане, нищо!
И дума не става, че е ясен резултатът от мача с "Ботев" Пловдив. Всичко може да стане. Въпросът е, че няма смисъл да се надбягваш с вятърни мелници, когато конкурентът има абонамент за трите точки в мач, който се играе. Тук говорим за равните условия - истински мачове и за двата отбора. Пък оттам нататък си зависи от тях самите.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта