ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 10:21

vaskonti написа:
ivo55 написа:Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.

Ще цитираш ли дори един такъв фен, който ви е залял с агресия и омаза? Щото аз мога да ти цитирам един куп фенове, които заливат този клуб с агресия и омраза, без да имат повод да го правят - според мен.

В постовете на двамата основно пишещи няма почти нищо друго освен епитети и обиди. 1982 и Беладона.
А ти толерираш този език на омраза, просто защото ясно изрази своята фенска позиция, която очевидно силно надделява над задълженията ти като модератор. И да се правиш на невидял не ти прави чест. Сега ако ми поискаш линкове само ще ти препоръчам да си сложиш за подпис "Минавам случайно".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 авг 2016 10:22

venom написа:
russia написа:
soilwork написа:[center]Да обобщим : ОП няма да има....остана един ЦСКА в Първа Лига и едно подобие на ЦСКА в А областна -София. Всеки е свободен да избира и припознава.[/center]

[center]Остана един ЦСКА - този, който е основан от фенове и ветерани на ЦСКА. Другия, дето онзи ден хапна киселото мляко, няма допирни точки с ЦСКА. Това е ясно и не подлежи на обсъждане.
Онова, дето си въобразявате, че е ЦСКА е брак по сметка, в който обаче е трудно да различиш мъжа от жената.
[/center]

Публиката е при ЦСКА-София, легендите са при ЦСКА-София, стадиона и базите са при ЦСКА-София, музея с историята е при ЦСКА-София, скоро и търговскта марка ще е при ЦСКА-София, а ти ми разправяй, че няма допирни точки.

1.Част от нея.
2.Само някои от тях.
3.Засега
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2016 10:22

ivo55 написа:
vaskonti написа:
ivo55 написа:Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.

Ще цитираш ли дори един такъв фен, който ви е залял с агресия и омаза? Щото аз мога да ти цитирам един куп фенове, които заливат този клуб с агресия и омраза, без да имат повод да го правят - според мен.

В постовете на двамата основно пишещи няма почти нищо друго освен епитети и обиди. 1982 и Беладона.
А ти толерираш този език на омраза, просто защото ясно изрази своята фенска позиция, която очевидно силно надделява над задълженията ти като модератор. И да се правиш на невидял не ти прави чест. Сега ако ми поискаш линкове само ще ти препоръчам да си сложиш за подпис "Минавам случайно".

Ще ми кажеш ли как реши, че 1982 е фен на този нов клуб? Понеже не е фен на ЦСКА-София ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 10:26

Ц,ц, значи може да пише каквото си иска. За Беладоната нито ред, нали?
Васко, не заблуждаваш мен, а себе си.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 авг 2016 10:27

baraba написа:... а иначе успех на новосъздаденото дружество в селските групи , лично мен повече не ме вълнува , понеже няма никакви допирни точки с ЦСКА ;)

Разбира се, че има. И са повече от тези на Чавдар и Литекс, даже при тях липсват такива. Ако щеш дори това, че единият е основан във ВК от хора свързани малко или много с ЦСКА, а другият някъде из офисите на ГГ. ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2016 10:27

Нормално ли е медията на Ганчев и ГА - ливеспорт.бг да прави такива мили муцунки на Левски, да им се подмазва по подобен начин - http://www.livesport.bg/dokoga-109268.html и има ли нещо общо това с факта, че ПФК Левски на практика си трае за ставащото с новия ЦСКА-София, а уж щеше да вземе крути мерки?
[/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 10:31

И кой ти каза, че livesport.bg е на ГГ? Не че ги чета, ама ме радвате, как внушавате някакви неща, отчаяно опитвайки се да всеете интриги между феновете на ЦСКА /огромното болшинство/ и ГГ.

Иначе левски си казаха още в началото, че ще напуснат ППЛ в знак на протест. Но не знам защо някои решиха, че планират бойкот. Планът им е явно да отпаднат по спортно-технически причини в края на сезона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2016 10:33

ivo55 написа:Ц,ц, значи може да пише каквото си иска. За Беладоната нито ред, нали?
Васко, не заблуждаваш мен, а себе си.

[offtopic]Всеки може да си пише каквото си иска, да! Важен е само начина, по който го прави, не смисъла! Отдавна отминаха времената, в които когато някой не е съгласен с теб, значи ти е враг и те плюе!
Беладона е съвсем друг случай, при това един-единствен. А от "вашия" лагер е тъпкано с подобно отношение, никой не прави изключение, включително и ти. Не мога да се сетя за дори един по-умерен сред вас! Вие всички сте другата страна на монетата беладона! Смяташ ли, че аз съм фен на тоя нов клуб? Колкото 1982 е такав, толкова съм и аз. Колкото и всеки друг, който не приема преместването на Литекс - без да броим беладона.
За едно си прав - със сигурност някой тук заблуждава себе си.[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2016 10:34

ivo55 написа:И кой ти каза, че livesport.bg е на ГГ? Не че ги чета, ама ме радвате, как внушавате някакви неща, отчаяно опитвайки се да всеете интриги между феновете на ЦСКА /огромното болшинство/ и ГГ.

Иначе левски си казаха още в началото, че ще напуснат ППЛ в знак на протест. Но не знам защо някои решиха, че планират бойкот. Планът им е явно да отпаднат по спортно-технически причини в края на сезона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Всеки втори материал в тоя сайт е на един абсолютен психопат и във всеки такъв материал се пише едно и също. И сам можеш да събереш две и две.
[/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 10:36

russia написа:
baraba написа:... а иначе успех на новосъздаденото дружество в селските групи , лично мен повече не ме вълнува , понеже няма никакви допирни точки с ЦСКА ;)

Разбира се, че има. И са повече от тези на Чавдар и Литекс, даже при тях липсват такива. Ако щеш дори това, че единият е основан във ВК от хора свързани малко или много с ЦСКА, а другият някъде из офисите на ГГ. ;)

Истината е, че и двата клуба нямат абсолютно нищо общо юридически с ЦСКА, основан 1948г. Другото са глупости.
Иначе няма лошо да се борите публиката на ЦСКА да припознае вашия клуб. Ама ще трябва да предложите сериозни аргументи, а не голи приказки. Вземете емблемата, базите, оправете ги, направете хубав отбор, който да радва фенвоете и кой знае ... Но с хвърляне кал и лайна няма да стане. Ще се оцапате вие самите най-много докато цапате другите.

Върни се в “Архив”