Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: христолоф - убиеца на една легенда
Това е най-голямата ми мъка..на 20 съм и като фен на Ботев в съзнателният си живот не помня освен Селската мастия . Но пък слушайки за мачовете с Барса с Байерн и т.н виждайки снимки оттогава..Пък и съм чувал неща от левскари , цскари и т.н "Беше ни страх от гостуваният в Пловдив , излизахме с настроението за най-трудният мач през сезона " И да гледам как същият този отбор пада от Миньор.. Просто не мога и не искам да приема че това е възможно ! Митьо вън ! Остави малкото което не си убил .
Формата е временна , класата вечна ! 1912.
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев
rump_shaker написа:Мисля че трябва да поуспокоим топката малко. Колкото и брилянтна да е идеята за някой, да се създаде нов клуб, толкоз еретично звучи в ушите на други. Да тръгнем да се убеждаваме до никаде няма да стигнем. Но и да тръгнем да се карамае и псуваме, само едно ще направим. Ще навредим още повече на ИДЕЯТА БОТЕВ. В крайна сметка затова сме тука, затова сме на стадиона, затова се събираме с приятели да празнуваме победите (който от бая време липсват), за името БОТЕВ.
Нека някои си мечтаят за нов клуб, нека други се надяват селю да изчезне, но най-малкото трябва да изпадаме в положение на открита вражда един спрямо друг.
Да, обаче точно това се очертава да стане и ме притеснява най-много. Публиката ще се разедини, много хора няма да изоставят автентичния БОТЕВ, имайте предвид че любовта към отопра не се подменя ей-така, независимо че сега Христолов го е унищожил... И накрая ще има по 1000 души на мач на всеки от отборите, а останалите... останалите ще си спомнят!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- Fallen_Angel
- Контакти:
Тракия, айде като си такъв кибритлия, отиди и го убий. Статуя ще ти издигнем, честно слово. Или му влез в къщата и му отрови кучето, ако искаш, или нещо подобно - пряко посегателство срещу селяка.
Кое те спира?
Кое те спира?
- Fallen_Angel
- Контакти:
Abbiati написа:rump_shaker написа:Мисля че трябва да поуспокоим топката малко. Колкото и брилянтна да е идеята за някой, да се създаде нов клуб, толкоз еретично звучи в ушите на други. Да тръгнем да се убеждаваме до никаде няма да стигнем. Но и да тръгнем да се карамае и псуваме, само едно ще направим. Ще навредим още повече на ИДЕЯТА БОТЕВ. В крайна сметка затова сме тука, затова сме на стадиона, затова се събираме с приятели да празнуваме победите (който от бая време липсват), за името БОТЕВ.
Нека някои си мечтаят за нов клуб, нека други се надяват селю да изчезне, но най-малкото трябва да изпадаме в положение на открита вражда един спрямо друг.
Да, обаче точно това се очертава да стане и ме притеснява най-много. Публиката ще се разедини, много хора няма да изоставят автентичния БОТЕВ, имайте предвид че любовта към отопра не се подменя ей-така, независимо че сега Христолов го е унищожил... И накрая ще има по 1000 души на мач на всеки от отборите, а останалите... останалите ще си спомнят!
За да няма подобно разединение, трябва и т.нар. "легенди" да вземат страна.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Източник
Момчил Донев (бай Момчил)
От няколко дни обмислям една идея и днес в нета с радост видях, че и други фенове на Ботев са стигнал до същото, а именно идеята за създаване на нов истинският Ботев, който да започне на чисто и разбира се нямащ нищо общо с АД-то на митьо селският. Решението за това е много трудно и гледам, че не се приема единодушно във форумите, но всички фенове на Ботев, трябва веднъж завинаги да разберат, че това е начина. Селският няма никакво намерение да се раздели акциите, това вече за всички трябва да е ясно и каквито и действия да предприемем това е факта. Няма пари да го издържа, отборът е потънал в дългове, но въпреки това продажба няма, при все че никога ама никога митьо боклука не е казал продавам Ботев искам Х лева за него.
