ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 06 авг 2016 23:22

Обаче ме радва пропагандата ...... 32-ата, Ицо Стоичков, врагове навсякъде ...... едно и също се мели, а шараните кълват ли, кълват ...... вчера пак някакъв евтин пасквил, мръсни номера чакали ..... Бойко Борисов и БФС им помагат, те пак врагове и пъклени конспирации виждат, важното е да има враг, ако ще и въображаем да е. Стадото трябва да канализира енергията си към "враговете", че да не подпука по някое време когото не трябва.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 06 авг 2016 23:31

И какво толкова стана бре,цръвяци,та изскочихте от земята ;) Няма такива нещастия като вас,особено бившите армейци-предателите си плащат най-скъпо,айде за другите е все тая,но виу сте адски жалки същества :oops:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2016 23:34

Фенче на Литекс да ме нарича "бивш армеец" и "предател" ....... вие срам нямате, за пореден път се убеждавам.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 06 авг 2016 23:37

1982 написа:Фенче на Литекс да ме нарича "бивш армеец" и "предател" ....... вие срам нямате, за пореден път се убеждавам.

Какъв срам ,от такива като тебе ли ...та вие не знаете каква глупост сътворихте...ама не ми дреме за такива ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2016 23:41

Не знам каква глупост съм сътворил, но ти пожелавам успех след 4 дена в мача за суперкупата срещу Лудогорец. Аз няма да дойда, нали съм бивш армеец все пак .....

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 авг 2016 23:47

Ицо Янев е пътник. То е ясно, че срещу конусите във В група Пресата изглежда като Ван Бастен, а Боби Галчев като Марадона. Реалността е друга и тя е, че обединеният отбор няма потенциал за нещо повече от борба за топ 6. С трима добри футболисти няма как да стане. Момчета от Литекс не са лоши, но да не забравяме, че там един Асприля правеше разликата.
Това е положението. Припознавачите искат победа, титли, купи, бой на говедата. Ако тованне им се даде нищо, чудно да припознаят един друг отбор.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 авг 2016 00:01

bilyaletdinov написа:Ицо Янев е пътник. То е ясно, че срещу конусите във В група Пресата изглежда като Ван Бастен, а Боби Галчев като Марадона. Реалността е друга и тя е, че обединеният отбор няма потенциал за нещо повече от борба за топ 6. С трима добри футболисти няма как да стане. Момчета от Литекс не са лоши, но да не забравяме, че там един Асприля правеше разликата.
Това е положението. Припознавачите искат победа, титли, купи, бой на говедата. Ако тованне им се даде нищо, чудно да припознаят един друг отбор.

Не бързай със заключенията! ;)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 авг 2016 01:16

Прибрах се от мача в Ст.Загора и прилежно ви прочетох коментарите,нищо ново под слънцето,на преброителите ще им кажа че "клетката" за гости беше пълна,тези снимки дето ги поствате са преди да е започнал мача,от двете страни на "клетката" също имаше фенове на ЦСКА ,а в сектор А поне 2/3 от феновете също бяха цесекари.Така че една прилична посещаемост,естествено че не можеш да я сравниш с полуфинала за купа България,просто тогава залога беше много по-голям,но собственика,треньорското ръководство и част от футболистите същите.Колкото до срещата,футболистите на ЦСКА я започнаха много лежерно,признавам си че съм пропуснал защо не игра Перес,но Гълъбов беше много зле,като цяло защитата беше много колеблива,нещо очаквано като се види възрастта на защитниците,халфовете също не бяха на ниво,Малинов много се старае,но в дефанзивен план не е много ефективен,Галчев през първото полувреме почти нямаше точен пас,Нунеш въобще не се нуждае от коментар,Виана показа старание и хъс,но едва ли вече ще играе срещу защитници като младока от Славия,а пък и всички вече ще се съобразяват с него и ще му е много трудно,Десподов беше под всякаква критика,не се пази от засади,никаква отборна игра,прекалено самочувствие и напълно логична смяна на полувремето,Преслав като че ли е в дупка,явно приказките че спешно трябва да се вземе централен нападател му влият негативно,но трябва и да се отбележи че до него трудно достигат добри пасове.Жалко за загубата,защото това е повод на змиите да се активират,но с подобна игра няма как да се печели.Трябват 2-3 класни попълнения ,по възможност лидери които да теглят отбора напред,защото в Ст.Загора не видях такива.Първенството едва започва и нищо фатално не е станало,но трябва да се вземат мерки да се промени манталитета на футболистите,трябва да са наясно как се играе за ЦСКА и да не забравят че търпението на феновете няма да е безкрайно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 07 авг 2016 01:23

