Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bliu-Bliu...
Контакти:

Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев

Мнениеот Bliu-Bliu... » 19 май 2009 13:53

ivo77 написа:Сам си противоречиш. Нали каза, че когато не сме обединени сме слаби. Именно сегашната ситуация е такава.
А след това ми казваш че тези 15-20% били значими и можели сами да направят разликата.
Не си прав.
Аз пък ще ти кажа, че нищо няма да направят.
Няма по-значими и по-незначими фенове. Всички сме равни. И ако не сме обединени всички нищо няма да стане.

Точно нов Ботев ще е върхът на разединението.
Тва е някаква медийна инициатива, недостъпна голяма част от феновете.
Как ще обясниш на дядовците от западния сектор да спрат да подкрепят Ботев Пловдив, щото това вече не е истинският Ботев. А хората, които не се ровят из нета да четат кво става. Ами малките ботевистчета, които тепърва трябва да почувстват Ботев. Кво правим. Ще им се разяснява кво е АД, как оригинала е в лайна и затова сме си направили чист.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 19 май 2009 13:59

trakia написа:
ktulu. написа:
trakia написа:п.с. Мисля ,че по-добре би било да помислим над това ,как да го убием без да има последствия за някого от нас!

Ами хайде, действай тогава. Нахлуй у тях и му прережи гърлото. Имаш подкрепата ни.

ти не беше ли този дето говореше колко велики били гърците от АЕК,ПАО,Олимпакос и как здаво палили наред с коктейли молотов???
Ако не греша за тебе то ти си дали идеята ....
а имено тълпа пред къщата му ,земи тея 10-15 бутилки молотов и аре ако уживее селю по собствена воля ще се раздели с клубът .
Или другата опция е да продължаваш да чоплиш семки на стадиона (кърът който ще бъде наричан стадион) както явно си го правил и до сега.

Ти на мен акъли не ми давай, защото не ме познаваш.
За АЕК и т.н. не съм казвал, но си е вярно по принцип. Гърците го могат, а ние - НЕ. ФАКТ! Просто ние сме хора с робска психика и не ставаме за такива неща. 10-годишната ни "борба" го доказа.
Всеки от нас иска главата на христолов на дръвника, но на никой не му се лежи в затвора. Затова ти казах, ти ако си толкова отворен, може да свършиш черната работа!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 19 май 2009 14:20

На мен цялата работа малко ми прилича на това - да имаш приятел болен от рак, който да зарежеш когато нещата стават почти безнадеждни и да си намериш нов приятел. Не става така според мен... Аз мисля, че трябва да сме с идеята Ботев до секундата, в която фалираме... Тогава евентуално възраждането на същата марка и емблема и продължаване на традициите би била обяснима и нормална. Защото както Ботев, така и Локомотив Пд, Пирин, Берое, Черноморец.. нито един от тези клубове няма да изчезне, докато има фенове. ТОЙ НЕ УМИРА, не важи само за нас, а за всички, така че всички биха ни разбрали ако се стигне до създаването на нов клуб, след като Христолов унищожи този (ако го унищожи).

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 19 май 2009 14:21

ти не беше ли този дето говореше колко велики били гърците от АЕК,ПАО,Олимпакос и как здаво палили наред с коктейли молотов???
Ако не греша за тебе то ти си дали идеята ....
а имено тълпа пред къщата му ,земи тея 10-15 бутилки молотов и аре ако уживее селю по собствена воля ще се раздели с клубът .
Или другата опция е да продължаваш да чоплиш семки на стадиона (кърът който ще бъде наричан стадион) както явно си го правил и до сега.[/quote]

Ти на мен акъли не ми давай, защото не ме познаваш.
За АЕК и т.н. не съм казвал, но си е вярно по принцип. Гърците го могат, а ние - НЕ. ФАКТ! Просто ние сме хора с робска психика и не ставаме за такива неща. 10-годишната ни "борба" го доказа.
Всеки от нас иска главата на христолов на дръвника, но на никой не му се лежи в затвора. Затова ти казах, ти ако си толкова отворен, може да свършиш черната работа![/quote]

Ами то е ясно ,че един ,сам човек нема да иде да се жертва.И нещата не опират абсолютно до неговото заколване ,по-скоро до това да бъде обезсъчен по този начин.Христола не си дава ясна сметка ,че има заплаха за него ,той просто вижда хора дето го псуват ...Ти сигурно много добре можеш да псуваш ,а? Я ме напсувай на бързо Робе и продължавай да се възхищаваш на гърците които го могат .
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 19 май 2009 14:31

Не, няма да те напсувам, но това не променя факта, че си тъп. Първо се върни в БГ и тогава раздавай акъли и команди как да действаме. Седиш си някъде надалеч и ни учиш какво да правим. Смешен си...

