ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sir_Stanley_Rowse

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 07 авг 2016 22:40

Ozzimozzi написа:
ivo55 написа:Гледам беладоната вече е останал сам и без поддръжници. Дори тук 3-4 момчета от Офанзива, които пишеха, явно се погнусиха. То бива в постовете на някой да няма нито един аргумент, ама този бие всякакви рекорди. Мен ме притеснява, че може да му стане нещо в жегата ...

Иначе по темата, няколко дена бях с бан незнайно защо, та не съм влизал тия дни. Ама не ми се и четат 100 страници.
Та се видя, че няма реална причина да летим в облаците и да очакваме, че ще газим всички и всеки. Трябва да си извървим един не лек път, докато се оправи базата и сглобим един отбор достоен да участва в евротурнирите, а не да е за посмешище на Еуропата, като някои други вече бая години. Ще има и победи, ще има и загуби. Важното е да се работи със сърце, да се работи правилно и чужденци да се привличат само по изключение, ако са наистина много, ама много класни.

Аз лично най-ще се зарадвам да видя една голяма и добре направена школа в София, в която да тренират много, ама много деца. Спортът е за децата най-вече.

Абсолютно съгласен! Надявам се ние като публика да не оказваме прекалено голям натиск върху отбора и ръководството за бързи резултати и на всяка цена. По-важно е да се стъпи на една здрава основа и полека-лека да се изгради целия птоект.

И аз така мисля!Трябва ни повече търпение,стига с тия крайности -„на всяка цена“!Важното е да се работи правилно и резултатите ще си дойдат !От това да сме на всяка цена първи,стигнахме до това положение-фалити,синдици,В група и кво ли не още :( Дано се научиме на търпение,а не да се лутаме от „Осанна“,до „Разпни го“ :!:

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 авг 2016 22:43

Утре вече почваме първа тренировка ...аз съм приъеснен как ще започнат тези Мади армейски лъвчета...

Зафето , Вальо Илиев , феновете ....толкова съм радостен !!! Възраждаме се !!!

Толкова е хубаво и позитивно !!!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 07 авг 2016 22:45

doberman написа:Видео от "Съпротива Арена"

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=91167

:lol: :lol: :lol: :lol:

Майка,тия като са видели червените графити е имало „насира на гащи“ и сега искат да дават грешни пари ,за да играят на „В.Левски“ :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 авг 2016 22:48

Не ги познавам тези млади момчета , та ми е леко притеснено ....

Някой знае ли кой ще ни е Изпълниъелен директор ???

Ще имаме ли спортен директор , защото според мен това е съществена част от Възраждането на един отбор !!!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 07 авг 2016 22:49

Beladona написа:Утре вече почваме първа тренировка ...аз съм приъеснен как ще започнат тези Мади армейски лъвчета...

Оооо...направо ме просълзи от умиление :cry: Къде ще тренирате при змиите или на „В.Левски“ и тия мАди или мЪди лъвчета от къде ги събрахте,от изгонените от Герена ли :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 авг 2016 22:49

Sir_Stanley_Rowse написа:

Майка,тия като са видели червените графити е имало „насира на гащи“ и сега искат да дават грешни пари ,за да играят на „В.Левски“ :lol:

Ами събрали са 1000 фена по 50 лева и сега имат пари.... Ти стана ли член на ЦСКА , даде ли 50 лева членски внос ???

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 07 авг 2016 22:50

Beladona написа:Не ги познавам тези млади момчета , та ми е леко притеснено ....

Ще имаме ли спортен директор , защото според мен това е съществена част от Възраждането на един отбор !!!

Какви директори в селските групи бе,младеж :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 авг 2016 22:51

Beladona написа:Утре вече почваме първа тренировка ...аз съм приъеснен как ще започнат тези Мади армейски лъвчета...

Оооо...направо ме просълзи от умиление :cry: Къде ще тренирате при змиите или на „В.Левски“ и тия мАди или мЪди лъвчета от къде ги събрахте,от изгонените от Герена ли :lol:

Не знам и аз къде , тъкмо щях да те питам теб дали не знаеш ... Юноши на ЦСКА е отбора и другите футболисти са бивши юноши на клуба !!! Само ЦСКА !!! Истински !!!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 07 авг 2016 22:52

Beladona написа:

Ами събрали са 1000 фена по 50 лева и сега имат пари.... Ти стана ли член на ЦСКА , даде ли 50 лева членски внос ???

Не ,не съм :( .Как се става... с 50 лева ли :?

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 авг 2016 22:52

Beladona написа:Не ги познавам тези млади момчета , та ми е леко притеснено ....

Какви директори в селските групи бе,младеж :lol:

Ами и в Каменица фен купа сигурно си имат шеф ...кой ще ни е шеф , знаеш ли ???

Върни се в “Архив”