Ще остане ли Левски извън Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще остане ли Левски извън Европа?
Не е лоша идея !
- greenlandia
Иска ми се да останете извън Европа! Така ще дадете повече шанс на Илиан Илиев да остане начело на отБора. Иначе още Август или Септември ще го наритате, и ще почне да мучи за връщане в БЕРОЕ!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- Ultras_Levski
- Контакти:
По-вероятно е да не играем. Но...дано да успеем да се класираме.

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
-
- Контакти:
Teo на 07 Апр 2012 21:11
Разбира се че ща са в 3-ката, нищо чудно и да цъфнат 1-ви... имат си ''сателитни отбори'' от който ще си вземат сигурни точки.
Е стига де ...изостават с 9т от нас и 6 от Разград...ако се получи изненада виновни ще сме си само ние...
4oko i boko на 08 Апр 2012 10:22
Teo на 07 Апр 2012 21:11
Разбира се че ща са в 3-ката, нищо чудно и да цъфнат 1-ви... имат си ''сателитни отбори'' от който ще си вземат сигурни точки.
Е стига де ...изостават с 9т от нас и 6 от Разград...ако се получи изненада виновни ще сме си само ние...
Добре е че има и не толкова заслепени фенове...в момента първенството е непредвидимо..а повечето спекулации са за отвличане на вниманието.Невероятно е Левски да стопи такава преднина,но ако се получи ще се дължи на грешки от водещите отбори.Не знам защо при такава комфортна разлика някои от червените продължават с истерията...
- Captain Stottlemeyer
Лично аз съм със смесени чувства. От една страна, на настоящия етап "Левски" (както и останалите български отбори БЕЗ изключение) честно казано не е за Европа. Би било добре, при очертаващата се поредна нулева година най-после да се поставят основите на един стабилен, качествен, постоянен състав с треньор, който работи на спокойствие и не е за няколко месеца. От друга - всяко евро, заработено от мачове в Европа, е добре дошло все пак.... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Същите теми бяха и преди две години точно по-това време.След това успяхме да се класираме за Европа, да влезем в групите на Лига Европа и един автогол ни раздели от участие напролет.Така, че сега няма смисъл да гадаем какво ще се случи.
-
- Контакти:
denitko1 написа:Аз съм сигурен че Левски ще играят. и ще направят нещо
И аз имам такова предчувствие...
- baerba1995
- Контакти:
ако сателитите ви не ви легнат ,оставате извън Европа със сигурност...Тъй като това обаче граничи с фантастиката най-вероятно в мачовете с Локо Сф , Берое, Черноморец, Калиакра,Локо Пд, Видима ще си ги вземете без проблеми!