ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот danko_sot » 27 май 2013 11:27

За мен хора като Стоянов, Бандата и Платини 100 % трябва да си ходят това лято. Но те държат един фигурант като Станко Йовчев вече три години в отбора по роднинска линия така че какво може да коментираме ;)
Относно Апостол не знам. Сега видях че е 82 набор, т.е. не е първа младост, но все пак е най-стабилният ни и опитен защитник от тези които имаме в момента. Ако го пускат без пари е тъпо, но от друга страна той си е родом от нашия край, много ясно че ще предпочете да играе в нормален, финансово обезпечен клуб като Ботев, отколкото в Пернишкия ЦСКА. Поне да бяха взели Вальо със сигурност и тогава да го пускат Попов.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 май 2013 11:31

ЦСКА прави опити да върне в състава две от звездите си. Става въпрос за Янис Зику и Емил Гъргоров. Шеф на “червените” вече е провел няколко разговора с румънския голмайстор, който в момента играе в Корея.

“Винаги бих се върнал с удоволствие в България. Благодаря на феновете на ЦСКА за всичко, което направиха за мен в периода, когато носих червената фланелка. Уважението ми към тях е огромно. Надявам се да се видим пак”, заяви Зику в интервю за romanian-football.com.

Най-късно до две седмици ще е ясно дали “армейците” и Зику ще успеят да стигнат до споразумение по финансовите въпроси.

Янис дойде на “Армията” през лятото на 2011 година, а през януари 2012 година беше продаден в Корея. Той направи силен полусезон, като в 15 мача вкара 13 гола и стана голмайстор през есента в родния футболен елит.

:)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2013 11:36

danko_sot написа:За мен хора като Стоянов, Бандата и Платини 100 % трябва да си ходят това лято. Но те държат един фигурант като Станко Йовчев вече три години в отбора по роднинска линия така че какво може да коментираме ;)
Относно Апостол не знам. Сега видях че е 82 набор, т.е. не е първа младост, но все пак е най-стабилният ни и опитен защитник от тези които имаме в момента. Ако го пускат без пари е тъпо, но от друга страна той си е родом от нашия край, много ясно че ще предпочете да играе в нормален, финансово обезпечен клуб като Ботев, отколкото в Пернишкия ЦСКА. Поне да бяха взели Вальо със сигурност и тогава да го пускат Попов.

Вальо Илиев и евентуално ако някак вземем Гулдан и в центъра на защитата сме перфектни, а ако не стане с Гулдан, Грънчов си има достатъчно талант.
Но е все тая кой ще дойде и кой ще напусне, ако не се осъществи най-важния трансфер... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 май 2013 11:38

и как ще вземем гулдан че нещо не се сещам
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 май 2013 12:02

vaskonti написа:
danko_sot написа:За мен хора като Стоянов, Бандата и Платини 100 % трябва да си ходят това лято. Но те държат един фигурант като Станко Йовчев вече три години в отбора по роднинска линия така че какво може да коментираме ;)

Вальо Илиев и евентуално ако някак вземем Гулдан и в центъра на защитата сме перфектни, а ако не стане с Гулдан, Грънчов си има достатъчно талант.
Но е все тая кой ще дойде и кой ще напусне, ако не се осъществи най-важния трансфер... :|

Дойде ли и ти най-после на мойта

Чета сега в спортала , че искали да махат 9 човека. Сред тях ме изненадват имената най-вече на Черни, Венков и донякъде Камбуров, но за последния да кажем, че сигурно е заради заплатата и че не оправдава очакванията спрямо нея, въпреки че с една стабилна подготовка и ако влезне в кондиция можеше да го пробваме още малко Мартин да видим дали става от него нещо още. Черни не е лош вратар за мен, примерен е, изппълнява си задълженията професионално. За Венков не виждам как ще намерим по-добър ляв бек от него на тоя етап, още повече че Бандата се надявам да го продадем и тогава ще трябва ад търсим наведнъж двама бека
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 27 май 2013 12:10