Не сме открили топлата вода
Това което част от феновете заедно с фондацията мислят да правят, други преди нас са го направили и то успешно. Някой твърдение по форумите, че това никога не е довело до успех не е вярно. Примерите:
* Пирин Благоевград - взел лиценза на бившата Македонска Слава, но в момента пиринци ще играят финал за купата на България
* Черноморец Бургас - с лиценза на Вихър Айтос. В отбора се дава път на една европейска програма за развитие, водена от 2 от големите доскоро европейски футболисти Балъков и Бобич
* Локомотив Пловдив - бившият Велбъжд Кюстендил, мизерствал в Б група, в момента отбора е един от стабилните в А група
Какво трябва да направим ние. Да напрвим всичко възможно да не тръгнем от най-ниското ниво. След като отбора се регистрира, бъдещият собствник(собственици), били те Фондацията на Бакалов, Гергов, някой друг или всички в комплект, трябва да потърсят да откупят лизенз на някой отбор от В или още по добре и от Б група, на чието място да започнем. Закъсали финансово отбори ще има, особенно при тази криза сега, така че срещу някаква прилична сума 50-100К такъв лиценз може да се вземе и Ботев да почне от там. В интерес на истината Ботев на селският от другият сезон ще е в Б или В група ако не вземе профи лиценз.
Предимствата
Предимствата на тази стъпка са много:
1. Защо трябва да се дава сериозна сума пари на митьо селският. Той не заслужава и стотинка, нека остане валат.
2. При хипотетична цена от 1 милион лева, колкото дава фондацията и още поне 2 милиона дългове, които новият собственик ще наследи ако вземе Ботев на селският, а вероятно дълговете са и повече, това прави над 3 милиона. С такава сума Ботев ще си гарантира влизане за година или две в А група и вече ще е един стабилен отбор. Защо трябва да се хвърлят на вятъра тези пари вместо да се вложат в отбора
3. Не наследяваме всички негативи оставени от селският и наистина почваме на чисто.
4. Селският ще последва съдбата на Дражев
5. Вероятно има и още, но за момента не се сещам
Какво е нужно за новият Ботев
Стадион
Нямам представа какви и с кого са договорните отношения на селският, но със сигурност стадиона не е негов и той там под наем или го ползва под някаква форма. Тука трябва Славчо Атанасов, общината и евентуално депутатите - бъдещи и настоящи да се намесят. Ако стадиона е на военните да ги натистан по някакъв начин, те са политиците и те знаят как. Целта е да се изгони селският и да се даде стадиона под наем или както там се ползва на новият Ботев. Така истинският Ботев ще играе на Митичният, а селският да си играе, където намери, например в Крумово, а може и в Брягово.
ДЮШ
Да се вземе сегашният ДЮШ на Ботев. Надали някой от момчетата трениращи там ще има нещо против, а и повечето от треньорите ще се съгласят, при все че и сельо не им плаща, надали ще е проблем. Общината гони селският дюш от игрищата дава ги на новият Ботев, а момчетата сами ще дойдат заедно с треньорите.
Първият отбор
С какви играчи да се тръгне. Момчета от школата + няколко трансфери на преспективни играчи + няколко опитни ветерана. Тука вече ръководството да търси страгегия. С бюджет от 1 милион за В група ще е повече от достатъчно.
Популяризация на идеята
Всички медии и журналисти, които са съпричастни с идеята да пропагандират. Разбира се начело трябва да застанат ботевисти като Бареков, но и не само, всички които чувстват, че идеята е позитивна може да помогнат. Също така ветераните на отбора трябва да дават непрекъсната интервюта и да подкрепят идеята при всяка медийна изява.
Феновете
Гледам, че сред част от феновете има лек негативизъм към идеята и това е нормално, но момчета разберете, че друг път за момента не се вижда, вие ако имате някаква друга по-добра идея, споделете я, но ако не застанете зад истинският Ботев. Асен Спиридонов пусна една статия наскоро и там спомена 2 имена АФК Уимбълдън и Юнайтед ъф Манчестър. Ако незнаете какво значат тия 2 имена прочетете и ще разберете за какво говоря. Целта е една - Свободен Ботев и това е начина да го постигнем. След 3 години отново ще сме в А група, точно на 100 годишнината, но вече като фактор в българският футбол.
p.s. Искам да изкажа огромната благодарност на феновете на Миньор Перник - момчета благодарим ви, ние феновете на Ботев винаги ще помним жеста, който направихте! Поклон !!!
