"Уважаеми фенове на Лудогорец, краят на треньорската ми кариера в Лудогорец вече е факт. Изкарах 3 незабравими години в клуба, през които спечелихме две титли, една Купа на България и една Суперкупа. Щастлив съм, че през този период се развих в професията и бях част от най-успешния футболен проект в България. Горд съм, защото бях сред хората, участвали неуморно в създаването и развили впоследствие явлението "Лудогорец". Когато дойдох в Лудогорец през 2010 г., тимът беше в "В" група и играеше дербита с Доростол (Силистра). Днес си тръгвам от един клуб, който е хегемон в българското първенство. Отбор, доминирал тотално през последните два сезона. Тим, чийто стил бе копиран от доста съперници. За мен тези факти са достатъчни. Те говорят за добре свършена работа. Радва ме и това, че със спечелените трофеи Лудогорец влезе в световната футболна история. Няма как да подмина и простата истината, че успехите станаха факт с помощта на немалък брой български играчи, отписани в различна степен за големия футбол. Не само заради споменатото дотук си тръгвам от Лудогорец с високо вдигната глава. Освен всичко друго винаги съм бил лоялен към клуба. Малко хора знаят, че през миналото лято отхвърлих умопомрачителна оферта от Динамо (Загреб) - балкански гранд, чийто треньорски пост е би бил мечта за всеки български специалист. Голямо благодаря на всички, с които работих. Благодарен съм на ръководството да предоставената възможност да упражнявам професията в най-добре организирания клуб в България. Искренни благодарности към феновете, които бяха до мен и футболистите от първия до последния ден. Вярвам, че те и занапред ще са зад тима, независимо от обстоятелствата. Пожелавам успех на Лудогорец в реванша срещу Слован в квалификациите на Шампионската лига и българското първенство. Моето сърце остава в клуба. Занапред ще бъда най-големият фен на Лудогорец".
За малко да се разплача. Толкова трогателно. Чудя се кой му е помогнал да си структурира мислите. Страхотно впечатление прави след уволнението ти да споменаваш какви оферти си отказвал. Мен лично не ми пука. Към писмото бих добавил:
- Извинявам се за грешките, които повтарях през годините и неумението ми да се науча;
- Извинявам се на всички млади играчи, чиито кариери опитах да съсипя в отбора;
- Извинявам се и на играчите, който реших че ни трябват, но след като наляхме куп пари за тях, спах накриво и реших да не им дам шанс;
- Извинявам се и за лобизма, на който се поддадох и продължих да налагам недоразумения като Бакалов;
- Извинявам се, че нито веднъж не си признах вината, защото в много случаи (част от тях ключови за отбора) тя беше в мен.
От мен имаш едно: "Марш и да не си се върнал. Не ти благодаря за абсолютно нищо! Постиженията са благодарение на Домусчиев, а не на твоите треньорски (не)умения. Вярвам, че без теб имахме шанс да пробием в ЕКТ и е много вероятно да сме пропилели два опита и един страхотен жребий. Не признавам и грам от приноса ти за развитието на този отбор. Не ходи в Загреб, твърде близо е... Никога не съм те харесвал, добри думи за теб не съм казвал, няма да го направя и сега. Благодаря ти, че се махаш!"
Ивайло Петев (Фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Ивайло Петев (Фен тема)
Недоумавам тая ненавист към Петев. Вчера Лудогорец беше малък клуб, а Ивайло беше важна част от екипа, който ни изкачи на върха. Грешките му са видими за почти всички фенове, както и абсолютната необходимост да се намери нов треньор, възникнала през изминалия сезон. Но защо да подминаваме приноса му за клуба ни? Или поне нека се опитваме да не го унижаваме. Най-малкото защото този човек истински се стараеше, беше напълно лоялен към клуба, не влезе нито в разни схеми, нито в някакви пререкания. Изигра лоши, но и прекрасни мачове.
Аз му жеая успехи занапред! Той е още на възраст, на която дори някои още играят в професионалния футбол.
Аз му жеая успехи занапред! Той е още на възраст, на която дори някои още играят в професионалния футбол.
Последна промяна от tsonpen на 21 юли 2013 22:19, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

Не искам да ви се меся, но все си мисля, че треньор спечелил 2 поредни шампионски титли + купа на България, заслужава поне малко уважение.
DarkPsy написа:Не искам да ви се меся, но все си мисля, че треньор спечелил 2 поредни шампионски титли + купа на България, заслужава поне малко уважение.
Не че нещо, но от 1 година Петев повтаря едни и същи грешки, които няма как да му се простят. На всичкото отгоре не може да се каже, че е някакъв уникален треньор, даже доста хора твърдят че Дерменджиев му реди състава и тактиката, а Петев просто ръководи мачовете/а дори и тогава се консултира с асистента си винаги/. Нито веднъж не пое вина за загубите на отбора и говореше за липса на късмет и т.н. Има още доста други причини, но D.Georgiev ги е изредил най-точно малко по-нагоре !