Едит. flashfreak, като казваш локомотив, какво точно имаш предвид - автентичния им отбор или велбъжд пловдив 2001?

Потребителски аватар
Стърлинг_Мос
Контакти:

Мнениеот Стърлинг_Мос » 19 май 2009 14:33

Стига сте се карали! Забравихте ли, че всички сме жълто-черни?
Вярно, че нервите са опънати докрай, но за това може би сме си ние виновни. Трябваше отдавна да откажем мръсника от нашия отбор, но така и не успяхме.
Аз дори не помня вече кой и защо го доведе в БОТЕВ.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 19 май 2009 14:39

ktulu. написа:Не, няма да те напсувам, но това не променя факта, че си тъп. Първо се върни в БГ и тогава раздавай акъли и команди как да действаме. Седиш си някъде надалеч и ни учиш какво да правим. Смешен си...

Аз съм в БГ ,инфото е старо .
А смешните сте вие с Новия ви клуб ,пича по-горе ви го каза..."как да обясним на всички ,които не са в нета,как да разкажем на децата и старците кой е истинския Ботев???"
Е давай умнико ,прави не 1 ами 2 нови клуба .
Ще напълните един рейс хора на ливадата която ще наречете стадион.
Не се хаби да ми остроумничиш Предатлю.
Тва от мене .
Виждам ,че сте се събрали силна група активисти тука ,да не забравите новият клуб да бъде жълто -черен,че нещо взе да ви избледнява жълтото на вас.
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 19 май 2009 15:20

trakia написа:Пиеше си тук за нахлувания на стадиона и дали Христолов е смъртен? Аз от своя страна предлагам да проверим дали е смъртен като нахлуем в домът му!
Тва относно алтернативният Ботев мога само да ви припомния легендата със копията на Кубрат Хан ,мисля я знаете и няма нужда да ви обяснявам повече.
Ако искате Ботев да изчезне ,не, не е нужно да правите квото и да е на отбора .Започнете от феновете разединявайте ги и ще има успех .
С глупавите ви разпри и англо-макидонски примери за благото на пререгестрирани отбори вие всявате само смут и разединение в редиците ни .
Всички сте големи мъже и всички се насирате от белезниците на ченгетата . Аз от своя страна няма да стана фен на Новият Ботев чйито бъдещи фенове са форумни мислители и хулигани напълнили с лайна гащите си .
Не,мерси!
Смърт на Христола!!
п.с. Мисля ,че по-добре би било да помислим над това ,как да го убием без да има последствия за някого от нас!

В Чехия ли си?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 май 2009 15:52

Мисля че трябва да поуспокоим топката малко. Колкото и брилянтна да е идеята за някой, да се създаде нов клуб, толкоз еретично звучи в ушите на други. Да тръгнем да се убеждаваме до никаде няма да стигнем. Но и да тръгнем да се карамае и псуваме, само едно ще направим. Ще навредим още повече на ИДЕЯТА БОТЕВ. В крайна сметка затова сме тука, затова сме на стадиона, затова се събираме с приятели да празнуваме победите (който от бая време липсват), за името БОТЕВ.

Нека някои си мечтаят за нов клуб, нека други се надяват селю да изчезне, но най-малкото трябва да изпадаме в положение на открита вражда един спрямо друг.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 19 май 2009 16:45

Fallen_Angel написа:
trakia написа:Пиеше си тук за нахлувания на стадиона и дали Христолов е смъртен? Аз от своя страна предлагам да проверим дали е смъртен като нахлуем в домът му!
Тва относно алтернативният Ботев мога само да ви припомния легендата със копията на Кубрат Хан ,мисля я знаете и няма нужда да ви обяснявам повече.
Ако искате Ботев да изчезне ,не, не е нужно да правите квото и да е на отбора .Започнете от феновете разединявайте ги и ще има успех .
С глупавите ви разпри и англо-макидонски примери за благото на пререгестрирани отбори вие всявате само смут и разединение в редиците ни .
Всички сте големи мъже и всички се насирате от белезниците на ченгетата . Аз от своя страна няма да стана фен на Новият Ботев чйито бъдещи фенове са форумни мислители и хулигани напълнили с лайна гащите си .
Не,мерси!
Смърт на Христола!!
п.с. Мисля ,че по-добре би било да помислим над това ,как да го убием без да има последствия за някого от нас!

В Чехия ли си?

Не , повтарям го и за теб В БЪЛГАРИЯ съм
Изображение

Върни се в “Архив”