Николай Митов - Фен Тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Николай Митов - Фен Тема
Успех му желая. Изглежда сигурен в себе си, което е важно, и много амбициран. На мача с Черноморец той беше на пейката и отбора се представи добре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Успех му желая. Изглежда сигурен в себе си, което е важно, и много амбициран. На мача с Черноморец той беше на пейката и отбора се представи добре.
Грешно е да си вадите изводи точно от мача с Черноморец

- ralka_levskarka
- Контакти:
PFC Litex написа:ralka_levskarka написа:Успех му желая. Изглежда сигурен в себе си, което е важно, и много амбициран. На мача с Черноморец той беше на пейката и отбора се представи добре.
Грешно е да си вадите изводи точно от мача с Черноморец
Е аз казвам просто, все пак той е давал наставления, така че.. То тогава Илиан уж каза, отгоре се вижда по- добре, ама това, ама онова и накрая кво? От първи, та чак в пети кръг имахме победа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
по-скоро Мариян трябваше да е треньор- той поне е темерут и непукист 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
-
- Контакти:
наистина като се замисля, Мариян трябваше да се пробва за треньор...ако случайно някой е забравил, това е единственият български футболист ставал шампион на Германия, а негов треньор беше великият Ото Рехагел...ти от Рехагел ако не научиш нещо, значи си калпазанин.. 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
loko1 написа:vazelin написа:Да приветстваме новия старши треньор! И да му пожелаем епохални успехи и много радост да ни носи!
Нека мненията и оценките ви за работата му да ги споделим в тази тема!
Успех Ники, зад теб сме !
Митов ти ли си направи регистрация
Не знам, дали Митов си е направил регистрация във форума, той понастоящем има много други грижи. Важното е, че по принцип след треньорска рокада винаги се усеща положителен импулс и този път потърпевши ще бъдете вие...

По темата: Успех на новия старши треньор на "ЛЕВСКИ"!

П.П. Аз лично благодаря на Илиан Илиев за положените усилия и му желая успех.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
allez_les_blues написа:наистина като се замисля, Мариян трябваше да се пробва за треньор...
Наистина сте се превърнали в пробна, а проба/грешка е действие присъщо на малки клубове.
Интересен колаж

ralka_levskarka написа:Е аз казвам просто, все пак той е давал наставления, така че.. То тогава Илиан уж каза, отгоре се вижда по- добре, ама това, ама онова и накрая кво? От първи, та чак в пети кръг имахме победа.
Всяко едно решение в този мач си е било на Илиан, а и пак ще се повторя, Черноморец въобще не е критерии.

- Red Warrior
- Контакти:
Поредния некадърник.
И няма ли кой да му каже, на този вашия Тонев, че е много смешен като се прави на това, което не е? "Аз съм мъж. Винаги съм бил мъж. Мъж съм, мъж съм..." 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- bilyaletdinov
- Контакти:
Red Warrior написа:Поредния некадърник.И няма ли кой да му каже, на този вашия Тонев, че е много смешен като се прави на това, което не е? "Аз съм мъж. Винаги съм бил мъж. Мъж съм, мъж съм..."
Явно няма ..Един мъж трябва да държи на думата си и да внимава какво обещава. Иначе се превръща в една п***а, каквато е Тонев..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Red Warrior написа:Поредния некадърник.И няма ли кой да му каже, на този вашия Тонев, че е много смешен като се прави на това, което не е? "Аз съм мъж. Винаги съм бил мъж. Мъж съм, мъж съм..."
Явно няма ..Един мъж трябва да държи на думата си и да внимава какво обещава. Иначе се превръща в една п***а, каквато е Тонев..
Абсолютно точно - Тонев не е никакъв мъж щом не държи на думата си. Иначе пожелавам успех на Ники Митов, но предполагам, че М. Христов и Топузаков са хората, които ще вдигнат самочувствието на отбора. И нещо много важно:
Дано "напрежението" си отиде заедно с ИлИлМ.Христов: Футболистите трябва да се стягат на тях напрежението им е работата. Те трябва да играят футбол и аз лично не приемам разни оправдания за психически напрежения
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим