russia написа:ivo55 написа:Това ли е новото ЦСКА? Т инаистина ли вярваш, че публиката на ЦСКА би подкрепила нещо родено след такова зачатие? Трябва да си луд. А и да си предател.
Как се нарича предател, който сочи някой друг за предател?
Когато си се клел във вярност на един клуб, но си го изоставил, защото вече го смяташ за "кирливо" дружество и се мяташ на врата на друг, който е чист и неопетнен/с изключение на начина на създаването му/ и подкрепяш новия да отнеме нещо, което е принадлежало на стария, понеже на стария вече не му било нужно...ами ей на това му се вика предателство.
Аз не сочех никой персонално. Ти сам си се припознаваш.
А феновете подкрепят даден отбор. АД-тата са ангажимент на акционерите, до колкото знам. А дружеството от 99г. вече не развива спортно-състезателна дейност. Кажи къде мога да отида да го подкрепям и ще отида. По независиещи от мен причина на Армията играе отбор на друго АД. За теб може да е странно, че болшинството фенове си ходят на Армията и подкрепят "червените" долу на терена. Ама за тях не е странно. Като аз не съм ги убеждавал. Според мен е просто традиция феновете на ЦСКА да ходят на този стадион.
Всъщност, нещо което никой не отрича, на този стадион през годините спортно-състезателна дейност са развивали доста дружества. Но никой до сега не беше опитвал да разцепи публиката. За първи път някой прилага пдобна стретагия и я финансира целенасочено.