Нека благодарим на Ивайло Петев за това, което постигна Лудогорец през последните две години. Нека не забравяме колко ентусиазъм имаше във всички нас в първите ни мачове в А група, страхотните емоции на финала и първата постигната купа в Бургас, еуфорията с шампионската титла спечелена в директния мач с ЦСКА, надеждите и обратите със Загреб, втора поредна титла! Човек никога не трябва да забравя откъде е тръгнал, независимо от това какъв си в момента, а ние много добре знаем откъде сме тръгнали! Пожелавам успех на Петев в бъдещите му проекти!
-
- Контакти:
Черен, бял - Петев си беше нашият треньор и като цяло ни радваше много. Успя да наложи стил, успя да ни направи шампион, много неща успя да стори. Да, така е, че от година не му връзваше, но браво, лоша дума не каза (до сега).
Истината е, че съм със смесени чувства, но каквито било - било. Успен на нас с новия трньор, успех и на Петев.
Истината е, че съм със смесени чувства, но каквито било - било. Успен на нас с новия трньор, успех и на Петев.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

За лошите резултати на даден отбор едва ли може да се вини само треньора. Според мен нещата са комплексни. С добри футболисти Петев направи един много сработен и добър отбор, с който спечели не малко победи. Освободиха се ключови играчи и се наложиха по млади и не дотам опитни. Едва ли това е само негово решение.Времето беше доста кратко за да развие новия отбор и лошите резултати не закъсняха. И преди и сега Петев налагаше своя поглед на играта. Разликата е обаче, че по класните футболисти имат по бърз и по добър поглед, докато по младите и неопитните трудно се приспособяват. Ние тук си пишем какво ли не, но нещата със сигурност не са толкова прости. Какъвто и треньор да дойде, ако футболистите нямат шампионски хъс а играят само за заплати нищо добро не ни чака.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Благодаря на Петев ,че сложи Разград на европейската карта.За големите емоции от 2-те шампионски титли и купи.Прекалено вдигна летвата и това се оказа пагубно за него.Успех за в бъдеще
както се казва..най-сетне доживяхме....
Аз съм един от най- големите критици заедно с D.Georgiev..и мисля че имаме право във всяко едно отношение.
Петев е лимитиран треньор, всички знаем в Б група, с каква селекция играхме и какви измъчени резултати направихме !Още тогава го пустосвахме....
Имаше шанса да поеме чудесни футболсити като Бадема, Дяков, Гулдан, нахъсани да се докажат Миро Иванов, Минев, Генчев и Иван Стоянов, плюс мотивираните до краен предел за излаз в Европа - Шоко и Марселиньо...с тези футболисти беше лесно..
Какви успехи имаше Петев преди Лудогорец 5 -то място с Любимец, даже не и в единната, а в Източна Б група ?
Нищо лично към него, но той е един ограничен в изказа си човек, който нямаше смелостта да поеме отговорността за провала нито ЕДИН път ! Все играчите, топката, терените и съдиите му бяха виновни !
За ЕВРОПРОВАЛИТЕ с които ни нареди до Левски по идиотизъм - няма нужда от коментар
А това писмо..алеле майко, чак ще ме разплаче, същия този човек който псува футболисти и служители ??!
Сбогом Петев, за добро или зло си записан в нашата история, но никак няма да липсваш !
Желая му успех в новото му поприще !
Аз съм един от най- големите критици заедно с D.Georgiev..и мисля че имаме право във всяко едно отношение.
Петев е лимитиран треньор, всички знаем в Б група, с каква селекция играхме и какви измъчени резултати направихме !Още тогава го пустосвахме....
Имаше шанса да поеме чудесни футболсити като Бадема, Дяков, Гулдан, нахъсани да се докажат Миро Иванов, Минев, Генчев и Иван Стоянов, плюс мотивираните до краен предел за излаз в Европа - Шоко и Марселиньо...с тези футболисти беше лесно..
Какви успехи имаше Петев преди Лудогорец 5 -то място с Любимец, даже не и в единната, а в Източна Б група ?
Нищо лично към него, но той е един ограничен в изказа си човек, който нямаше смелостта да поеме отговорността за провала нито ЕДИН път ! Все играчите, топката, терените и съдиите му бяха виновни !
За ЕВРОПРОВАЛИТЕ с които ни нареди до Левски по идиотизъм - няма нужда от коментар
А това писмо..алеле майко, чак ще ме разплаче, същия този човек който псува футболисти и служители ??!
Сбогом Петев, за добро или зло си записан в нашата история, но никак няма да липсваш !
Желая му успех в новото му поприще !
В темата за мача ни с Любимец вече споменах, че играта на футболистите ни беше симулативна. Доколкото разбрах от хора в клуба играчите са направили бойкот на треньора. Явно има защо. Чета по горе, че отношението му към футболисти и персонал било доста грубо.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif