Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Николай Митов - Фен Тема

Мнениеот ralka_levskarka » 12 апр 2013 15:03

Успех му желая. Изглежда сигурен в себе си, което е важно, и много амбициран. На мача с Черноморец той беше на пейката и отбора се представи добре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2013 15:19

ralka_levskarka написа:Успех му желая. Изглежда сигурен в себе си, което е важно, и много амбициран. На мача с Черноморец той беше на пейката и отбора се представи добре.

Грешно е да си вадите изводи точно от мача с Черноморец
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 апр 2013 15:22

PFC Litex написа:
ralka_levskarka написа:Успех му желая. Изглежда сигурен в себе си, което е важно, и много амбициран. На мача с Черноморец той беше на пейката и отбора се представи добре.

Грешно е да си вадите изводи точно от мача с Черноморец

Е аз казвам просто, все пак той е давал наставления, така че.. То тогава Илиан уж каза, отгоре се вижда по- добре, ама това, ама онова и накрая кво? От първи, та чак в пети кръг имахме победа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 12 апр 2013 15:57

по-скоро Мариян трябваше да е треньор- той поне е темерут и непукист :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 12 апр 2013 16:02

наистина като се замисля, Мариян трябваше да се пробва за треньор...ако случайно някой е забравил, това е единственият български футболист ставал шампион на Германия, а негов треньор беше великият Ото Рехагел...ти от Рехагел ако не научиш нещо, значи си калпазанин.. :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 апр 2013 16:07

loko1 написа:
vazelin написа:Да приветстваме новия старши треньор! И да му пожелаем епохални успехи и много радост да ни носи!

Нека мненията и оценките ви за работата му да ги споделим в тази тема!

Успех Ники, зад теб сме !

Митов ти ли си направи регистрация ;)

Не знам, дали Митов си е направил регистрация във форума, той понастоящем има много други грижи. Важното е, че по принцип след треньорска рокада винаги се усеща положителен импулс и този път потърпевши ще бъдете вие... 8-)
По темата: Успех на новия старши треньор на "ЛЕВСКИ"! :)
П.П. Аз лично благодаря на Илиан Илиев за положените усилия и му желая успех.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2013 16:18

allez_les_blues написа:наистина като се замисля, Мариян трябваше да се пробва за треньор...

Наистина сте се превърнали в пробна, а проба/грешка е действие присъщо на малки клубове.
Интересен колаж

Изображение

ralka_levskarka написа:Е аз казвам просто, все пак той е давал наставления, така че.. То тогава Илиан уж каза, отгоре се вижда по- добре, ама това, ама онова и накрая кво? От първи, та чак в пети кръг имахме победа.

Всяко едно решение в този мач си е било на Илиан, а и пак ще се повторя, Черноморец въобще не е критерии.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 апр 2013 16:27

Поредния некадърник. :mrgreen: И няма ли кой да му каже, на този вашия Тонев, че е много смешен като се прави на това, което не е? "Аз съм мъж. Винаги съм бил мъж. Мъж съм, мъж съм..." :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 апр 2013 16:53

Red Warrior написа:Поредния некадърник. :mrgreen: И няма ли кой да му каже, на този вашия Тонев, че е много смешен като се прави на това, което не е? "Аз съм мъж. Винаги съм бил мъж. Мъж съм, мъж съм..." :lol:

Явно няма ..Един мъж трябва да държи на думата си и да внимава какво обещава. Иначе се превръща в една п***а, каквато е Тонев..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 12 апр 2013 17:18

bilyaletdinov написа:
Red Warrior написа:Поредния некадърник. :mrgreen: И няма ли кой да му каже, на този вашия Тонев, че е много смешен като се прави на това, което не е? "Аз съм мъж. Винаги съм бил мъж. Мъж съм, мъж съм..." :lol:

Явно няма ..Един мъж трябва да държи на думата си и да внимава какво обещава. Иначе се превръща в една п***а, каквато е Тонев..

Абсолютно точно - Тонев не е никакъв мъж щом не държи на думата си. Иначе пожелавам успех на Ники Митов, но предполагам, че М. Христов и Топузаков са хората, които ще вдигнат самочувствието на отбора. И нещо много важно:
М.Христов: Футболистите трябва да се стягат на тях напрежението им е работата. Те трябва да играят футбол и аз лично не приемам разни оправдания за психически напрежения
Дано "напрежението" си отиде заедно с ИлИл
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Архив”