Момчил Донев (бай Момчил)
От няколко дни обмислям една идея и днес в нета с радост видях, че и други фенове на Ботев са стигнал до същото, а именно идеята за създаване на нов истинският Ботев, който да започне на чисто и разбира се нямащ нищо общо с АД-то на митьо селският. Решението за това е много трудно и гледам, че не се приема единодушно във форумите, но всички фенове на Ботев, трябва веднъж завинаги да разберат, че това е начина. Селският няма никакво намерение да се раздели акциите, това вече за всички трябва да е ясно и каквито и действия да предприемем това е факта. Няма пари да го издържа, отборът е потънал в дългове, но въпреки това продажба няма, при все че никога ама никога митьо боклука не е казал продавам Ботев искам Х лева за него.
Не сме открили топлата вода
Това което част от феновете заедно с фондацията мислят да правят, други преди нас са го направили и то успешно. Някой твърдение по форумите, че това никога не е довело до успех не е вярно. Примерите:
* Пирин Благоевград - взел лиценза на бившата Македонска Слава, но в момента пиринци ще играят финал за купата на България
* Черноморец Бургас - с лиценза на Вихър Айтос. В отбора се дава път на една европейска програма за развитие, водена от 2 от големите доскоро европейски футболисти Балъков и Бобич
* Локомотив Пловдив - бившият Велбъжд Кюстендил, мизерствал в Б група, в момента отбора е един от стабилните в А група
Какво трябва да направим ние. Да напрвим всичко възможно да не тръгнем от най-ниското ниво. След като отбора се регистрира, бъдещият собствник(собственици), били те Фондацията на Бакалов, Гергов, някой друг или всички в комплект, трябва да потърсят да откупят лизенз на някой отбор от В или още по добре и от Б група, на чието място да започнем. Закъсали финансово отбори ще има, особенно при тази криза сега, така че срещу някаква прилична сума 50-100К такъв лиценз може да се вземе и Ботев да почне от там. В интерес на истината Ботев на селският от другият сезон ще е в Б или В група ако не вземе профи лиценз.
Предимствата
Предимствата на тази стъпка са много:
1. Защо трябва да се дава сериозна сума пари на митьо селският. Той не заслужава и стотинка, нека остане валат.
2. При хипотетична цена от 1 милион лева, колкото дава фондацията и още поне 2 милиона дългове, които новият собственик ще наследи ако вземе Ботев на селският, а вероятно дълговете са и повече, това прави над 3 милиона. С такава сума Ботев ще си гарантира влизане за година или две в А група и вече ще е един стабилен отбор. Защо трябва да се хвърлят на вятъра тези пари вместо да се вложат в отбора
3. Не наследяваме всички негативи оставени от селският и наистина почваме на чисто.
4. Селският ще последва съдбата на Дражев
5. Вероятно има и още, но за момента не се сещам
Какво е нужно за новият Ботев
Стадион
Нямам представа какви и с кого са договорните отношения на селският, но със сигурност стадиона не е негов и той там под наем или го ползва под някаква форма. Тука трябва Славчо Атанасов, общината и евентуално депутатите - бъдещи и настоящи да се намесят. Ако стадиона е на военните да ги натистан по някакъв начин, те са политиците и те знаят как. Целта е да се изгони селският и да се даде стадиона под наем или както там се ползва на новият Ботев. Така истинският Ботев ще играе на Митичният, а селският да си играе, където намери, например в Крумово, а може и в Брягово.
ДЮШ
Да се вземе сегашният ДЮШ на Ботев. Надали някой от момчетата трениращи там ще има нещо против, а и повечето от треньорите ще се съгласят, при все че и сельо не им плаща, надали ще е проблем. Общината гони селският дюш от игрищата дава ги на новият Ботев, а момчетата сами ще дойдат заедно с треньорите.
Първият отбор
С какви играчи да се тръгне. Момчета от школата + няколко трансфери на преспективни играчи + няколко опитни ветерана. Тука вече ръководството да търси страгегия. С бюджет от 1 милион за В група ще е повече от достатъчно.
