Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 18 яну 2013 16:21

gilento93 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1)Герб
2)Бсп
3)Атака
4)Дпс
5)Сдс или Дсб?
6)България на гражданите на Кунева!
7Горд
8)Ндсв
9)РЗС
10)НФСБ
11)Друга

1)ГЕРБ-Вероятност 0.0000001%-тези уж били по-различно от Сергеевите комунисти пък какво се оказа,те едни и същи нещастници,ламтящи за парите на обикновения(най-често беден) данъкоплатец.
2)БСП-За комунистите смърт или нищо.Всички до стената и един куршум в главата.Това ми е мнението за БКП и наследницата и БСП. Вероятност 0%
3)Някой бе написал Атака+ВМРО,което не е лош вариант.По-добре повече националисти(макар по-голямата част от тях да са псевдо националисти) в парламента.Аз съм националист за това по-скоро бих гласувал за такава коалиция отколкото за двете партии отделно.Вероятност 20%
4)ДПС- За турците НИКОГА!!! Вероятност 0%
5)СДС и ДСБ- ако има синя коалиция,може да гласувам и за тях.Вероятност 10-15%
6)Куневата- за тази комунистическа снаха бих гласувал,точно никога.Вероятност 0%
7)ГОРД-Тези няма дори да съберат 1000 гласа(освен ако не купят някой и друг цигански). Вероятност също 0%
8)НДСВ- то съществува ли още такава партия??? Отново 0%
9)РЗС+Магарешки- Янето,сигурно с купените гласове на манговците ще влезе пак е парламента,но както стана и през мандата на това правителство групата му най-вероятно ще се разпадне.Осен това е п*****ст и не бих гласувал за него. 0%
10)НФСБ- това съкращение пък какво значи,и кои по дяволит са тези??? 0%
11)Друга- Светльо Витков-защо не.Имам право да гласувам,за който искам глупак така,че избирам да е този.Вероятност около 60-65%
Това е моят разбор за партиите,които ще се явят на предстоящите избори.Не карам никой от този форум да се съобразява с мнението ми.Приятен(макар и дъждовен)ден. :)

НФСБ-Национален фронт за спасението на България,водачът им е доказаният комунист Велизар Енчев гледай Скат и ще ги видиш!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 18 яну 2013 16:22

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
gilento93 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1)Герб
2)Бсп
3)Атака
4)Дпс
5)Сдс или Дсб?
6)България на гражданите на Кунева!
7Горд
8)Ндсв
9)РЗС
10)НФСБ
11)Друга

1)ГЕРБ-Вероятност 0.0000001%-тези уж били по-различно от Сергеевите комунисти пък какво се оказа,те едни и същи нещастници,ламтящи за парите на обикновения(най-често беден) данъкоплатец.
2)БСП-За комунистите смърт или нищо.Всички до стената и един куршум в главата.Това ми е мнението за БКП и наследницата и БСП. Вероятност 0%
3)Някой бе написал Атака+ВМРО,което не е лош вариант.По-добре повече националисти(макар по-голямата част от тях да са псевдо националисти) в парламента.Аз съм националист за това по-скоро бих гласувал за такава коалиция отколкото за двете партии отделно.Вероятност 20%
4)ДПС- За турците НИКОГА!!! Вероятност 0%
5)СДС и ДСБ- ако има синя коалиция,може да гласувам и за тях.Вероятност 10-15%
6)Куневата- за тази комунистическа снаха бих гласувал,точно никога.Вероятност 0%
7)ГОРД-Тези няма дори да съберат 1000 гласа(освен ако не купят някой и друг цигански). Вероятност също 0%
8)НДСВ- то съществува ли още такава партия??? Отново 0%
9)РЗС+Магарешки- Янето,сигурно с купените гласове на манговците ще влезе пак е парламента,но както стана и през мандата на това правителство групата му най-вероятно ще се разпадне.Осен това е п*****ст и не бих гласувал за него. 0%
10)НФСБ- това съкращение пък какво значи,и кои по дяволит са тези??? 0%
11)Друга- Светльо Витков-защо не.Имам право да гласувам,за който искам глупак така,че избирам да е този.Вероятност около 60-65%
Това е моят разбор за партиите,които ще се явят на предстоящите избори.Не карам никой от този форум да се съобразява с мнението ми.Приятен(макар и дъждовен)ден. :)

НФСБ-Национален фронт за спасението на България,водачът им е доказаният комунист Велизар Енчев гледай Скат и ще ги видиш!

