Madridist написа:Аз лично нямам търпение да дойдат мачовете с Юнайтед. Като привърженик на Реал Мадрид, един от най-незабравимите ми спомени са именно гостуванията на Олд Трафорд. Първото го запомних с петата на Редондо - миг гениалност, но ще го помня цял живот. Второто гостуване го помня с хетрика на Роналдо и как при смяната му, целия Олд Трафорд стана на крака да покаже своето уважение. Относно предварителните прогнози, е напълно нормално и очаквано феновете да предвиждат победи на любимците си. Единственото, което според мен е доста безмислено, да се прави някакво индивидуално сравнение между отделните играчи на двата отбора. Така, ако сравнявахме футболистите по постове, Реал Мадрид никога не трябва да загуби от Гранада или Ливърпул от Олдъм. В крайна сметка, футболът е колективен спорт , където най-важни са усилията на целия отбор. Дано се получат два страхотни мача, и отборът,който покаже по-голяма класа,мотивация и желание за победа да спечели. Нека не забравяме, че когато всичко се определя в един или два мача, много често, голямо значение оказват и странични фактори, като съдийство и спортен шанс. Дано, влиянието на тези странични фактори бъде сведено до някакъв поносим минимум и всичко да се реши на терена.
+1