Ozzimozzi написа:ivo55 написа:Гледам беладоната вече е останал сам и без поддръжници. Дори тук 3-4 момчета от Офанзива, които пишеха, явно се погнусиха. То бива в постовете на някой да няма нито един аргумент, ама този бие всякакви рекорди. Мен ме притеснява, че може да му стане нещо в жегата ...
Иначе по темата, няколко дена бях с бан незнайно защо, та не съм влизал тия дни. Ама не ми се и четат 100 страници.
Та се видя, че няма реална причина да летим в облаците и да очакваме, че ще газим всички и всеки. Трябва да си извървим един не лек път, докато се оправи базата и сглобим един отбор достоен да участва в евротурнирите, а не да е за посмешище на Еуропата, като някои други вече бая години. Ще има и победи, ще има и загуби. Важното е да се работи със сърце, да се работи правилно и чужденци да се привличат само по изключение, ако са наистина много, ама много класни.
Аз лично най-ще се зарадвам да видя една голяма и добре направена школа в София, в която да тренират много, ама много деца. Спортът е за децата най-вече.
Абсолютно съгласен! Надявам се ние като публика да не оказваме прекалено голям натиск върху отбора и ръководството за бързи резултати и на всяка цена. По-важно е да се стъпи на една здрава основа и полека-лека да се изгради целия птоект.
И аз така мисля!Трябва ни повече търпение,стига с тия крайности -„на всяка цена“!Важното е да се работи правилно и резултатите ще си дойдат !От това да сме на всяка цена първи,стигнахме до това положение-фалити,синдици,В група и кво ли не още