СКАТ казваш.Значи е ясна работата,и тези няма да ги огрее да получат глас от мен. :)

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 18 яну 2013 16:23

едва ли има българин който ще гласува за ДПС.РЗС=ГЕРБ-това требе да си олигофрен да не го знаеш, който си харесва ГЕРБ, ще си гласува за тях, а не за Яне Мекия. АТАКА, "сините" маргинали, Кунева, ГОРД ,НФСБ- всичко това е разпиляане на вот и глас на вятъра. Остават ГЕРБ и БСП. Никога не съм предполагал че ще го кажа но...ще гласувам за БСП, въпреки че ужасно не ги харесвам.В случая обаче, те са по-малкото зло от ХУНТАТА НА МУТРАТА! Трябва да избираме между диабет и рак...при диабета ако си взимаш редовно лекарствата, ще живееш и то пълноценно дълги години...макар и с известни неудобства.Докато при рака изходът е ясен... :(
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 16:24

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:НФСБ-Национален фронт за спасението на България,водачът им е доказаният комунист Велизар Енчев гледай Скат и ще ги видиш!

БСК ми го спряха този канал преди месец и от тогава съм мнооого разстроен :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 18 яну 2013 16:26

pankin написа:Ще е голямо престъпление, ако има Левскарин който да не гласува за осиновителя им Б.Б
Благодарение на ББ все още живуркате

точно пък при ББ не сме спечелили нито една титла, докато при Станишев взехме 3 от 4 възможни титли.Мноо си тъп Сашйеееее :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 18 яну 2013 16:26

allez_les_blues написа:едва ли има българин който ще гласува за ДПС.РЗС=ГЕРБ-това требе да си олигофрен да не го знаеш, който си харесва ГЕРБ, ще си гласува за тях, а не за Яне Мекия. АТАКА, "сините" маргинали, Кунева, ГОРД ,НФСБ- всичко това е разпиляане на вот и глас на вятъра. Остават ГЕРБ и БСП. Никога не съм предполагал че ще го кажа но...ще гласувам за БСП, въпреки че ужасно не ги харесвам.В случая обаче, те са по-малкото зло от ХУНТАТА НА МУТРАТА! Трябва да избираме между диабет и рак...при диабета ако си взимаш редовно лекарствата, ще живееш и то пълноценно дълги години...макар и с известни неудобства.Докато при рака изходът е ясен... :(

След евентален нов мандат на БСП ще кажеш точно обратното :) !Ако Герб не спечели изборите край,някой от тук присъстващите вижда ли вожда в опозиция? :) Аз определено не си го представям!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 16:27

allez_les_blues написа:едва ли има българин който ще гласува за ДПС.РЗС=ГЕРБ-това требе да си олигофрен да не го знаеш, който си харесва ГЕРБ, ще си гласува за тях, а не за Яне Мекия. АТАКА, "сините" маргинали, Кунева, ГОРД ,НФСБ- всичко това е разпиляане на вот и глас на вятъра. Остават ГЕРБ и БСП. Никога не съм предполагал че ще го кажа но...ще гласувам за БСП, въпреки че ужасно не ги харесвам.В случая обаче, те са по-малкото зло от ХУНТАТА НА МУТРАТА! Трябва да избираме между диабет и рак...при диабета ако си взимаш редовно лекарствата, ще живееш и то пълноценно дълги години...макар и с известни неудобства.Докато при рака изходът е ясен... :(

:)
Няма такова сравнение! Разплака ме от смях :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 18 яну 2013 16:28

Няма да е за Герб само зная, но искам да ви успокоя, че за когото и да гласувате ще спечели който трябва.... Малко неща зависят от нас и това със сигурност не са изборните резултати!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 18 яну 2013 16:29

В никакъв случай за Бойко,и с тази синя премяна няма как и за Серго просто от червения цвят получавам алергия,иначе идеите им ми харесват,но те като партия винаги имат някакъв необясним стремеж накрая да прецакват всичко и са прекалено праволинейни ръководните им кадри, иначе имат мозък в главите си, но са много суховати, и затова по добре далеч от тях.Но при всички случаи ще гласувам, засега избора обаче е прекалено ограничен и е твърде трудно човек да отдели нещо качествено.

Върни се в “Архив”