Пиеше си тук за нахлувания на стадиона и дали Христолов е смъртен? Аз от своя страна предлагам да проверим дали е смъртен като нахлуем в домът му!
Тва относно алтернативният Ботев мога само да ви припомния легендата със копията на Кубрат Хан ,мисля я знаете и няма нужда да ви обяснявам повече.
Ако искате Ботев да изчезне ,не, не е нужно да правите квото и да е на отбора .Започнете от феновете разединявайте ги и ще има успех .
С глупавите ви разпри и англо-макидонски примери за благото на пререгестрирани отбори вие всявате само смут и разединение в редиците ни .
Всички сте големи мъже и всички се насирате от белезниците на ченгетата . Аз от своя страна няма да стана фен на Новият Ботев чйито бъдещи фенове са форумни мислители и хулигани напълнили с лайна гащите си .
Не,мерси!
Смърт на Христола!!
п.с. Мисля ,че по-добре би било да помислим над това ,как да го убием без да има последствия за някого от нас!
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

trakia написа:Пиеше си тук за нахлувания на стадиона и дали Христолов е смъртен? Аз от своя страна предлагам да проверим дали е смъртен като нахлуем в домът му!
Тва относно алтернативният Ботев мога само да ви припомния легендата със копията на Кубрат Хан ,мисля я знаете и няма нужда да ви обяснявам повече.
Ако искате Ботев да изчезне ,не, не е нужно да правите квото и да е на отбора .Започнете от феновете разединявайте ги и ще има успех .
С глупавите ви разпри и англо-макидонски примери за благото на пререгестрирани отбори вие всявате само смут и разединение в редиците ни .
Всички сте големи мъже и всички се насирате от белезниците на ченгетата . Аз от своя страна няма да стана фен на Новият Ботев чйито бъдещи фенове са форумни мислители и хулигани напълнили с лайна гащите си .
Не,мерси!
Смърт на Христола!!
п.с. Мисля ,че по-добре би било да помислим над това ,как да го убием без да има последствия за някого от нас!
А нима искаш да ми кажеш, че в момента феновете на Ботев сме обединени??? Че на стадиона ходят не повече от 15-20% от всички фенове на отбора.
Необходимо е нещо, което да съживи смачкания ботевистки дух и то веднага, преди да е станало прекалено късно. А идеята за алтернативен отбор цели точно това.
- Стърлинг_Мос
- Контакти:
trakia написа:Мисля ,че по-добре би било да помислим над това ,как да го убием без да има последствия за някого от нас!
Това нещо трябваше отдавна да се направи.
Искам да добавя, че много мислим, а нищо не вършим.
Сега, като чета, че Христо Александров държал патента върху марката "Ботев 1912" и оригиналната емблема, излиза, че всъщност сегашният ФК "Христолов" е нелегитимен и сме подкрепяли нещо, което не е нашият "Ботев".
Затова, по-добре нов клуб, започваме от дъното, футболисти все ще се намерят, може да играят ветераните. Те все още доказват, че са по-добри от сегашните набедени футболисти.
А ако направим организацията на клуба по подобие на испанските грандове, ще можем да контролираме всеки който застане на управленския пост, защото ще можем лесно да го сменим.
- Стърлинг_Мос
- Контакти:
ivo77 написа:А нима искаш да ми кажеш, че в момента феновете на Ботев сме обединени??? Че на стадиона ходят не повече от 15-20% от всички фенове на отбора.
Необходимо е нещо, което да съживи смачкания ботевистки дух и то веднага, преди да е станало прекалено късно. А идеята за алтернативен отбор цели точно това.
Аз съм готов да ходя на всеки мач на новия отбор, дори и да сме в "Б" регионална група, зона "Пловдив - център".
Мачовете, на които съм присъствал на живо, откакто митю е собственик, се броят на пръстите на двете ми ръце. Просто ме е срам да кажа, че съм бил на мач на "Ботев". Защото това не е моят "Ботев".
Моят "Ботев" е онзи, който вкарваше по 8 гола на гостуващите отбори, това са едни от първите ми спомени на стадиона.
ivo77 написа:trakia написа:Пиеше си тук за нахлувания на стадиона и дали Христолов е смъртен? Аз от своя страна предлагам да проверим дали е смъртен като нахлуем в домът му!
Не,мерси!
Смърт на Христола!!
А нима искаш да ми кажеш, че в момента феновете на Ботев сме обединени??? Че на стадиона ходят не повече от 15-20% от всички фенове на отбора.
пич, точно тези 15-20% са наи-стабилните момчета .Тези които могат да променят нещо ,а другите са като тебе седят тука и основават нови клубове. Кой ви прошепна идеята? За кой работите момко? Христола,Бакала??? Кой? Тук сте 5 бройки основатели на клубове дето никога не сте имали някъв комфликт с ченге,чоплите си семките на стадиона и ви идват грандиозни иди.Аре стига глупости ,на место тези мръсни пропаганди опитайте се да бъдете по-корави момчета и да застанете с тези които се опитват да направят нещо .Спрете с раздорите и мизерните си идеи,вкарвате допълнително напрежение. Не богохулстваите пичове . Христола е смъртен.И ако насочите енегрията която хабите в мизерни пропаганди ще му намерите леговището на Звяра ,а с тва ще му отсечете и 3-те глави на Змейя....СПРЕТЕ СЕ ВЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

