ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 08 авг 2016 11:10

russia написа:
CSKA 78 написа:ПФК ЦСКА АД може да се каже, че вече не съществува в правния мир. Всякакви други отборчета, които ще играят в село Лозен са имитации :!: :shock:

А ЦСКА-София /София/ си е бир парче оригинал, а? Ох, котьоооо :lol:

Не съм казал такова нещо, душа! Но ЦСКА София ще играе на "Армията", ще притежава и оригиналната емблема на старото ПФК, така че всичко друго освен ЦСКА София, ще е менте! ;) :) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 авг 2016 11:14

djd написа:Засега безпристрастен е Спортал. Май! ;)

Спортал от доста време насам не е безпристрастен, напротив- направо си пристрастен на "отбора" от летището!
Но това въобще не е важно! Важното е какво искат феновете, а те искат отбора, който ще играе на "Армията"!
Познай кой е този отбор? ;) :) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 11:15

ivo55 написа:Да добавя - отричаш ли, че най-осезаемата подкрепа за новия клуб на Беладоната е от медиите на Шиши?
И това според теб не е ли много гнусно и много показателно?
И според теб не е ли много гнусно това, че отказаха да дадат публичност кой ги финаснира? Щяло да бъде тайна. Каква тайна е за бога, всички писаха кой е. Това ли е новото ЦСКА? Т инаистина ли вярваш, че публиката на ЦСКА би подкрепила нещо родено след такова зачатие? Трябва да си луд. А и да си предател.

Спортал пишат за 1948 , а не са на Шиши .... а Гонг ги цензурира , даже и излъга за входирането на молбата за Васил Левски !!! Колкото до финансирането , НАП може да провери кой ги финансира ....нали се сещаш , че те не чорят ДДС и нямат чадър !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 11:16

CSKA 78 написа:
djd написа:Засега безпристрастен е Спортал. Май! ;)

Спортал от доста време насам не е безпристрастен, напротив- направо си пристрастен на "отбора" от летището!
Но това въобще не е важно! Важното е какво искат феновете, а те искат отбора, който ще играе на "Армията"!

Литекс !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 авг 2016 11:19

Beladona написа:
CSKA 78 написа:

Литекс !

Май от УЕФА казаха, че ЦСКА София няма нищо общо с Литекс?! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 авг 2016 11:19

CSKA 78 написа:
russia написа:
CSKA 78 написа:ПФК ЦСКА АД може да се каже, че вече не съществува в правния мир. Всякакви други отборчета, които ще играят в село Лозен са имитации :!: :shock:

А ЦСКА-София /София/ си е бир парче оригинал, а? Ох, котьоооо :lol:

Не съм казал такова нещо, душа! Но ЦСКА София ще играе на "Армията", ще притежава и оригиналната емблема на старото ПФК, така че всичко друго освен ЦСКА София, ще е менте! ;) :) :)

Ще, ще, ще...а да видим кое от всичките "ще"...ще се случи :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 11:21

CSKA 78 написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:

Литекс !

Май от УЕФА казаха, че ЦСКА София няма нищо общо с Литекс?! :mrgreen: :mrgreen:

БФС казаха Литекс , ФИФА и УЕФА казаха , че не сте ЦСКА .....кои сте вие всъщност ????

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 авг 2016 11:23

CSKA 78 написа:Май от УЕФА казаха, че ЦСКА София няма нищо общо с Литекс?! :mrgreen: :mrgreen:

С кого има общо ще се види от решението на ФИФА за трансферите и коефициента, който ще получи клуба за ЕКТ.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 11:27

russia написа:
ivo55 написа:Това ли е новото ЦСКА? Т инаистина ли вярваш, че публиката на ЦСКА би подкрепила нещо родено след такова зачатие? Трябва да си луд. А и да си предател.

Как се нарича предател, който сочи някой друг за предател?
Когато си се клел във вярност на един клуб, но си го изоставил, защото вече го смяташ за "кирливо" дружество и се мяташ на врата на друг, който е чист и неопетнен/с изключение на начина на създаването му/ и подкрепяш новия да отнеме нещо, което е принадлежало на стария, понеже на стария вече не му било нужно...ами ей на това му се вика предателство.

Аз не сочех никой персонално. Ти сам си се припознаваш.
А феновете подкрепят даден отбор. АД-тата са ангажимент на акционерите, до колкото знам. А дружеството от 99г. вече не развива спортно-състезателна дейност. Кажи къде мога да отида да го подкрепям и ще отида. По независиещи от мен причина на Армията играе отбор на друго АД. За теб може да е странно, че болшинството фенове си ходят на Армията и подкрепят "червените" долу на терена. Ама за тях не е странно. Като аз не съм ги убеждавал. Според мен е просто традиция феновете на ЦСКА да ходят на този стадион.

Всъщност, нещо което никой не отрича, на този стадион през годините спортно-състезателна дейност са развивали доста дружества. Но никой до сега не беше опитвал да разцепи публиката. За първи път някой прилага пдобна стретагия и я финансира целенасочено.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 11:32

russia написа:
ivo55 написа:
russia написа:
baraba написа:... а иначе успех на новосъздаденото дружество в селските групи , лично мен повече не ме вълнува , понеже няма никакви допирни точки с ЦСКА ;)

Разбира се, че има. И са повече от тези на Чавдар и Литекс, даже при тях липсват такива. Ако щеш дори това, че единият е основан във ВК от хора свързани малко или много с ЦСКА, а другият някъде из офисите на ГГ. ;)

Истината е, че и двата клуба нямат абсолютно нищо общо юридически с ЦСКА, основан 1948г. Другото са глупости.
Иначе няма лошо да се борите публиката на ЦСКА да припознае вашия клуб. Ама ще трябва да предложите сериозни аргументи, а не голи приказки. Вземете емблемата, базите, оправете ги, направете хубав отбор, който да радва фенвоете и кой знае ... Но с хвърляне кал и лайна няма да стане. Ще се оцапате вие самите най-много докато цапате другите.

Аз не участвам в създаването на този клуб. Наш, ваш...все тая. Просто ми е по-приемлив този вариант, отколкото измамата на ГГ и неговото "Искам го, сега го искам, веднага го искам", с което подведе толкова много хора да изберат по-лесния и безболезнен начин, но за сметка на това пък нечистоплътен.

И кое му е нечистоплътното :roll:

Върни се в “Архив”