ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот 1912plovdiv » 12 авг 2012 13:36

the_blue_fan написа:Майни, виждам ще сте доволни на равен ? Ето това показва манталитета на ботевистите,които явно подкрепят отбора си, за да докажат какви фенове са и на левскарите, които очакват само победи, за да върви напред ОТБОРА.

Не ти ли е неудобно, да говориш за манталитет при положение , че при първаите лоши резултати сте под 1000 души на стадиона ? Това ли ви е манталитета да подкрепяте само при победи ? И защо да не сме доволни на равен ? Отборът ни е чисто нов, без милионна селекция като вашата, новак в групата, с доста млади момчета и както винаги съдийството също няма да е безпристрастно.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 12 авг 2012 13:37

PFK_Levski написа:Гаргамел .... айде спрете да се правите на голяма публика ..... каквото и да правите ... в каквато и криза да сме ние .... винаги ще сме повече от вас - капиш ?

Левски има фенове не само в София , в цяла България - вие само в Пловдив .... прави си изводите и после ми говори за "отбора на народа" ! Аз не отидох ,защото първо не съм от София , второ ( което е по-важното)- имах контрола в същия ден в 18:00 часа ..... следователно бил съм ангажиран с друго нещо ! Говоря за мача с Черноморец ... надявам се да нямам контрола следващия кръг за да дойда на мача срещу вас , но надали ще се получи , защото сигурно пак ще има контрола ... както и да е .... няма се имате за повече и за по-велики от феновете на Левски , защото не сте ! Както казах феновете на Левски са от цяла България ... вие сте само и единствено в Пловдив ... 5 000 не можете да пристигнете посмъртно в София !

ехх как го реши това не ми е ясно... дай 5 000 билета пък да видим няма ли да дойдем.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 авг 2012 13:38

gargamel написа:....Принципно квотата за гостуващи фенове е за да гарантира,че ще има максимален брой места за домакините.При положение,че не можете да си изпълните секторите,желанието ви да ни ограничите изкуствено издава само...страх :!: Смешно и жалко е да се титулуваш "отбора на народа" и да те е страх,че ще гостуваш на собствения си стадион :)

Разкри ни, умираме от страх всички левскари в този форум!... :lol: Понеже не си наясно (или се правиш на по-тъп, отколкото си) ще те светна, че квотата за гостуващи фенове е с цел да гарантира присъствието на определен минимум от тях. Може би се сещаш, че след като "Ботев" е домакин през пролетта, условията за феновете на гостите (квота и цени на билетите) ще бъдат реципрочни на тези след 1 седмица. Иначе казано, ръководството на клуба "Левски" няма никакъв интерес да залага отсега "мини" за своите привърженици при гостуването в Пловдив. Така че, заповядайте, никого няма да върнем от стадион "Георги Аспарухов". :)
Надявам се, че съм бил пределно ясен. Честно казано ми е странно, защо в темата изобщо се дискутира тази глупост с брой на места, квоти и т.н., а не се правят дори плахи опити за някакъв предварителен спортно-технически анализ и прогноза за мача.... :roll:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 авг 2012 13:43, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 12 авг 2012 13:39

PFK_Levski написа:
Левски има фенове не само в София , в цяла България - вие само в Пловдив .... прави си изводите и после ми говори за "отбора на народа" !

Имайте си ги тия "фенове" които идват на мач 2 пъти в годината , а през останалото време средно 2-3000 на мач ;) Халал да ви са , както се казва, радвайте им се и си разнасяйте легендите за "отбори на народи" на които само вие си вярвате, а всички останали ви се смеят ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 12 авг 2012 13:42

1912plovdiv написа:
the_blue_fan написа:Майни, виждам ще сте доволни на равен ? Ето това показва манталитета на ботевистите,които явно подкрепят отбора си, за да докажат какви фенове са и на левскарите, които очакват само победи, за да върви напред ОТБОРА.

Не ти ли е неудобно, да говориш за манталитет при положение , че при първаите лоши резултати сте под 1000 души на стадиона ? Това ли ви е манталитета да подкрепяте само при победи ? И защо да не сме доволни на равен ? Отборът ни е чисто нов, без милионна селекция като вашата, новак в групата, с доста млади момчета и както винаги съдийството също няма да е безпристрастно.

Нашият отбор не е ли нов ? Явно великите бултраси не са изпитвали разочарованието от това, футболистите да предават отбора си в най-важните моменти. Или може би сте свикнали ? :lol: Не говори много за съдийството след мача ви със Славия.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 12 авг 2012 13:45

PFK_Levski написа:Гаргамел .... айде спрете да се правите на голяма публика ..... каквото и да правите ... в каквато и криза да сме ние .... винаги ще сме повече от вас - капиш ?

Левски има фенове не само в София , в цяла България - вие само в Пловдив .... прави си изводите и после ми говори за "отбора на народа" ! Аз не отидох ,защото първо не съм от София , второ ( което е по-важното)- имах контрола в същия ден в 18:00 часа ..... следователно бил съм ангажиран с друго нещо ! Говоря за мача с Черноморец ... надявам се да нямам контрола следващия кръг за да дойда на мача срещу вас , но надали ще се получи , защото сигурно пак ще има контрола ... както и да е .... няма се имате за повече и за по-велики от феновете на Левски , защото не сте ! Както казах феновете на Левски са от цяла България ... вие сте само и единствено в Пловдив ... 5 000 не можете да пристигнете посмъртно в София !

Аз не твърдя,че сме най-много,просто ти казах каква ни е нужната бройка билети.Относно феновете на Левски и ЦСКА от провинцията съм с малко особено мнение при положение,че аз като ботевист съм гледал повече мачове на Герена и Армията отколкото 90% от тях :mrgreen:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 12 авг 2012 13:51

the_blue_fan написа:Нашият отбор не е ли нов ? Явно великите бултраси не са изпитвали разочарованието от това, футболистите да предават отбора си в най-важните моменти. Или може би сте свикнали ? :lol: Не говори много за съдийството след мача ви със Славия.

Колко от вашите футболисти миналата година са играли в А група , колко от нашите ?

Не ви предават футболистите , а ви предава РЪКОВОДСТВОТО , жалко че не си го разбрал. Лошото е че с фенове от цяла БГ, които са там само на мача с ЦСКА и с които толкова много се гордеете, същите на простеста ви ги няма никакви затова ще си и затъвате в посредтвеност :idea:

А ти гледа ли го мача със Славия че ми говориш за съдийство ?
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 12 авг 2012 13:52

the_blue_fan написа: Не говори много за съдийството след мача ви със Славия.

Що? Кво си видял, дето ние сме го пропуснали?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 авг 2012 13:52

0:1, клетката няма да стигне на бултрасите, трябва да им опуснете целия Г (частта от към В сектор) ;)
Последна промяна от Teo на 12 авг 2012 13:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 авг 2012 13:52

1912plovdiv написа:......И защо да не сме доволни на равен ? Отборът ни е чисто нов, без милионна селекция като вашата, новак в групата, с доста млади момчета и както винаги съдийството също няма да е безпристрастно.

Да бе, има директива и срещу вас... :lol: Сподели, майна, къде ни разкриха, на коя опашка за зеленчуци - на "Понеделник пазар" или на "Четвъртък пазар"? :roll:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 авг 2012 13:55, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Архив”