Шестима от играчите - Мартин Камбуров, Томаш Черни, Апостол Попов, Михаил Венков, Костадин Стоянов и Игнасио Варела ще бъдат освободени, тъй като треньорското ръководство не е останало доволно от изявите им на терена. На Иван Бандаловски и Мишел Платини пък ще им се търсят нови клубове, но тази задача няма да бъде никак лесна, тъй като на този етап няма конкретни оферти.
Шефовете на "червените" са склони да се разделят и с още един футболист. Това е Анисе Абел. Той обаче може да си тръгне само при изгодна оферта.
Освен всичко това ръководните фактори на "Армията" са решили и друг въпрос. Шестима от юношите, които до този момент се подготвяха с представителния им, ще бъдат освободени.

P.S това нали се сещате какво значи ? - Краи на Долапчиев , Боги Христов , Васко Попов ... тия къде УШКЕМ се налагаха цяла пролет :П До тук станахме с минус 12-15 играча и к`во праим ся ? Ясно е че по голямата част бяха за чистене но пък баш такава бройка ... а Присо и Станко ги оставяме ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 27 май 2013 12:15

Атакуващият халф на ЦСКА Анисе Абел е желан от руски клуб, научи Sportal.bg. Руснаците са харесали много представянето на футболиста през изминалия сезон и са отпратили запитване за него до ЦСКА. От отговора на "червените" зависи дали руският клуб ще направи официална оферта за Анисе. От "Армията" обаче все още се колебаят дали е уместно да продават звездата си....................................................................................................................................................

Ръководството на Ботев (Пловдив) си е поставило доста амбициозна задача, що се касае до трансферната политика през лятото. Sportal.bg научи, че "канарчетата" имат намерение да привлекат в своите редици звездата на ЦСКА - Анисе Абел.
За целта босовете на "жълто-черните" вече са се свързали със своите колеги от "Армията", за да попитат за цената на сърцатия полузащитник. На този етап двете страни не са стигнали до споразумение, тъй като има сериозни различия.
От ЦСКА са поискали триста хиляди евро за своя играч, докато Ботев е склонен да даде само сто. След като не са се разбрали за трансферната сума, шефовете на ЦСКА са предложили бартер - Анисе за Тодор Неделев.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 май 2013 12:32

Трябва да си върнем Гай,Бончо Генчев също няма да е лоша опция в нападение.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 май 2013 12:45

гражданин от село написа:Трябва да си върнем Гай,Бончо Генчев също няма да е лоша опция в нападение.

:lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2013 12:54

danko_sot написа:
vaskonti написа:

Дойде ли и ти най-после на мойта

Чета сега в спортала , че искали да махат 9 човека. Сред тях ме изненадват имената най-вече на Черни, Венков и донякъде Камбуров, но за последния да кажем, че сигурно е заради заплатата и че не оправдава очакванията спрямо нея, въпреки че с една стабилна подготовка и ако влезне в кондиция можеше да го пробваме още малко Мартин да видим дали става от него нещо още. Черни не е лош вратар за мен, примерен е, изппълнява си задълженията професионално. За Венков не виждам как ще намерим по-добър ляв бек от него на тоя етап, още повече че Бандата се надявам да го продадем и тогава ще трябва ад търсим наведнъж двама бека

Абсолютно винаги съм бил на "твойта". Само че ти изобщо не можеш да разбереш, че Титан не могат просто да станат и да се махнат ако няма кандидат да купи клуба. Абсолютно невъзможно е първо да се махнат, пък "после все ще се намери кой да ни вземе". И когато казвам това, ти някак решаваш, че защитавам Титан, което очевидно не е така.

Черни, Венков и Камбуров не трябва да бъдат освобождавани, особено на фона на факта, че Станко ще продължи да си седи. И тримата са достатъчно класни и могат да дадат много на отбора.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”