iliyan написа:Пич бъркаш за Ливърпул

Според статистиката на островитяните все още Ливърпул е номер 1

Поне за мен САФ винаги е бил посредствен треньор и единственото което можеше да влия по време на мача на съдиите , но нещо взе да не му се получава в Европа последните 2г.

И резултатите говорят за това ! Като го смятат за толкова голям защо в периода 1986-1991 има точно една купа и тогава Кинг Кени и Ливърпул му разказваха играта и то когато футбола беше футбол и много малко зависеше от парите

И да не забравяме , че Висшата лига и нейното създаване пак е благодарение на Ливърпул и тогавашният им директор

Като е толкова голям тренер може ли да ми кажете поне 5 футболисти които са от школата на МЮ и са станали звезди благодарение на САФ и са станали легенди на МЮ?!
Само като видях " тренер " и ми стана ясно колко си зле
Първо , МЮ СА НОМЕР 1 за Англия . Второ 13 титли , 2 КЕШа и още куп финали и полуфинали са със участие на съдиите

Трето , преди 1986 МЮ са си били слабички и без някакво бъдеще , а английските отбори тогава са били доста силни и е нормално да му трябва време , все пак това е Англия , а не България със другите начини.
Четвърто . Сколс , Бекс , братята Невил , Гигс и още куп млади футболисти , които ги е открил .