trakia написа:п.с. Мисля ,че по-добре би било да помислим над това ,как да го убием без да има последствия за някого от нас!
Ами хайде, действай тогава. Нахлуй у тях и му прережи гърлото. Имаш подкрепата ни.
ktulu. написа:trakia написа:п.с. Мисля ,че по-добре би било да помислим над това ,как да го убием без да има последствия за някого от нас!
Ами хайде, действай тогава. Нахлуй у тях и му прережи гърлото. Имаш подкрепата ни.
ти не беше ли този дето говореше колко велики били гърците от АЕК,ПАО,Олимпакос и как здаво палили наред с коктейли молотов???
Ако не греша за тебе то ти си дали идеята ....
а имено тълпа пред къщата му ,земи тея 10-15 бутилки молотов и аре ако уживее селю по собствена воля ще се раздели с клубът .
Или другата опция е да продължаваш да чоплиш семки на стадиона (кърът който ще бъде наричан стадион) както явно си го правил и до сега.

Сам си противоречиш. Нали каза, че когато не сме обединени сме слаби. Именно сегашната ситуация е такава.
А след това ми казваш че тези 15-20% били значими и можели сами да направят разликата.
Не си прав.
Аз пък ще ти кажа, че нищо няма да направят.
Няма по-значими и по-незначими фенове. Всички сме равни. И ако не сме обединени всички нищо няма да стане.
А след това ми казваш че тези 15-20% били значими и можели сами да направят разликата.
Не си прав.
Няма по-значими и по-незначими фенове. Всички сме равни. И ако не сме обединени всички нищо няма да стане.
- rump_shaker
- Контакти:
Наистина най-важното е да останем обединени! Затова си мисля че концерта дойде точно на време. Като че ли именно концерта попречи да се случи нещо немислимо. Да започна война именно в нашите редици. На мача с Миньор видяхте какво се случи. Разединението на феновете започна! И с идеи като тази, да се създава нов отбор, още повече се подклажда. Не си мислете че като направим нов отбор, всички вкупом ще са съгласни и ще станат негови фенове.

ivo77 написа:Сам си противоречиш. Нали каза, че когато не сме обединени сме слаби. Именно сегашната ситуация е такава.
Не си прав.
аве пич аз не съм тук да остроумнича . като сте решили правете клуб . то е ясно ,че нема да постигнем консенсус . Ето ти фактите на кратко :
ще има 2 отбора респективно 2 публики (няма да се учудя ако настанат сбивания помежду ни и дори в последствие вашето така наречено "бъдещо обеденение" да се превърне във вражда)
ще има ВАШТЕ фенове ,ще има НАШИТЕ фенове
Ще има много хора дето ще се откажат като цяло и от 2-та отбора
Накрая ще има само развалени ,тотални.
и до няколко години ще сме легендарен клуб съществувал от 1912 -2013,14,15 кой знае ,статистика .
хората ще си спомнят с умиление за нас като сега някои го правят със Спатак ПД ,ама били някога шампиони ,пък и носители на купата даже имали и фенове.
Най-лошото обаче е ,че една традиция в Пловдив да се раждат анти Левски,анти ЦСКА фенове ще умре ,а с нея и идентичността на града ни .
Аз не съм тук да ви съдя (може би си го позволих) но знайте ,че аз съм от Ботев ПД 1912 ,не ми дреме за Христола ,той е НИЩО и няма да е вечен .Знам ,че се проточи управлението му но всичко си има край.
Дазе мисля ,че беше грешка да сваляме подкрепата от клубът си в последно време .Всички разбират войната ни с Селю и никой не би разбрал евентуална подкрепа ,повтарям на клуба като поткрепа на Селския. Може би на пук на куцата им игра,на пук на Селския , на пук на всичко което става срещу и с нас ние трябваше да сме не легендарната ТИ, а тя да реве ,било то срещу Селския ,било то в подкрепа на Балерините,било то и само зада се види ,че ние сме тук .Случи се нещо невиждано до сега феновете на Миньор ни подкрепиха в борбата ни ,а тепърва и други ще го правят ....
Но вие си знаете ако сте така навити правете клуб и ни разединете тотално