peliforewer написа:Прибрах се от мача в Ст.Загора и прилежно ви прочетох коментарите,нищо ново под слънцето,на преброителите ще им кажа че "клетката" за гости беше пълна,тези снимки дето ги поствате са преди да е започнал мача,от двете страни на "клетката" също имаше фенове на ЦСКА ,а в сектор А поне 2/3 от феновете също бяха цесекари.Така че една прилична посещаемост,естествено че не можеш да я сравниш с полуфинала за купа България,просто тогава залога беше много по-голям,но собственика,треньорското ръководство и част от футболистите същите.Колкото до срещата,футболистите на ЦСКА я започнаха много лежерно,признавам си че съм пропуснал защо не игра Перес,но Гълъбов беше много зле,като цяло защитата беше много колеблива,нещо очаквано като се види възрастта на защитниците,халфовете също не бяха на ниво,Малинов много се старае,но в дефанзивен план не е много ефективен,Галчев през първото полувреме почти нямаше точен пас,Нунеш въобще не се нуждае от коментар,Виана показа старание и хъс,но едва ли вече ще играе срещу защитници като младока от Славия,а пък и всички вече ще се съобразяват с него и ще му е много трудно,Десподов беше под всякаква критика,не се пази от засади,никаква отборна игра,прекалено самочувствие и напълно логична смяна на полувремето,Преслав като че ли е в дупка,явно приказките че спешно трябва да се вземе централен нападател му влият негативно,но трябва и да се отбележи че до него трудно достигат добри пасове.Жалко за загубата,защото това е повод на змиите да се активират,но с подобна игра няма как да се печели.Трябват 2-3 класни попълнения ,по възможност лидери които да теглят отбора напред,защото в Ст.Загора не видях такива.Първенството едва започва и нищо фатално не е станало,но трябва да се вземат мерки да се промени манталитета на футболистите,трябва да са наясно как се играе за ЦСКА и да не забравят че търпението на феновете няма да е безкрайно.

Има си снимка от НОВАТА страница на сектор "ГГ", няма разлика голяма, бе пич! Пък за сектор "А" съм убеден че 10/10 е бил с червени фенове :lol: Даже всички в СтЗ са за ЦСКА, там да бъдеш от Берое е държавна измяна :lol: :lol: :lol:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 авг 2016 01:30

RedSkin написа:
peliforewer написа:Прибрах се от мача в Ст.Загора и прилежно ви прочетох коментарите,нищо ново под слънцето,на преброителите ще им кажа че "клетката" за гости беше пълна,тези снимки дето ги поствате са преди да е започнал мача,от двете страни на "клетката" също имаше фенове на ЦСКА ,а в сектор А поне 2/3 от феновете също бяха цесекари.Така че една прилична посещаемост,естествено че не можеш да я сравниш с полуфинала за купа България,просто тогава залога беше много по-голям,но собственика,треньорското ръководство и част от футболистите същите.Колкото до срещата,футболистите на ЦСКА я започнаха много лежерно,признавам си че съм пропуснал защо не игра Перес,но Гълъбов беше много зле,като цяло защитата беше много колеблива,нещо очаквано като се види възрастта на защитниците,халфовете също не бяха на ниво,Малинов много се старае,но в дефанзивен план не е много ефективен,Галчев през първото полувреме почти нямаше точен пас,Нунеш въобще не се нуждае от коментар,Виана показа старание и хъс,но едва ли вече ще играе срещу защитници като младока от Славия,а пък и всички вече ще се съобразяват с него и ще му е много трудно,Десподов беше под всякаква критика,не се пази от засади,никаква отборна игра,прекалено самочувствие и напълно логична смяна на полувремето,Преслав като че ли е в дупка,явно приказките че спешно трябва да се вземе централен нападател му влият негативно,но трябва и да се отбележи че до него трудно достигат добри пасове.Жалко за загубата,защото това е повод на змиите да се активират,но с подобна игра няма как да се печели.Трябват 2-3 класни попълнения ,по възможност лидери които да теглят отбора напред,защото в Ст.Загора не видях такива.Първенството едва започва и нищо фатално не е станало,но трябва да се вземат мерки да се промени манталитета на футболистите,трябва да са наясно как се играе за ЦСКА и да не забравят че търпението на феновете няма да е безкрайно.

Има си снимка от НОВАТА страница на сектор "ГГ", няма разлика голяма, бе пич! Пък за сектор "А" съм убеден че 10/10 е бил с червени фенове :lol: Даже всички в СтЗ са за ЦСКА, там да бъдеш от Берое е държавна измяна :lol: :lol: :lol:

Аз бях в сектор А и видях с очите си ,колко скочиха на гола на Верея и колко не мръднаха,ако можеш ми кажи кой друг отбор в България играе пред толкова свои фенове и в София и като гост.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Архив”