Популяризация на идеята
Всички медии и журналисти, които са съпричастни с идеята да пропагандират. Разбира се начело трябва да застанат ботевисти като Бареков, но и не само, всички които чувстват, че идеята е позитивна може да помогнат. Също така ветераните на отбора трябва да дават непрекъсната интервюта и да подкрепят идеята при всяка медийна изява.
Феновете
Гледам, че сред част от феновете има лек негативизъм към идеята и това е нормално, но момчета разберете, че друг път за момента не се вижда, вие ако имате някаква друга по-добра идея, споделете я, но ако не застанете зад истинският Ботев. Асен Спиридонов пусна една статия наскоро и там спомена 2 имена АФК Уимбълдън и Юнайтед ъф Манчестър. Ако незнаете какво значат тия 2 имена прочетете и ще разберете за какво говоря. Целта е една - Свободен Ботев и това е начина да го постигнем. След 3 години отново ще сме в А група, точно на 100 годишнината, но вече като фактор в българският футбол.
p.s. Искам да изкажа огромната благодарност на феновете на Миньор Перник - момчета благодарим ви, ние феновете на Ботев винаги ще помним жеста, който направихте! Поклон !!!
Чудесна статия! Това е най-доброто и единствено решение за нас.
- nerak
- Контакти:
Re: В Пловдив ще бъде създаден нов футболен клуб Ботев
Динев се точи на локото не на нас,а и връзката с локото е много по-силна с тях отколкото с нас.
Fallen_Angel написа:Тракия, айде като си такъв кибритлия, отиди и го убий. Статуя ще ти издигнем, честно слово. Или му влез в къщата и му отрови кучето, ако искаш, или нещо подобно - пряко посегателство срещу селяка.
Кое те спира?
Една птичка пролет не прави е казал народа.
Ти имаш 100000 мнения във форума на Ботев ,явно се изживяваш като Интернет Топ Тартор, новаторски идеи,остроумничиш, явно ти искаш паметник до тоя на Хр.Ботев.Правиш се на разкрепостен и либерален.
Аз немога да приема тази идея така лесно както ти го правиш,консервативен съм ,а когато става въпрос за любимият Ботев консерватизмът ми ескалира ,аз дори съм против те да играят с друг вид екип освен жълто-черно райе кво остава за създаване на нов отбор.
Вече казах ,нито ми е в компетенцията да създам нов отбор ,нито бих могъл да застана зад тази идея.
Но ако всичките ни фенове ви подкрепят аз немога да стоя настрани ,сигурно ще се прсъединя и аз.
Тук пак става въпрос за птичката дето не прави пролет ала и едно паднало листо есен не прави .Така ,че ако има такова мощно единодушие по въпроса аз не съм овцата дето ще се дърпа.
Ала на този етап аз мисля,че не всичко е изчерпано в борбата ни със селянина и вашата идея сега стои пред нас като разеденителна.И по-рано казах ,а и мисля,че май ще се окажа прав "ще се пръкнат 2 отбора и нашето обединение ще бъде под огромен въпрос ,дори е възможно да се превърне в омраза по между ни"
Що се отнася до тва дали съм кибритлия? Е... такъв съм и преди да прегърна идеята ви ще горя с все сили !!!
И последно спрете да сочите с пръсти къде съм и къде не съм ,АЗ СЪМ В БЪЛГАРИЯ ,инфото е старо ,опиах се да го променя ала неможах и аз незнам защо.
Последна промяна от trakia на 19 май 2009 19:04, променено общо 1 път.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

ktulu. написа:Чудесна статия! Това е най-доброто и единствено решение за нас.
За откупуване на лиценза от друг отбор не се бях сетил.Но виждаш ли това не е просто статия, това е стратегия и цялостно решение на сегашният проблем.АБСОЛЮТНО И МНОГО ТОЧНА СТАТИЯ, КОЯТО МНОГО МИ ХАРЕСА.
П.С. Само мазохистите ще останат да подкрепят ФК Христолов Ад.Да им е честито, щом обичат да ги шибат

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
- Fallen_Angel