Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Да, ама и треньора ни не е Луис ван Гал или който беше тогава...

- ralka_levskarka
- Контакти:
lazio1997 написа:На нашите само точки и титли са им в главата и ми омръзнаха вече. Един път не се раздадоха на 100%, един път не играха за публиката, само точки им в главата. Ха дано ни направят на решето и да не станем шампиони, та да се осъзнаят най-накрая, че първо се прави отбора, а после се гони победата на всяка цена. По всички правила на футбола Лудогорец трябва да ни направят защитата на решето. Прогноза: 3:1 за домакините.
И мислиш, че нещо ще се промени? Не вярвам. Най - много пак некви санкции парични и на трансферния прозорец пак 54938593458930 футболисти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
фифи перото написа:Подкрепата на стотината фенове на Лудогорец ще ги окрили и ще запишат една от най-трудните си загуби на собствен терен![]()
Фифи, доста наглееш!! Като домакини стадионът ни винаги е бил пълен, стотина никога не сме били.
По темата: В момента и двата отбора не ми харесват като игра. Ще бъде едно надлъгване и който успее да надиграе той ще спечели. Прогноза 1:0 за Лудогорец.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
fen-fen написа:фифи перото написа:Подкрепата на стотината фенове на Лудогорец ще ги окрили и ще запишат една от най-трудните си загуби на собствен терен![]()
Фифи, доста наглееш!! Като домакини стадионът ни винаги е бил пълен, стотина никога не сме били.
По темата: В момента и двата отбора не ми харесват като игра. Ще бъде едно надлъгване и който успее да надиграе той ще спечели. Прогноза 1:0 за Лудогорец.
Не ми се спори, но нещо с капацитет от 5000 или 6000 човека е всичко друго но не и стадион! Дори и нормална зала не може да е с такъв капацитет! В САЩ стадионите на гимназиалните отбори по-американски футбол са с по-голям капацитет от 6000 човека! Стадион за мен под 10 000 човека, не е стадион а игрище с пейки, скамейки или седалки. А зала под 8000 човека не е зала а салон също така с пейки, скамейки или седалки!
Другото са празни приказки и неуместни заяждания при положение, че само Сектор Б на Герена е повече места от арената в Разград!

Та като се използват така звучните думи като АРЕНА и СТАДИОН, трябва все пак човек да се замисли дали нещо събиращо 6000 човека изобщо може да е както арената, така и стадион. Без значение как изглежда и дали струва 5 милиона или 500 милиона! Все си е игрище колкото и добре да изглежда и скъпо да струва, щото просто стадион за 6000 човека няма! Това си е чисто и просто ИГРИЩЕ, така ако ще не арена да се казва а Стадион Олимпико, все тая!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
fen-fen написа:фифи перото написа:Подкрепата на стотината фенове на Лудогорец ще ги окрили и ще запишат една от най-трудните си загуби на собствен терен![]()
Я да си спомним последния мач с ЦСКа и после с Етър.....винаги бил пълен като сте домакини....??? Не се излагай моля те тези последните мачове ги даваха по ТВ и ви видяхме колко сте

Последна промяна от OOP на 11 ное 2012 13:41, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- ralka_levskarka
- Контакти:
Аз и в друга тема попитах: Срещу билет, който е на цена от 10-25 лева как да има публика???
В България никой ,никъде и никога не може да бъде фаворит срещу Левски.
ralka_levskarka написа:Аз и в друга тема попитах: Срещу билет, който е на цена от 10-25 лева как да има публика???
Ралке те до онзи ден се биеха в гърдите, че плащат най-скъпите билети и по този начин помагат на отбора и пълнят стадиона, а сега като отидат 1000 човека и се оправдават, че им било скъпо така че не ги защитавай

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Колко пари ще е билетът за гостуващите фенове?
Само Левски!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Аз не ги защитавам изобщо. Хем се оправдават, ама иначе са с големите претенции. Като например, че програмата им била тежка, аз им го казах: Щом се имат за Шампиони- ще играят и ще печелят шампионски, но явно още са много "зелени" за А група.